AVON | Tinted Lip Balm Caring Coral

*Tesztelésre kapott termék


Nagy népszerűségnek örvendenek a színezett hidratáló ajakápolók, ajakrúzsok, és az Avon is előállt egy ilyen kollekcióval, amiben 7 különböző színű ajakápoló érhető el. Ebben a bejegyzésben a Caring Coral nevűről olvashattok.


A termék fekete műanyag borításba becsomagolva érkezik, így ezer százalék, hogy senki nem próbálta ki előttünk. A tok fehér műanyag, de elegáns hatást kelt, jó ránézni és kézbe venni egyaránt. A kupak tetején egy kis ablak van, ahol láthatjuk, hogy milyen színű ajakápolót rejt a tok, így ha több ilyen terméket birtokolunk, kinyitogatás nélkül is rátalálhatunk arra, amelyiket keressük. Alul pedig az árnyalat neve olvasható. 




egy húzás - többszöri húzás

A színe egy bizonyos fokig építhető, egyszeri felvitellel egy halovány, kellemes narancsos árnyalat kerül az ajkainkra. Bevallom őszintén, reménykedtem abban, hogy kicsit tényleg korallosabb lesz, és nem megy el ennyire a barack-narancs kombó felé, de így is jól néz ki szerintem. Többszöri áthúzással pedig egy kicsit erőteljesebb árnyalatot érhetünk el, de ez sem lesz rikító. Amit sajnos észrevettem, az az, hogy kicsit hajlamos kiemelni az ajak szárazabb területeit. Egyébként kellemes érzés viselni, nem zavaró, hogy az ajkainkon van. Egy kis mértékű hidratáló hatást valóban ad, de nem annyira, mint egy "zsírosabb", táplálóbb ajakápoló, szóval azoknak, akiknek csak kis mértékben vagy egyáltalán nem hajlamos kiszáradni, cserepesedni az ajkuk, azoknak tökéletes választás lehet, vagy ha valaki nem szeretne rúzst viselni, de szereti, ha az ajkainak egy kis színt adhat.


 szemöldökigazítás - szempillaspirál - ajakápoló kombináció

A februári katalógusban 999 Ft-ért kaphatók 1439,- helyett, ezért az összegért 3,6 g terméket kapunk.

Ti szeretitek a színezett ajakápolókat?

6 megjegyzés

  1. Igen, többnyire azt használok a mindennapokra, mert nekem elég az ápolása. Most a Catrice Lip Balmja van rajtam, az sem igazi rúzs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice verziót még nem próbáltam, nekem Maybelline BabyLips van (ezen az Avonon kívül), azt is azért szeretem, mert színt ad, és viszonylag hidratál, ahogy ez is. :) Majd körülnézek a Catrice háza táján is :)

      Törlés
  2. Én az Essence Sheer&Shine színezett ajakápoló szerű rúzsait szeretem, meg van egy Maybelline Color Whisper is, ami nagyon jó kis termék, de inkább csak szép időben, télen jobban szeretem a rendes rúzsokat. Bár ezek inkább csak színeznek, de nem hidratálnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az essence ilyen típusú termékeit sem próbáltam még :) Nagyon hideg, rossz időben én sem szeretem a könnyed ajakra való termékeket, olyankor jobban szeretem a kicsit nehezebben felszívódó, táplálóbb ajakápolókat :)

      Törlés
  3. Én is ezt kértem. Neked milyen jól áll!!!!*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bár tényleg örültem volna, ha valóban korallosabb :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.