Avon | Ultra Colour Lip Crayon - Wild Orchid & Risque Rose

*Tesztelésre kapott termék


Az elmúlt hónapokban, vagy talán az elmúlt egy évben sokkal inkább kedvet kaptam a rúzsokhoz, mint korábban. Nem tudom egyébként, minek köszönhető ez a "változás", ha nevezhetjük annak, mert korábban egyébként ajakbalzsamon kívül nem igazán használtam mást. A szájfényekkel eléggé elutasító vagyok, másokon jól mutat, nekem meg mintha vizes lenne a szám, vagy mintha benyomtam volna valami zsíros cupákot (...:D), úgyhogy ha színes, erőteljes ajkakat szeretnék, akkor bizony rúzs. (minden másra ott a színezett hidratáló ajakbalzsamom, nem a Mastercard :)


Két árnyalatot választottam a katalógusból, az egyik a Wild Orchid nevű, lilába hajló bogyó színű, a másik pedig a Risque Rose nevű, cuki rózsaszín rúzsceruza. Szeretem a rúzsceruzákat, úgy általában kényelmes a használatuk. Hogy most is így van-e, az lejjebb majd kiderül.


A Wild Orchid három másik társával együtt ünnepi, csillagos borítást kapott, szerintem nagyon aranyos :)

Elsőként a kezemre swatcholtam meg őket, egyikből sem sikerült erőteljesebb színt kipréselni, de igazából ezt sem bántam volna, így is elég szép színeket kapunk. Ami viszont nagyon szembetűnő, az a RR-ben levő sok-sok ezüst csillám. A katalógusban nem látszódott és nem is volt erre vonatkozóan semmi, én balga pedig nem is néztem utána, hogy milyen ez a rúzsceruza felkenve, pedig mind tudjuk, hogy ha rendelünk, akkor érdemes gugliban körülnézni előtte...
Van egy kis illatuk is egyébként, amit felkenéskor érezni lehet (az én orrom számára kellemes) és még egy kicsit utána is, majd egy idő után elillan.



Felkenve így mutatnak a kicsikék. A RR használata nem túl kellemes, ugyanis eléggé érződnek a csillámok, és ha nem is karcolnak, de azért kényelmetlenné teszik magát a rúzsozást, pedig a rúzsceruza a krémes kategóriába van besorolva, de így korántsem érezhető annak, sőt... A csillámok viselés közben is eléggé látszódnak (és érződnek), úgyhogy csak annak ajánlom, akit ez nem zavar, és eltávolítás után is eléggé ragaszkodóak, még a kezem (meg az arcom...) is csillogott jóval utána is.

(a valóságban nincs ilyen szürke színem, és mikor készült a montázs, akkor sem tűnt ilyennek :(  )

A Wild Orchidot pedig bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg krémes, csodás színe van, bár egy kis aláhidratálást tudnék javasolni, mert mintha picit szárítaná, vagy összehúzná az ajkakat, de egyáltalán nem kényelmetlen viselni. Kontúrceruzát tényleg nem igény még ez a sötétebb szín sem, remekül végigkövethetjük az ajkaink vonalát magával a rúzsceruzával, anélkül, hogy "kimennénk a vonalból".
Pár óráig (sajnos nem néztem az időt - bár én egyébként egyhuzamban max. 3-4 órán át bírok viselni a számon rúzst) szuperül bírta rajtam evés és ivás nélkül, az ivás nem mozdította meg, bár a poháron maradt belőle egy kis rúzsnyom, az ajkaimon viszont nem volt zavaró a "hiánya", de a palacsintával nem lettek túl jó barátságban, a szám közepéről eltűnt a rúzs, nem túl kellemes látványt nyújtva így.


Kicsit vegyesek az érzéseim, legalábbis a Risque Rose miatt, de ez köszönhető az én butaságomnak (is), hiszen nem néztem körül a neten, a Wild Orchiddal viszont  egy csöppnyi problémám sincs, úgyhogy ő azért sokat dob a "mérlegen" :)

A decemberi katalógusban 999 Ft-os áron tudjátok még megrendelni őket, ha tetszenek :)

8 megjegyzés

  1. a sötétebb gyönyörű, és jó, hogy látom élesben is, mert már a katalóguskép alapján is ezzel az árnyalattal szemezek egy ideje. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenféleképp szerettem volna viselés közben is megmutatni, mert bár a szájszínek alapvetően eltérnek, de mégiscsak van egy kiindulási alap, amiből az ember már eldöntheti, hogy neki tetszik-e az adott rúzs, vagy sem :) Meg ha már írok róla, akkor rendesen :D

      Törlés
  2. Milyen kellemes színek! Nagyon tetszik mindkettő :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek! A színekkel egyébként én is elégedett vagyok, csak az a sok csillám ne lenne...

      Törlés
  3. Szuper kis teszt lett, ...és ez a te ajkad Ciska?
    Tessék gyakrabban kihasználni az adottságaikat, mert rúzstesztre termettek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen, az én szám szerepel a képeken :D Már csak egy jobb fotómasina kellene és nem lenne akadálya a dolognak, de sajnos jelenleg nem tudok ennél jobb minőségű képeket és teszteket produkálni :/ :)

      Törlés
  4. A Wild Orchiddal én is szemeztem! :D A világosabbal nem, mert az amúgy is hullafehér bőrömön nem mutatna túl jól, de talán már a sötétebb sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez a lila jól mutat a legtöbb bőrszínen, a rózsaszín viszont valószínűleg elég Barbie-s lenne világos bórön :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.