Nyereményjáték | LEZÁRVA


Majdnem egy év telt el az előző nyereményjáték óta, így épp ideje, hogy az ideit is "megnyissam". Nem szoktam évközi vagy blogszülinapos nyereményjátékot tartani, tavaly erről lecsúsztam, pedig szerettem volna, de rajtam kívülálló okok miatt nem valósult meg, idén pedig úgy döntöttem, ez lesz a "hagyomány", mindig novemberben indítok egy nyereményjátékot, és a csomag karácsony előtt fog odaérni a leendő gazdájához. 


Apránként szereztem be hozzá a dolgokat, nyár óta gyűltek az apróságok. Nem csak lakkozáshoz kapcsolódó dolgok kerültek a csomagba, remélem, akihez kerül, szívesen használ majd mindent :) Szeretném, hogy jó helyre kerüljenek és biztos is vagyok abban, hogy egy szuper olvasóm fogja megnyerni majd :)

Természetesen, úgy mint tavaly, idén is vannak szabályok.
  • Rendelkezz magyarországi postacímmel (not international!). Nem gond, ha nem itt élsz, de a határon belül el tudom küldeni barátodnak, rokonodnak, aki majd átadja neked.
  • 18 éven aluliaknak szülői beleegyezés szükséges a nyereményjátékban való részvételhez, mivel a nyertes címét el kell majd kérnem.
  • A Rafflecopterben a megválaszolandó kérdés(ek)nél a - jelet (és semmi más, a kérdéseknél nem válasznak számító jelet) nem tudom elfogadni. Volt olyan tavaly, aki ezzel próbált magának plusz esélyt szerezni, bár szerencsére olyan nyert, aki minden feltételt (esélyt) tisztességesen teljesített, idén minden így szerzett esélyt törlök és a legvégén is ellenőrizni fogom a nyertest.
  • A nyereményjáték november másodikától december 10-ig tart, és 15-ig igyekszem feladni a csomagot (ajánlott+elsőbbségi), hogy még karácsony előtt biztos, ami biztos odaérjen a nyerteshez.
  • A nyertest a Rafflecopterben megtalálható email címe alapján fogom értesíteni, de természetesen blogon, a blog Facebook-ján és Instagramon is kihirdetésre került majd a nyertes neve!

No de most inkább áttérnék a csomag tartalmára. Nem kell hű de nagy dolgokra számítani :) Idén is szerettem volna, ha kerül valami "külföldi" a csomagba, de úgy néz ki, ez most kimarad, lehet, hogy apróságokkal még bővülni fog a tartalom, de nem tudom megígérni 100%-ra :)

És akkor most szépen sorrendben a termékek:
  • Pet'la Plate Toro lemez, Petra felajánlása volt, amit köszönök szépen! Nagyon szeretem ezt a lemezt, remekül kihasználható és a minták nagyon szuperek.
  • China Glaze Be Bright szett, 4 mini lakkot tartalmaz. Ha már karácsony, szerettem volna, ha van a csomagban valami ünnepi, a tavalyihoz hasonlóan, de nem akartam ugyanazt a szettet.
  • Golden Rose Rich Color 105 Mint mondottam, a csomagot már nyár óta rakosgatom össze, így ősszel úgy gondoltam, kell valami bogyó színű lakk is bele, és rá esett a választás.
  • Rossetti fülbevaló szett Nagyon megtetszett, ezüstösen csillognak a rózsák és a "gyöngyök" is, az ünnepek alatt és persze bármikor remek kiegészítők lehetnek.
  • Inecto Little Saviour Coconut kézkrém A kézápolásról sem feledkezhetünk meg, télen, hideg időben pedig végképp nem, és ami kókuszos, az nem lehet rossz.
  • Metal Card Coffee House fém mágneses naptár Ez egy képeslap, így boríték is jár hozzá, a nyertes fel is adhatja, ha szeretné, de naptárként az asztalra lehet állítani, támasz is van rajta, ami leszedhető.
  • Kreatív színvarázs 48 oldalnyi szépséges tél témájú kiszíneznivaló van, úgy gondoltam, a mostani felnőtt színező "mániában" biztos örülne ennek is a nyertes :)
Képen egyelőre nem szereplő termék(ek):
  • Eveline 8in1 Total Action körömerősítő A kedvenc körömerősítőm, nem mondom, hogy mindig tökéletes, de az én körmeimnek tartást ad, megerősíti őket, kúraszerűen és alaplakként is kiválóan helytáll nálam.
  • 4 darab díszítőcsík  Akár körömdíszítésre, vagy csak épp valamilyen körömdíszítő technika megvalósításához is remekül alkalmas, igyekeztem az ünnepek alatt is remekül kihasználható színeket válogatni a csomagba :)
  • egy ív BornPrettyStore vizes körömmatrica nagyon szeretem ezeket a matricákat, így nem is volt kérdés, hogy kerül a csomagba egy ívvel, a blogon is találhattok pár így készült manikűrt. 






a Rafflecopter giveaway Egyedül a blogra való feliratkozás az, ami "kötelező", nyilván nem, nem tartok senki fejéhez pisztolyt, hogy részt vegyen a nyereményjátékban :) Minden más esély opcionális, vagy megszerzed, vagy nem. Twitteren el kell fogadnom a bejelölést, így látom úgyis, hogy ki "követ", meg ki nem, de ha bekövettetek, nyugodtan írjátok be a neveteket a rubrikába, akkor is, ha még nem fogadtam el, ha pedig esetleg lájkoljátok a blog FB oldalát, azt is köszönöm!

