Ella+Mila | Lust in love


Instagramon elég sok képet láttam Ella+Mila lakkokról, és igazából nem is maga a márka volt, ami először megfogott, hanem az elefánt a dobozon és az üvegen. Bolondulok az elefántokért. Szóval akkor eldöntöttem, hogy nekem bizony lesz egy fánis lakkom, és végre teljesült :)

Mivel konkrét elképzelésem színek terén nem volt, úgy döntöttem, maradok valami egyszerűnél, ami bármikor használható, viselhető. Mivel a lakk neve is megfogott (Lust in love), és utánaolvastam a lakknak és persze swatchokat is nézegettem, teljesen biztos voltam abban, hogy szeretni fogom. Valamiért az elmúlt hónapok során nagyon belebolondultam a tejes, áttetsző lakkokba, így kétség sem fért ahhoz, hogy teljes értékű tagja lesz a lakkos polcomnak.

A csomagolása egyszerű, az elején egy kis ablakban láthatjuk a benne rejlő lakkot, hátul pedig pár információt találunk a lakkokról, miszerint 5-Free-k és állatkísérletet sem végeznek :) Oldalt pedig még az üvegben rejlő mennyiségről kapunk infót, 16 ml lakk lapul ebben a kis üvegcsében. 



A kupak és az ecset nem mondható hosszúnak, sőt ez utóbbi se nem lapított, se nem kerekített, egy sima egyszerű kis ecset. Jól használható, bár néha kicsit hajlamos több lakkot felvenni, de ez orvosolható.
Az áttetsző alapban megannyi kis arany csillám található, bár ez a körmökön leginkább csak valamilyen fénynél (Nap, lámpa) látszik igazán, szürkeségben nem kap hangsúlyt. Mindenesetre kicsit megfűszerezi a nude-tejes alapot.



Talán sok rétegben képes lenne fedni, de jelen esetben nem cél a tökéletes fedés. A körmeimen két rétegben látható. Normál sebességgel szárad és nem mondanám kimondottan fényesnek sem a végeredményt, de pont ettől tetszik. Ott van a körmökön, de nem hivalkodó, csak kicsit valami újat ad a pucér körmöknek, mégis elegáns.



Nagyon tetszik, és így, hogy már volt alkalmam használni, nem csak a cukisága miatt tudom ajánlani :) Érdemes körülnézni a többi lakkjuk között, biztosan talál mindenki az ízlésének megfelelő színt :)

A lakk egyébként $11, és a C4N webshopban találjátok :)

A nyomdázás a Pet'la Plate Mente lemezzel készült, kicsit olyan alkalmi/esküvős hangulata lett a manikűrnek, de nekem bejön :D

Nos, nektek hogy tetszik?

12 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a lakk! Én is keresem még a tökéletes tört fehér, áttetszően tejes lakkot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes egyébként Essence fronton is körülnézni, hátha :)

      Törlés
  2. De szép kis lakk. Nagyon tetszik mostanában a " no make up" hatás. Azt meg már írtam korábban, hogy bejön a mente-minta :D! Ja: gyönyörű a körömformád is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A Mente minta (ha ha :D) így annyira tetszett, olyan szééép :D A körömformámon lassan változtatni fogok, még várok egy kicsit, hogy nőjön és utána újra hegyesre szeretném :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Örülök! :) Rajtam tegnap mindenféle minta nélkül volt, bár én mondjuk szeretem is úgy viselni :D

      Törlés
  4. nagyon tetszik :) bevallom, a márkára én is a csomagolás miatt figyeltem fel legelőször.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit tenni, ha egyszer übercuki a fáni és jópofa dobozkában érkezik a lakk :D

      Törlés
  5. Nagyon szép kis lakk ez! Egy időben direkt kerestem a hasonlóakat, voltak a L'Orealnak ilyen ápoló lakkjai. Ez pont az a lakk, melyől ápoltnak tűnik a kéz, de nem hivalkodó, bárhol megállja a helyét. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen tökéletes a megfogalmazásod :) Én is pont így látom, csak nem tudtam szavakba önteni :D

      Törlés
  6. Nagyon szép, ápolt összhatást nyújt, tetszik! Szeretem az ilyen lakkokat, de őszintén szólva ezt a párszáz forintos lakkok is tudják (pl. Golden Rose, Essence, Moyra), úgyhogy nagyon túlzónak érzem ezért a 11 dolláros árat. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a többi krém lakk hogyan teljesít a márka kínálatából, mert vannak nagyon szép színek és ha jó a minőségük, fedésük, tartósságuk, akkor azok megérősek lehetnek. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.