Goodiebox | Az első benyomások...


Úgy látszik, a december nálunk az elsők hónapja. Nemrég nekem érkezett Pixibox, most pedig Szaffi számára egy Goodiebox. Már csak Ricsi számára kellene valami speckó, férfiaknak összeállított (játék?!:D)box, és teljes lenne a paletta. :D
De a mai bejegyzés csak és kizárólag a Goodieboxról szól. Korábban már volt szerencsénk magával a kezdeményezéssel megismerkedni, bár akkor egy nyereményjátékon nyertem Szaffusnak egy kis csomagot. Viszont az a "találkozás" épp elég volt ahhoz, hogy tudjam, minőségi termékeket fogunk kapni, akármikor is rendeljük majd meg elsőként a Goodieboxot magát.


Majd december elsején, még az éjszaka folyamán meg is rendeltük a Smart méretű csomagocskát (ami viszont nagyon tetszett, a számlán szereplő Icipici Goodiebox Smart felirat, ez valószínűleg Szaffi méretére utal :D). Innentől kezdve pedig nem tehettünk mást, minthogy vártuk a csomagot. Majd tegnap reggel hívott a futár, hogy ittvan, az ajtón kilépve pedig Szaffi is ismerősként köszöntötte a srácot (de tényleg :D). Majd leültünk, és nekiálltunk kibontani a csomagot, hármasban. A doboz ilyen cuki szívecskés (ennél már csak akkor nézne ki jobban, ha tappancsok is lennének rajta). Szaffi is lelkesen segített a csomagolásban, valószínűleg megcsapta az orrát a dobozban rejlő 3 finomság illata. Elsőre egy "Mi van a dobozban?" tájékoztatót és kuponokat találtunk, majd tovább nézegetve megpillantottuk magukat a termékeket :)



"Ez mi? És ez? Na meg ez?"

Hogy mi is van a csomagban?

WOOF! Dog Design Egyedi Kulcstartó (790 Ft)
"Dinamikusan fejlődő dizájn csapat, akik egyedi nyakorveket, pórázokat, játékokat és még takarót is készítenek a kutyusodnak! Mindenképpen érdemes követned őket és beszerezni néhány csodás darabot tőlük!"

 FLASH Kutyapékség kutyakeksz (1200 Ft)
"Igazi karácsonyi hangulattal érkezik a dobozunkba az egészséges és kézzel készített sütik megálmodója! Ha az almás-fahéjas kekszük után még több finomságra vágytok, Budapesten már személyesen is várnak titeket a kedvencekkel együtt egy kis süti shoppingra a Páva utcában!"

Trixie Plüss Bárány Játék (2560 Ft)
"Puha kis kedvenc a kutyusodnak! Csak bízni tudunk benne, hogy sokáig jó barátok maradnak! Játék közben mindig felügyelj a kutyusodra! A plüss biztonságos, amíg nem keletkezik rajta sérülés!"

GOOD BOY Chewy Selection Box Jutalomfalat (1566 Ft)
"Szuper csemege a kutyusodnak! Kiegészítő eledel, semmiképpen sem elegendő táplálék!"

GOOD BOY Doggy Rocky Road Kutyacsoki (1760 Ft)
"Finom és kutyák számára is biztonságosan emészthető csoki kánaán kis kedvencednek!"


csoportkép :)

Ciska:
Nagyon szuper kis dobozt kaptunk, egytől egyig kihasználható dolgokkal. A bárány volt a legelső, amit megszerzett a csomagból, imádja a plüssöket, de szerintem nem lesz hosszú életű, legalábbis biztosan a fiókban végzi majd, pár másik plüss társaságában, de jó pont, hogy a szeme nem fényes műanyag :D A jutalomfalatok közül az almás-fahéjas kutyakeksz és a kutyacsoki még az én orrom számára is finom illatú, de meg azért nem kóstoltam, ne aggódjatok. A karácsonyi csomagolás nagyon jópofa, bár Szaffi azt nem tudja értékelni, viszont egy gazdi számára nem elhanyagolható szempont, legalábbis engem simán meg lehet venni egy ilyen cuki külsővel :D A fenyő meg csillag alakú rágcsikról már nem is beszélve. A kulcstartó pedig jó helyen lesz majd nálam, köszönöm! :)


Szaffi:
"Az én véleményem az, hogy nem kaptam eleget a jutifalatokból! Mi az, hogy mindegyikből csak egyetlen darabot kóstolhattam meg? Hát mennyi van a dobozokban? Miért nem lehet mind az enyém egyszerre? Jó, lehet, hogy futnék velük nyöszörögve pár kört, mert van, amit lusta vagyok elrágni és megvárom, amíg eltépkedik nekem, de hát ez nem egy nagy dolog, igazán megtehetnék nekem... Na mindegy, hiába ugatok én nekik. A báránnyal jó barátok lettünk, összenyomva röfög, ami elég érdekes, bár nem mintha tudnám, mi az a bárány, meg mi az, hogy röfögni, de a gazdik jót nevetnek rajta, miközben a fenekét harapdálom... De most már elég, hagyjatok pihenni, elfáradtam a játékban."



