2015. március 30., hétfő

A 7 halálos főbűn kihívás mai témája a fösvénység/kapzsiság. Eleinte fogalmam sem volt, hogy mit fogok alkotni, eszembe jutott pénzeszsák, ha lenne nyomtatóm, biztos nyomtattam volna pár játékpénzt (és most jutott eszembe, hogy milyen poén lett volna Monopoly bankkártyákkal fotózni a manikűrt... :D:D), nem csak dísznek, hanem a körmeimre is ragasztgattam volna, rengeteg ilyen manikűr fellelhető a gugliban.

2015. március 29., vasárnap



A mai bejegyzés főszereplője az Essence új lakkcsaládjának, a The gel nail polish-nak a tagja, a 40-es számmal rendelkező Play with my mint. Eddig csak a DM-ben láttam, nálunk külön kis display-en van, nem az Essence pultban, úgyhogy először észre sem vettem, majd rákérdeztem az eladó csajszinál, és ő mutatta, hogy merre keressem :) Szerencsére nem volt teljesen feltöltve, úgyhogy könnyű volt a választás.

2015. március 26., csütörtök


A mai bejegyzésbe összegyűjtöttem pár, szám szerint 16 lakkot a készletemből, amik szerintem illenek a tavaszhoz. Került bele krém és holo, de leginkább árkategóriák szerint válogattam szét őket, így lett 2 alacsony árkategóriás csoport, és 2 magas, a közepes árkategória azért maradt ki, mert azokból leginkább nyári, téli lakkjaim vannak, és amúgy is csak olyat szeretnék megmutatni, amit szeretek is, persze attól függetlenül, hogy nekem nem jön be, másnak még bejöhet, de értitek. Minden lakkot két rétegben kentem fel, leszámítva egyet azt hiszem, de ott majd úgyis jelzem.

2015. március 25., szerda

Elérkeztünk a stíluskihívás 4. állomásához, elég gyorsan szalad az idő :)

2015. március 22., vasárnap

Még tavaly az Instagramon böngészve ráleltem egy csodás lakkokat felvonultató márkára, ami nem más, mint a Sophin. Leginkább orosz bloggerinák körmein láttam, és elég meggyőző volt. Ezért úgy döntöttem, rákérdezek a Sophin Insta oldalán, hogy hogyan tudnék rendelni....

2015. március 20., péntek

Azt hiszem, az ILNP csodálatos holografikus lakkjait senkinek sem kell bemutatnom. Mindegyik egytől-egyig különleges. A mai főszereplő pedig az Iconic. (csak szegényt már halogatom egy ideje...:D de úgyis látjátok majd, hogy nem mostanában készültek a képek :D)

2015. március 18., szerda

És el is érkezett a stílus kihívás következő állomása, ami nem más, mint a barokk.

2015. március 17., kedd


Nos, el kell, hogy mondjam, az én körömápolási módszerem nem tartalmaz túl sok terméket meg lépést, viszont volt erre a posztra vonatkozó kérés még a nyereményjátéknál, úgyhogy gondoltam, ha már úgyis a körömápolós posztok korszakát éljük, még egy belefér. (a körmös képeim a tegnapi állapotot mutatják, úgyhogy friss az "élmény") Persze azért tegnap "biztos, ami biztos" alapon tartottam egy mini közvélemény-kutatást a blog fb oldalán, hogy tuti érdekel-e valakit.

2015. március 16., hétfő

A kihívás mai témája a torkosság. 

2015. március 15., vasárnap

Nem, ennél hosszabb címet nem tudtam volna kitalálni, és igazából semmi találó nincs benne, pusztán a tény, hogy külön bejegyzést szeretnék szentelni egy nyomdázásomnak.

2015. március 14., szombat

Ezt a tag-et láttam már Carmenesque, Netti, a Bikira lányok és legutóbb pedig Drus blogján. Szerintem nagyon jópofa, ezért gondoltam, én is kitöltöm :)

2015. március 13., péntek

Nos lányok, hadd mutassam meg nektek a valaha volt legszebb lila lakkot, ami a készletembe vándorolt... A Nailland oldalát böngészve akadt meg rajta a szemem. Úgy érzem, az utóbbi idők egyik legjobb vételének mondhatom...

2015. március 12., csütörtök

Nem, nem felejtettem el ezt a kis sorozatot :) A mai főszereplő ez a baglyos gyűrű, és a hozzá készült manikűrt, amit mindjárt láthattok is :)

2015. március 11., szerda

A legelejétől részt akartam venni Timi kihívásában, végül úgy alakult, hogy fogalmam sem volt, mit alkossak absztrakt témakörben, ezért kihagytam, csak úgy összedobni nem akartam semmit, úgy voltam vele, majd a következő körtől kezdem :)

2015. március 9., hétfő

Összesen háromszor álltam neki ennek a bejegyzésnek, ebből a másodiknak törlés lett a vége. El is akartam adni a lakkot. Csúnya volt, nem volt szerelem... Aztán tegnap csodás napsütés volt és gondoltam, adok neki egy utolsó esélyt, hiszen úgy még nem láttam, mutassa meg, mit tud, vagy mit nem. Csodálatos, gyönyörű, szikrázó. Mint a szerelem. Nos lányok, ő a F.U.N. Reunion (h).

2015. március 7., szombat

A mai bejegyzésem főszereplője az első, közvetlenül Nailland standnál vásárolt lakkom, legrövidebb nevén 24kd (h). :D

2015. március 5., csütörtök

Úgy döntöttem, megtartom életem első (mini) blogsale-jét. :)

Nem, ez nem a PS. I love you filmről fog szólni, hanem két szépséges körömlakkról.

2015. március 3., kedd

Hétvégén részt vettem életem első csoporttaliján, amit nagyon élveztem :) Még az odaúton kaptam Petrától a lemezeket, és első látásra szerelem volt mind. Nagyon érdekes mindegyik lemez, és szerintem mindenki meg fogja találni magának az igazit. SOK kép.

2015. március 2., hétfő

Igen, ezentúl a kihívások, amikben részt veszek, mindig megkapják majd a kitalálójuk nevét :D A mostani kihívás a 7 fő bűnre épül, aminek első állomása a bujaság.

2015. március 1., vasárnap

Erre a lakkra először Julcsi blogján figyeltem fel. A megrendelés előtt sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon kell-e nekem, vagy sem, hiszen széééép, de fura. Igen, fura volt a lágy sand és a holografikus hatás összeházasítása. :D
a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.