BOW | Purity


Egy lakkot nem a csomagolása határoz meg, de mennyire jóleső érzés, ha az ember lányához ilyen cuki csomagolású lakk érkezik? Bow, azaz masni. Imádom a masnikat, persze a lakk nem emiatt kellett (nem is tudtam, hogy ilyen és hogy egyáltalán van doboza :D), de ez pluszt nyújt számomra. A dobozkában a Purity nevű piszkos, fehéres-szürkés-nude, és egyben tejes lakk (de jellynek nem mondanám) érkezett, ami UV fényre változtatja a színét. Szóval napsütés és UV-lámpa előnyben.

Ritkán írok egyébként csomagolásról (leszámítva az előző, Ella+Mila posztot), viszont ez nagyon megfogott, de tényleg. A hátulja (igen, nekem inkább ez a hátulja) masni kivágással rendelkezik, és itt láthatjuk is a dobozkában lapuló lakkunk színét.



Az üvegen mindössze ez a nyomott bow nail polish felirat és a tetején egy masni alakú vonalkód található, minden más információ a papírdobozkán szerepel.
A szögletes és csúszós külsejű kupakban, amit egyébként nem kényelmetlen fogni, de nem is lesz a kedvencem, teljesen átlagos, sem lapos, sem lekerekített, de jól használható ecset található.


Az alap tele van szilánkokkal, nem tudom, hogy holoznak-e, sajnos eddig nem sok napsütésben volt közösen részünk, de valószínűnek tartom, viszont eddig leginkább csak ezüstösnek tűntek.  A fedése viszont nem a legjobb ennek a szépségnek. Általában kifogom azokat a lakkokat, amik 3 rétegben sem igazán képesek fedni, és itt is kellett 4-5, mert nyilván nem nude alapra kentem... :D Ennek ellenére, vagyis inkább ehhez képest viszonylag gyorsan szárad, de fedőlakkot javasolnék rá mindenféleképp, mert anélkül nem lesz fényes a végeredmény.


És akkor most képzeljetek el egy, az UV lámpa és az ablak között rohangáló Ciskát... Valahogy elő kellett csalogatnom ezt a szépséges színt belőle, és habár épp egy kissé sütött is a nap, de nem volt akkora ereje (és a Nap és köztünk álló panel sem volt épp a legjobb helyen :D), hogy látható jele legyen annak, hogy ez a lakk bizony változtatja is a színét. És itt jött ugye képbe az UV lámpa...


Sajnos a körmeimen annyira nem látványos, mint üvegben, elég hamar kezdtek visszaváltozni a körmeim a napfény/UV fény nélküli állapotba, de azért sikerült még rózsaszínként elkapnom :) De amint lehetőségem lesz napfényben tartani sokáig a Purity-s körmeim, azon nyomban kiegészítem vele a posztot :)




Végül egy kis nyomda-móka, mindkét színével :) Pet'la Plate Toro-ról van a virágos minta.


UPDATE:
Kipróbáltam úgy is, hogy alá nude lakkot, fölé pedig fedőlakkot kentem, jelentem, így is tökéletesen működik. A Purity-ből 2 réteg került a nude lakk fölé (amit vékonyan kentem fel, épp annyit, hogy adjon neki egy kis alapot, de a körömvégek ne legyen határozottan láthatóak). Egyébként látszik, hogy ha alapra kerül, akkor kicsit élénkebb színe lesz.


És természetesen egy friss nyomdázás is készült rá (a középső és gyűrűsujjamon halovány átmenetet készítettem a CbL Sleeping is for suckers közreműködésével).




Nektek hogy tetszik?

