Sophin | Macaroons nr. 340


Korábban már volt szerencsém a Sophin márkához (bejegyzés itt), tavasszal 9 lakkot kaptam tőlük, elképzelhetetlenül boldog voltam, és kettő kivételével (egy összetört még az út során, egy pedig kezelhetetlen számomra) nagyon elégedett voltam velük, így mikor úgy alakult, hogy leadtunk egy Hypnotic Polish rendelést, nyilvánvaló volt számomra, hogy egy Sophin lakk is a kosaramban fog landolni. 


Kellett azért egy kis idő, mire dönteni tudtam, de úgy voltam vele, egy nude színnel az ember ritkán nyúl mellé, így került a Macaroons kollekció 340-es számú púderrózsaszín tagja hozzám. 


Az ecsete lapított és szögletes, de igazából egyáltalán nem volt nehéz lakkozni vele, pedig jobban szeretem a lekerekített ecseteket, amik jobban illeszkednek a körömágy vonalához. Mindenesetre nem kentem össze magam, nem volt gond.

A lakk két rétegben fed és viszonylag fényesre szárad. Nem lesz géllakk hatása, de nem is ígéri. Összességében igazán klassz kis lakk,12 ml-t kapunk 8 dollárért (~2200 Ft). Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de ha alkalmatok nyílik rá, próbáljatok ki tőlük egy lakkot :)





Nos, nektek hogy tetszik?

5 megjegyzés

  1. Cuki színe van, minden évszakban megállja a helyét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^ Én is így gondolom, remekül díszíthető, és néha tényleg nude-osabb, máskor pedig marad cuki babarózsaszín :)

      Törlés
  2. Annyira imádom az ilyen színű lakkokat! Ez is csodás! *_____*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.