Instagramos megosztásnál használjátok az alábbi képet:



Sok szerencsét kívánok mindenkinek! :)
Ciska

40 megjegyzés

  1. Juuuujj! Izgulós. mert nagyon-nagyon tetszik a kis csomag! :) Sok sikert mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült olyan dolgokat összeválogatnom, amik tetszenek! :)
      Sok szerencsét! :)

      Törlés
  2. Köszönöm a játékot és sok sikert kívánok a többieknek is! Bár be kell valljam, annyira ütős ajándékcsomag, hogy magamnak szurkolok a legjobban!!! :-D :-D Szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy ha minden nem is, de a többség azért tetsszen az olvasóknak, viszont ezek szerint nálad teljes sikert értem el :D
      Sok szerencsét! :)

      Törlés
  3. Huuuuh azok a lakkok és nyomda 😊😊😍😍😍😍😍 Szuper jó csomag☺ Köszi a lehetőséget!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszenek! :)
      Sok szerencsét! :)

      Törlés
  4. Nincs mit! :)
    Sok szerencsét! (:

    VálaszTörlés
  5. Ööö nem vagyok benne biztos, hogy mit csináltam.... Hol tudom beírni, hogy hol követlek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy hol követsz? Nem értem teljesen :D Csak olyan kérdések voltak, hogy milyen néven követsz adott helyen :)

      Törlés
    2. Itt a blogon kell megadni nevet és emailt, aztán megnyomtam a log in-t és utána? Köszi a segítséget :)

      Törlés
    3. Á, már világos :) Mikor bejelentkezel email címmel a rafflecopterbe, utána mutat egy olyan lehetőséget, hogy légy a blog feliratkozott olvasója, ott rámész a kis nyílra, és be tudod írni, hogy milyen néven vagy feliratkozva a blogra :)

      Törlés
    4. Utána pedig a többi esélyt is meg tudod szerezni, csak követni kell a "feladatokat", de természetesen azok közül már egyik sem kötelező :)

      Törlés
    5. Köszönöm a segítséget :) és a játékot is :)

      Törlés
    6. kiderült, hogy mobilon nem működik a jelentkezés

      Törlés
    7. Nálam engedi telefonon is kitölteni, ezért nem is írtam, hogy csak asztali gépen / laptopon próbálkozzatok :/

      Törlés
  6. Csodálatos nyeremény biztos örülni fog a nyertes. Én sajnos már a magyarországi címnél fennakadtam a rostán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs senki rokon vagy barát, akitől utána át tudnád venni, ha az ő címére elpostázom, ha esetleg te nyernél?

      Törlés
    2. Olyan, akivel a következő néhány hónapban találkozom is, sajnos nincs.

      Törlés
  7. Köszönöm a lehetőséget! Fantasztikus csomag! *.*

    VálaszTörlés
  8. Hű, a mindenit, köszönjük a lehetőséget, ez a csomag fantasztikus! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, illik meghálálnom azt a rengeteg kedvességet, amit tőled, tőletek kapok, igazából sajnálom is, hogy mindenkinek képtelen vagyok adni, de remélhetőleg az az egy szerencsés, akihez ezek kerülnek, majd boldog lesz velük :)
      Neked is sok szerencsét kívánok! :)

      Törlés
  9. Szintén azon a véleményen vagyok, hogy annyira szuper csomagot sikerült összeállítanod, hogy noha minden résztvevőnek sok sikert kívánok, mégis magamnak drukkolok a leginkább. :D Minden benne szereplő termék abszolút must have kategóriás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekeztem olyan dolgokat kiválasztani, amiket egyébként én is szívesen használnék (persze ez nem azt jelenti, hogy akkor más is szívesen használná), de reménykedtem abban, hogy nektek is tetszeni fognak. :)
      Sok szerencsét kívánok neked is! :)

      Törlés
  10. Nagyon szuper kis csomagot állítottál össze! Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szuper kis csomag! {Titokban magamnak drukkolok,hogy az enyém lehessen!} :D Köszi a lehetőséget a játékra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
      Sok szerencsét! :)

      Törlés
  12. Köszönöm a játékot. Nagyon szuper nyeremények. *--*

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm a lehetőséget!:)
    Talán elküldtem a jelentkezést:D

    VálaszTörlés
  14. Szia! ☺

    Remélem mindent jól csináltam és tudtam jelentkezni a nyereményjátékra! ☺

    Annyira szeretném megnyerni ezt a csodálatos csajos összeállítást!! Persze a többieknek is sok sikert kívánok! ☺

    Köszönjük a lehetőséget! ☺☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, minden okés a jelentkezéseddel :)
      Sok sikert! :)

      Törlés
  15. Szia!
    Köszi a játék lehetőséget.
    Küldtem a jelentkezést.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.