24 megjegyzés

  1. Ez de jól néz ki! A sima és a váltó színe is.
    A nyomda is szuper. Nekem is van egy DL lakkom, de ha fedőlakkot teszek rá nem csinál semmit :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk fedőlakkal nem próbáltam, de nem is jutott eszembe, hogy attól esetleg nem fog működni. Na ma kipróbálom.
      Örülök, hogy tetszik! (:

      Törlés
  2. Varázslat :) Bírom az ilyen lakkokat:)

    VálaszTörlés
  3. Szép, szép, de annyira nem fogott meg. Viszont most már biztos, hogy kell nekem Toro. Ráadásul ma úgy kell végeznek a melóval, hogy eljussak a Moyra boltba, mert abból is kinéztem egyet az új lemezek közül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy megerősíthettelek a Toro-val kapcsolatos érzelmeidben :D A lakk pedig valószínűleg nem is mindenkinek fog bejönni, ez már ízlés kérdése :)

      Törlés
  4. Uhh de szép ez a lakk a körmödön. Tényleg aranyos ez a csomagolás:) A mani is gyönyörű lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Igen, a csomagolás annyira aranyos és kedves :D

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a lakk, a holopelyhek csodásan feldobják! Hogy a fedőképessége nem a legjobb, azt nagyon sajnálom, mert egy ilyen UV-hatásra változó színű lakkot mintázáshoz nagyon szeretnék beszerezni! Elképzeltem vele virágmintát, vagy nyomdázott csipkemintát, ami a napfény hatására életre kel, de meló közben ebből nem látszódik semmi-ez lenne a fő csapásirány nálam! :) Ciiska, megtennéd, hogy ennek a lakknak egy cseppjét összekevered egy kis erősen pigmentált fehérrel, és kipróbálod mintázásra? Nagyon kíváncsi lennék, vajon a színváltó tulajdonságát megtartja-e a keverék? Ha megteszed, hálám üldözni fog! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is reménykedtem benne, hogy jól fog fedni mondjuk két rétegben is, de nude alapon is jól működik amúgy, szerencsére, úgyhogy arra meg már nem kell 4-5 réteg belőle :)
      Kipróbáltam fehér akrillal, nyomdalakkal és fehér Essence-szel összekeverve most, ez utóbbinál mutatott egy enyhe színváltozást UV-lámpa alatt, a többivel összekeverve sajnos nem (de tényleg nagyon enyhe, csak azért látszódott, hogy rózsaszínesebb, mert mellette az akril meg a nyomdalakk fehér maradt). Próbáltam egyenlő arányban kikeverni mindet. A két csepp Purity - 1 csepp nyomdalakk is enyhén megváltoztatta a színét, de akrillal így sem igazán működött. Nem tudom, mi lehet a jó arány, hogy jelentősebb mértékben megváltozzon a színe fehérrel összekeverve, úgy, hogy azért felkenve elsőre még ugye fehér maradjon.

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm, hogy letesztelted, az eredmény számomra biztató! Ettől a pillanattól kezdve már komoly fantáziát látok ebben a lakkban!.....sajnos! :D :D

      Törlés
    3. Nincsmit! :) Biztosan érdemes kísérletezgetni a megfelelő eredmény érdekében :)

      Törlés
  6. Hát ez a lakk nagyon cuki, dobozostól, színváltóstól, mindenestől :)

    VálaszTörlés
  7. nekem nagyon tetszik még mindig, mióta megláttam az első képeket a Bow lakkokról, azóta beléjük vagyok esve. <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretnék majd még a márkából lakkokat, mert szépek, de egyelőre kissé visszatart, hogy sok rétegben fed magában...

      Törlés
  8. Még nem hallottam erről a márkáról, de az első lakk nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legjobb tudomásom szerint egy házaspáré a márka, és felkarolta őket a Dance Legend, ami valószínűleg sokat dobott a márka hírnevén :) Szép lakkjaik vannak, majd valami más különlegesebbet biztosan veszek még, de egyelőre a sokréteges fedés kicsit visszatart :)

      Törlés
  9. Aztaa, nagyon szép mindkét színe a lakknak. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Van még pink-lila, meg sárga lakkjuk is ebből az UV-vonalból (lehet, hogy több is van, de a Hypnotic Polishon csak azt találtam most) de elsőre úgy voltam, hogy maradok a nude-pink vonalon, és ha ez tetszik, akkor jöhet a többi :)

      Törlés
  10. Nagyon szép lakkok, a szürkés árnyalatút imádom...a csomagolásról nem is beszélve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nem, ő egy és ugyanaz a lakk, csak UV fény hatására megváltozik a színe :) De örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.