BPS | "babás"

A Born Pretty csomagomban kértem egy stencilt/sablont is, nem emlékszem, hogy korábban próbáltam volna már ilyesmit (vagyis a Petra féle vinyleken kívül), úgyhogy úgy gondoltam, itt az ideje. Többfélét is lehet találni a BPS kínálatában, de nekem egy három- és négyszögek alkotta sablonra esett a választásom. A minta cserépedények díszítésére emlékeztet, mikor apró mozaikdarabkákból készül el egy minta. 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi a véleményem a termékről, mennyire nyerte el a tetszésemet és vajon ajánlanám-e nektek, akkor olvassatok tovább!


Alapvetően ezüst színűnek tűnik maga a stencil, de holografikus, sem a telefonom, sem a fényképezőgép nem tudta sima ezüstként elkapni. Nem mintha bánnám, csak megjegyeztem :D

Az íven összesen 12 sablon található, ezek elég nagyok. Egy sablon általában elég két körömre, egyedül a hüvelykujjamra használtam el egy egészet, a gyűrűs- és középső ujjamra csak felet-felet - pont olyan szélesek voltak így, mint a körmeim. Úgyhogy ilyen szempontból egészen gazdaságos.


Le akartam fotózni csomagolás nélkül is, de erre csak akkor került sor, mikor használtam belőle (igen, tényleg csak kettőt használtam fel a manikűr készítéséhez, a harmadikat azért vágtam le, hogy szabályos legyen a képen.) A sablon eléggé ragad, sőt. Elsőre fedőlakk után is majdnem felszedte az alapot, úgyhogy kicsit megnyomkodtam a ragadós felét az ujjaimmal. Nem jó megoldás viszont a kézfejre tapasztani, mert úgy meg gyenge lesz a tapadása - nem lesz használhatatlan, de nem fog mindenhol normálisan letapadni. Lehúzni sem nehéz, bár én lakkot használtam a kitöltéshez, ami kicsit nyúlt a sablon levételekor, de ez nem hinném, hogy a sablon hibája :D Egyszer majd kipróbálom akrillal (és szivacsos technikával) is, nem hiszem, hogy azzal előfordul majd.


A manikűrhöz alapként a FUN Lacquer 24 karat diamond (h)-t használtam, a pink Flormar Full Color Love Dust és Essie Borrowed and blue került a mutató- és kisujjamra és velük töltöttem ki a sablon üres részeit is, mindezt úgy, hogy az egyik ujjamon a kék, a másikon pedig a pink legyen a dominánsabb. Nos, hogy ez mennyire sikerült, nem tudom, de az összhatás nekem nagyon tetszik.





Összességében nagyon szuper dolognak tartom ezeket a sablonokat, biztosan fogok még (ha nem is tesztcsomagba kérni, akkor) rendelni, valami más mintázatút.

Ha tetszik, az alábbi linken tudod megrendelni (pontok nem használhatóak fel rá):

http://www.bornprettystore.com/tipssheet-irregular-triangle-pattern-nail-vinyls-nail-manicure-stencil-stickers-jv206-p-23528.html

Nos, nektek hogy tetszik?

11 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett, kellemes az összhatás is :) Nekem egyedül a színek idegenek, de hát idén ezek lesznek a népszerűek, el kell fogadnom :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan jól mutatna más, akár sötétebb színekkel, de ezek voltak kéznél :D de igyekszem készíteni majd egy sötét lakkokból álló verziót is :D

      Törlés
  2. És mennyire szép lett ez a manikűr!!! *_*

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Én még nem álltam át a pasztell színekre, üde látvány most ez a színpárosítás. Nekem ezek a matricák nem jönnek be még mindig, de szép dolgokat lehet velük alkotni. (Én valószínű stamping decalt alkalmaznék, mert spórolós vagyok a matricák terén.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      A water decal matricákat sajnálom egyébként használni, de az ilyenek, amiket pl. sokkal ritkábban használok, nem nőnek úgy a szívemhez, mert macerásak :D Úgyhogy nem baj, ha elfogy :D

      Törlés
  5. Szép lett, nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól sikerült a manikűr :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szuper lett! Én is csütörtökön kaptam meg az enyémet. Már tudom is, hogy mit fogok vele alkotni. ^^

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.