AVON | Perfectly Matte *Marvelous Mocha

*Tesztelésre kapott termék


A matt ajakrúzsok most élik fénykorukat, és az Avon kínálatában is megjelentek, összesen 15 szépséges árnyalatban. Egy mintát kaptam tesztelésre, név szerint a Marvelous Mocha-t, a véleményem képekkel kiegészítve pedig a bejegyzésben olvashatjátok. 


A katalógusban egy kissé szürkés, piszkosabb barna, de a valóságban van egy kis narancsos, téglás árnyalata. A google-ben rákerestem a Caffé Mocha-ra, és valóban olyan színe van a valóságban is, mint a képek a kávénak. Kicsit téglás-vöröses, de mégis barnás. Eleinte féltem egyébként ettől az árnyalattól, korábban már próbáltam egy cappuccino árnyalatú rúzst, az maga volt a borzalom rajtam.

A kis termékminta egyébként jól becsomagolva érkezett, ahogy minden más termék is, így biztosak lehetünk abban, hogy ezeket a termékeket még nem használta előttünk senki. De nemhogy használta, ki sem nyitotta. Sajnos ez drogáriákban járva okozott már csalódást (mármint a csomagolás hiánya), és volt, hogy ezért nem tudtam megvenni valamit, mert valaki már kisminkelte magát vele (pl.  egy ajakfilc, és egyszer egy rúzs, amiből mintha kiharaptak volna egy darabot...).



A képen két áthúzással látható. A kezemen kissé foltosnak tűnhet, de az ajkakra felvive már egyáltalán nem az. Érdemes aláhidratálni, kicsit mintha szárítana maga a termék, meg hát egyébként sem mutat sajnos szépen cserepes ajkakon, mint a matt rúzsok többsége általában. A felvitel nagyon könnyű egyébként, csak úgy siklik az ajkakon, krémesen, majd felvitel után egy kicsivel teljesen bemattul és szinte az ajkakra tapad.

Az ivást jól bírja, egyáltalán nem kell igazítgatni utána, az evés után viszont csak egy körvonal maradt a számon, úgyhogy ennél a résznél elvérzett. A szín egyébként pár óra elteltével fokozatosan kopik (ha nem eszünk ugye...), viszont egységesen, így nem feltűnő, foltos a hatás. Azt nem ígérem, hogy a sötétebb árnyalatok is így viselkednek, mindenesetre ennél számomra ez pozitív tapasztalat. Nagyjából 5 óra elteltével kopott le annyira, hogy már a saját ajkaim színe volt a dominánsabb.



szemöldökigazítás - szempillaspirál - rúzs kombó

A februári katalógusban 979 forintos bevezető áron érhető el.

Szeretitek a matt rúzsokat?

6 megjegyzés

  1. Én is nagyon várom, hogy kibróbálhassak egy pár matt Avon rúszot. Nekem ez a kavé szín nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Melyik árnyalatokat szeretnéd majd kipróbálni? :)

      Törlés
  2. Nagyon jól áll neked ez a szín! :) Én is mindig nézegetem a rúzsokat, de azok nekem felesleges pénzkidobásnak számítanak. Nincs az a hiper-szuper tartós rúzs, amelyet én fél óra alatt el nem tüntetnék a számról... szóval marad a szájfény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a rúzsok többségét én is pillanatok alatt levarázsolom magamról :D Úgyhogy ez ilyen szempontból is abszolút pozitív csalódás volt :)

      Törlés
  3. Jól áll, sajnos nekem szinte csak a pirosak, bogyós színek jöhetnek szóba, a többi vagy sápaszt vagy nem áll jól vagy nem tetszik. Az Avon nagy előnye, hogy előtted nem használja senki a terméket, emiatt csak tőlük rendelek szemspirált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát sajnos rúzst elég rizikós próbálni, netről rendelni meg még rizikósabb, sosem lehet tudni, hogy valóban olyan-e, mint a webshopban, katalógusban, de néha megéri kísérletezgetni - annak meg pláne, akinek esetleg minden jól áll :D Régen imádtam az SuperShock spirált, de hosszú ideje már csak a Lovely Pump up! sárga tubusosát használom, ez az egyetlen, ami olyan pillákat csinál, amikre vágyom - még a drágábbakkal sem sikerül olyan, természetes és mégis erőteljes hatást elérni, mint ezzel. Csak hát ugye erre nincs garancia, hogy senki nem nyitotta ki, így mindig próbálok valahonnan hátulról előkotorni egyet, hátha az még érintetlen... De ez sem 100%-os módszer sajnos. Vettem már így is vacak terméket...

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.