"Sziasztok!"

Biztosan nem ez az utolsó Goodiebox, amit megrendeltünk, júniusban biztos, hogy fogunk, mert akkor lesz Szaffkó első születésnapja, de előtte is szeretnék majd, hiszen mennyire jó ez a doboz, nem? Olyan jutalomfalatokat is kipróbálhat, amiket mi nem biztos, hogy a boltba besétálva lekapnánk a polcról, meg valószínűleg plüsst sem vennénk neki, de így legalább kiélvezheti vele a játékot (arra a pár napra, amíg bírja... :D). Úgyhogy csak ajánlani tudom. :)

Ti szoktatok adni az állatkáitoknak az ünnepekre (karácsony, szülinap) ajándékot?

12 megjegyzés

  1. De cuki! Ha lesz egyszer már végre kutyám, tuti rendelek neki.
    Amíg élt Ishida ő is kapott ajándékokat karácsonyra és szülinapjára. Ez már a második karácsony lesz, hogy csak lélekben van velem, de a mai napig ha látok valami finomat meg akarom neki venni, aztán rájövök, hogy nincs kinek. Erre a szomszéd macska (aki igazából a miénk) is eltűnt...a rohadékot nem kérdezem meg, mert mikor beteg volt a cica is letagadta, hogy az övé. Nagyon hiányzik ő is. Úgyhogy jelenleg semmilyen állatkám nincs. Ő is mindig kapott valamit :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szurkolok, hogy minél hamarabb helyet kapjon nálatok egy kis ugató négylábú :))
      Sajnálom a kutyusos meg cicás dolgot :(

      Törlés
  2. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen típusu box. Nagyon édes kis ötlet, na meg a tartalma kiválló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szuper dolog, hogy a kutyusokra is gondolnak :) Nekem is nagyon tetszik a beltartalom, elég jó lett :)

      Törlés
  3. Egyem meg a pici husát, hát hogy lehet egy kutyának ennyire ártatlan pillantása? :D
    Kicsit instabilnak érzem a bárány anyagát ahhoz, hogy biztonságos kutyajáték legyen, de az tényleg szuper, hogy hímzett szemei vannak, a játék meg amúgy is felügyelet alatt zajlik majd.
    Nekem cicáim vannak, szintén imádnak játszani, a labdákon kívül plüsskecskét, felhúzható epilepsziás plüsshörcsögöt és számtalan kézzel készített nyúlfejet gyilkolnak! :D
    Jó ez a box, kutyacsokiról még nem is hallottam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, elég sokszor tud ilyen ártatlanul nézni :D Akkor is, ha nem illik épp rá az angyalka szerep :D
      Sajnos nálunk a legstabilabb játék is a fiók mélyén (sosem a kukában) végzi, mert mindent szétrág. Még a szemén kívül eddig semmije sem sérült egyébként :D Imádja nyomkodni a fenekét, mert akkor ugye "röfög" és mikor nem sikerül kipréselni belőle a hangot, akkor rázza, mint az őrült, hogy mi az, hogy nem jön hang belőle? :D
      Epilepsziás plüsshörcsög? :DDD

      Törlés
    2. Nos, ez egy tenyérnyi méretű gömbölyű hörcsögféle jószág, bocimintával. A fenekéből egy zsinór áll ki, és ha ezt kihúzom, majd lehelyezem a padlóra, a höri elkezd remegve vonaglani, kúszni! :D
      Amikor ezzel a látvánnyal először szembesült Zorrókám, egy bő órára beköltözött a konyhaszekrény alá, úgy megviselte, én meg fetrengtem a röhögéstől. Később már elfogadta a lelkem, hogy ezek szerint ilyen is van: epilepsziás rohamokkal küzdő plüssjáték! :D :D

      Törlés
    3. Wow :D Szaffi a párom szüleinél levő sétáló (és németül jó álmokat kívánó :D) Micimackót nem szívleli, úgyhogy egyetlen találkozásuk volt csak :D Viszont ez a höri viccesen hangzik, kellene ilyet keresnem :D

      Törlés
    4. Úgy rémlik, hogy Anyuék a Tescoban vették, az állatos részlegen. A csomagolásban nem látszott a zsinór, csak egy karika a fenekénél. Kb tenyérnyi méretű jószág ez, Szaffi biztosan imádná! :)

      Törlés
    5. Köszi, majd körülnézünk! :) Szerintem is odalenne érte :D

      Törlés
  4. Milyen édes Szaffika, teljesen megértem a véleményét :) Nagyon jól sikerült ez a doboz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a nevében is ^^ Nekem is nagyon tetszik ez az összeállítás :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.