Karácsonyi kihívás | 3. Karácsonyi édességek


Karácsony és édesség. Alapvetően nem sok édesség jutott eszembe a csoki, szaloncukor, bejgli, mézeskalács és cukorpálcika lehetőségeken kívül, bár utólag láttam egy karácsonyi puding manikűrt, ami nagyon megtetszett, azt majd lehet elkészítem. Valószínűleg van több is, de én leragadtam ezeknél :D 


Végül úgy döntöttem, hogy cukorpálcikát (azaz candy cane-t) fogok a körmeimre festegetni. Csak úgy, mindenféle alap nélkül. Nos, így utólag lehetne szebb is, de rajta vagyok a gyakorláson. Amióta megvannak az akrilfestékeim, imádok ecsettel és velük festegetni, annyi lehetőség rejlik ebben a körömdíszítési módszerben. Úgyhogy fogadjátok szeretettel az én kis nyomi pálcikáimat :D





És persze nézzétek meg a lányok alkotásait is!

18 megjegyzés

  1. Nagyon jó ötlet! Nekem nagyon tetszik, az is, hogy nincs alapszín. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édi kis pálcikák, látom a candycane nyerő ebben a fordulóban :) Tetszik hogy szabad kézzel alkottál! Ügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Igen, de a cukorpálcikák olyan jópofák, így érthető, hogy sokan választották/választottuk ezt :D

      Törlés
    2. Igen, én is nagyon szeretem őket, már kislánykorom óta :)

      Törlés
  3. nagyon jó lett :) én is gondolkodtam hasonlón, de lusta voltam kézzel festeni :D maradtam a nyomdánál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kihívásoknál szeretek kézzel festegetni, meg így megoldani mindent, amit lehet, úgyhogy ezért választottam az akrilt :D

      Törlés
  4. Nagyon tetszik! Iszonyú jól mutat alap nélkül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igazából max. valami menta színt tudtam volna elképzelni alá, de így most sokkal jobban tetszett nekem is :)

      Törlés
  5. Nagyon jó lett! Szerintem is nagyon jól mutat alap nélkül! Nem is lettek nyomik a pálcák... nagyon is jól sikerültek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Bár én látom bennük a nyomiságot :D

      Törlés
  6. Szokatlan manikűr, de nagyon tetszik ez a megoldás!

    VálaszTörlés
  7. Jaj, de cuki! Nagyon szuper és ötletes! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett, tetszik a nude hatása! :))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett. :) Ügyes vagy.(Én biztos nem tudnék akrill festékezni,pedig gondolkodtam már rajta...ez ügyetlenebbik kezeddel nem nehéz megfesteni?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akrillal nem nagyon szoktam a jobb kezemre festeni, ritka, hogy megalkotom mindkét kezemre ezzel a technikával a mintát, kivéve ha nem igényel különösebb kézügyességet. Főleg kihívásokra készült manikűröket nem szoktam megalkotni mindkét kezemre, mert a befotózás után mosom is le :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.