Tökös manikűr


Nos, úgy adódott, hogy lett egy kis szabadidőm alkotni. Reggel ébredés után nézegettem egy kicsit az Instagramot, ahol egy halom tökös manikűr jött velem szembe, és úgy döntöttem, megalkotom a sajátomat. Nem halloween, csak egy szimpla őszi kis tököcske. Vagy három. Elképzelhető egyébként, hogy a mai és a holnapi nap folyamán majd halloween témában is alkotok, de nem ígérek semmit :)


Ez a kék-fehér manikűr az alap, amire a tököket festettem. Egyébként úgy volt, hogy ma mennem kell dolgozni, ezért este kész volt már, viszont nagyon üresnek éreztem, de úgy voltam vele, nem akarom elcseszni, dolgozni meg így is jó. Viszont mivel mégis itthon töltöm az egész napot, ezért bátran bíbelődhetek vele, utána meg jöhet más alkotás :)


 A tököket akrilfestékkel készítettem, mivel leginkább csak alapszínekből (piros, kék, sárga, sötétzöld - jó, tudom, ő kikeverhető, de nem baj, ha van kéznél - , plusz fekete és fehér, no meg Julcsinak köszönhetően egy gyönyörű türkiz) áll a készletem, ezért úgy kevertem ki minden színt. Szóval felfestettem egy narancssárga alapot, majd ebbe húzkodtam sárga csíkokat, és megfestettem a tökök szárát is.



Végül pedig festettem neki körvonalat, így jobban kiemelkedik az alapból, és mutatósabb is szerintem. Ha a kék-fehér alap festését nem vesszük figyelembe, akkor konkrétan csak pár percet vett el az életemből ez a manikűr, szóval pillanatok alatt megvolt, bonyolultnak semmiféleképp nem nevezném, és különösebb kézügyességet sem igényel :)





Nem lett tökéletes, de nekem tetszik, és végre kicsit kiléphettem a nyomdázás bűvköréből :)

Felhasznált termékek:
*Zoya Purity
*Dance Legend Through the glass
*akrilfestékek
*ecset (gondoltátok volna? :D)
*Seche Vite fedőlakk

11 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.