Ajándékötletek karácsonyra | I. Ékszerek



Nos lányok, elsősorban be kell, hogy valljam, abban sosem voltam jó, hogy fiúknak/pasiknak/férfiaknak ajándékot vegyek. Sok-sok utánajárás után is csak kattog az agyam, hogy mégis mi lehetne a legszemélyreszabottabb ajándék, aminek tényleg örül az illető. Viszont a család nőtagjainak megajándékozását nem szoktam túlbonyolítani, az ő ízlésükkel teljesen tisztában vagyok, így nem (olyan) nehéz megtalálni a megfelelő ajándékot. 

Ebben a blogposztban pedig azokat az ékszereket szeretném nektek megmutatni, amiket én szívesen adnék (no meg nyilván kapnék is:D) ajándékba (akár pluszban, amolyan "kísérőajándékként", akár szettben, mint maga az főajándék). Remélem, nektek is tetszeni fognak, és ha van valami plusz ötletetek, szívesen fogadom kommentben.

Két webshopból válogattam ékszereket, a Rossetti Bizsu és a Zenzero oldaláról. Mindkét webshop gyönyörű ékszereket kínál, a Rossetti Bizsu a nevéből is adódóan bizsukkal foglalkozik, a Zenzero pedig ásványi kristályból készült ékszereket kínál, így úgy gondoltam, mindkettőnek bőven van itt helye, így többféle ízlést ki tud elégíteni talán ez a bejegyzés. Sosem lehet tudni, hol lelhetünk épp kincsekre :) Egyébként érdemes körülnézni mindkét oldalon, mert az alább kiválogatott termékek tényleg azt tükrözik, hogy én mit adnék...
A képek alatt, a termékek nevére kattintva a webshopokban lyukadtok ki :)


ROSSETTI BIZSU
(termékfotók a Rossetti Bizsu webshopból)



ZENZERO

(termékfotók a Zenzero webshopból)


Amint láttátok is, próbáltam különféle termékeket összeválogatni (jóóó, a Rossetti Bizsus válogatásnál mindhárom gyűrű gyöngyös, tudooom :D), de sokszor nem volt egyszerű, annyi minden tetszett mindkét webshopból. Remélem, tudtam kicsit segíteni ezzel a bejegyzéssel, az elkövetkezendő pár hétben tervezek még ilyen posztokat írni (sminktermékekről, ajándékcsomagocskákról), de ha esetleg van ötletetek, hogy milyen tippet látnátok, jöhet kommentben. :)

Ha döntenem kellene egyébként, hogy mégis melyikeket emelném ki fő-fő kedvencként, a RB szekcióból a dupla gyöngy gyűrű lenne az egyik, ami igazából nekem meg is van, és imádtam, de sajnos egy otthoni hevesebb kutyás játékba keveredtünk, és nem élte túl, a másik a matt merev karperec lenne, a Zenzero részlegből pedig az akvamarin medál és a rodokozit pötty füli a legesleg.

Nektek melyik a kedvenc innen?

4 megjegyzés

  1. Az ásványos dolgokat én is imádom, főleg az ametisztet, nekem is van karkötőm meg csomó nyakláncom, kövem :) Gyűrű még nincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos még nincs ásvány ékszerem, de ami késik... :D

      Törlés
  2. Nagyon szeretem a fülbevalókat, de már több mint egy éve nem találok olyat, ami tetszene. Nem tudom mi a bajom. Máskor havonta vásároltam többet is, most meg csak a számat húzom mindegyikre... :( A fenti ékszerek is szépek, de úgy vagyok vele, hogy saját használatra nem igazán kellenének, inkább csak másokon csodálnám őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem (sajnos vagy sem) elég könnyű ékszereket választanom :D Bár volt már, hogy olyan kaptam, amire csak néztem kikerekedett szemekkel, mert egyáltalán nem az én stílusom... :D De összességében szerintem tök egyszerű vagyok ékszerek terén, még csak nem is kell, hogy arany, vagy ezüst legyen, csak szép, ízléses :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.