Pet'la Plate | '16 Spring new collection sneak peek


Ha érdekel a Pet'la Plate új kollekció, akkor igen, teljesen jó helyen jársz. Ugyanis lehetőséget kaptam arra Petrától, hogy megmutassam nektek a lemezek képeit. Szóval, nézegetésre fel!


A vízjelek sajnos muszájból vannak a lemezen, megelőzendő a lemezek "újragyártását", de amint lehetőségem lesz arra, hogy magukat a kézben tartható lemezeket megmutassam majd nektek, akkor már jobban fogjátok látni, de azért valljuk be, így is elég jól kivehetőek a minták és nagyon érdekes lemezek születtek ismét Petra kezei alatt. Ami még külön öröm számomra, hogy részt vehettem a névadásban :)


Bonnie's wishes


Kutyaimádóknak kötelező! :D Minden mintát imádok róla, vannak rajta kedves és vicces minták is egyaránt (kaksi :D).


curls


Indák, levelek, csavaros minták mindenütt, becsavarodni nem lehet tőle szerencsére, de belebolondulni a lemezbe esélyes. :)


happiness



Levelek, érdekes minták, nyilak, vonalak, egy lemeznyi boldogság a bohó minták szerelmeseinek.


kaboom


Mindig is tudni akartad, milyen volt az ősrobbanás? :D Az alsó sorban megtalálod, és a körmeidre varázsolhatod. Emellett csipke, elegáns és geometrikus minták is megtalálhatóak a lemezen, kezeket fel, ha tetszik!

round round


Körök mindenütt. Vigyázz, megbabonáz! ( ... engedj a kísértésnek!)


stained glass


Ólomüveg, rózsaablak, toronyóra, és más szuper minták, amikkel érdekes és mutatós manikűröket készíthetünk. Garantáltan nem lesz unalmas majd a körmünk ezekkel a mintákkal :)


terra


Állatok mintázata, a föld repedései, kövek egyaránt megjelennek ezen a lemezen, és nagyon jól kihasználhatónak tűnik - akár egy türkiz inspirálta manikűrhöz, de pl. a zsiráfos manikűrök szerelmeseinek is tökéletes lehet.


tick tock


Itt az idő! egy remek manikűrhöz. Sok-sok fogaskerék, akár egy férfias témájú, akár egy steampunk manikűr elkészítéséhez remek választás ez a lemez!


Melyik lemezt fogjátok biztosan a magatokénak tudni majd?


A Pet'la webshopban 23-án indul az előrendelés, és 10%-os kedvezményes kód is jár hozzá!

2016PO10OFF (pre-order from 23.01.2015)

30 megjegyzés

  1. ÚÚÚÚÚÚ hát ezek nagyon szuperül festenek *.*

    VálaszTörlés
  2. Sajnos megint nem az én ízlésem. Lehet, azért, mert jobban szeretem, ha többféle minta van egy lemezen és nem ugyanannak a variációi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nehéz mindenki ízlésének megfelelni :/ Alapvetően egy adott lemez mintái egy témára épülnek, de ebben a kollekcióban szerintem még az eddigieknél is változatosabbra sikerültek a minták és a lemezek is egyaránt, ezt szeretem Petra lemezeiben, hogy egy kollekción belül nem 8 egy témára épülő lemez van, hanem 8 különálló :) De hát tényleg nem egyszerű több száz, több ezer ember igényeit kielégíteni :/

      Törlés
  3. Remélem boldoggá tesz az ősrobbanás! Az kettő...egyelőre :)

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, hogy miért van ez, de nekem nem tetszenek a Petla lemezek. Egyik sem, soha. Egyszerűen az egész totál hidegen hagy és a körülöttük lévő hype sem érdekel.
    Amúgy ki fog a körmeire kutyaszart nyomdázni? :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs hype, egyszerűen jó minőségűek és jól kihasználhatóak a lemezek, és sokan szeretik - köztük én is, nyilvánvalóan ezért is osztom meg ezt a kollekciót (no meg az előzőeket, és remélhetőleg a későbbiekre is lehetőséget kapok) és készítek hetente több Pet'lás manikűrt. Feljebb is írtam, baromi nehéz mindenki igényeinek, ízlésének megfelelni, és ezek szerint nem te vagy a célközönség, de más márkánál biztosan találsz számodra megfelelő lemezt, nem kötelező Pet'la lemezeket venni :)
      És a válasz a kérdésedre: én. Mint írtam is a bejegyzésben, imádom az összes mintát arról a lemezről, ebben a kaki is benne van, úgyhogy tőlem biztosan fogsz olyan manikűrt látni majd. ^^

      Törlés
    2. Először is bocsi Ciiska, hogy idemagyarázok, de most így érzem igazságosnak.
      Vivi szerintem mindenki olyan lemezt használ és olyan mintát rak a körmére, amilyet szeretne, ha az kutyakaki ipari mennyiségben akkor is. Így persze te is azzal és azt nyomdázol amivel akarsz, ha az nem Petla akkor nem Petla...
      Ami viszont a legbántóbb a hozzászólásodban az, hogy hypeolt terméknek nevezed a Petlát. A Petla nem egy átverés, nem egy üres ígéret, egy lufi ami kipukkan és nincs mögötte semmi. A Petla egy minőségi, szívvel és lélekkel készített MAGYAR termék, amit kedvelnek az emberek, mert egyszerűen jó és könnyű használni és sokak szerint nagyon egyedi és kreatív is.
      Teljesen jogos, ha leírod a véleményed, de szerintem Petra és a többi Petla kedvelő lány számára is elszomorító azt olvasni, hogy a Petla és a hypeolt termék közé egyenlőségjelet teszel...

      Törlés
    3. Pont ezért volt a hype az első, amit kiemeltem Vivien kommentjéből, mert valóban az a legbántóbb. Nem fog sosem mindenkinek ugyanaz tetszeni, ez így van rendjén, és véleménye is bárkinek lehet, nem kell annak pozitívnak lenni, lehet az negatív is. Csak valós tartalma legyen. A márkát nem lengi hype körül. Van róla bejegyzés, de nem állandóan, nem agresszíven tolom sem én, sem Petra az emberek képébe, csak csendben üzemel a fb oldal, a webshop és persze itt is igyekszem megjeleníteni magát a márkát. Aki szereti, az rátalál. Aki nem, az meg talál magának mást. Olyat, amit ő szeret. Mi meg ezt, a Pet'lát :)

      Törlés
    4. Mondjuk a hype tényleg szó erős. Szerintem pont, hogy nincs hype-olva. Lenne miért. Mondjuk nekem is csak egy lemez tetszik, de minőségre jobbnak tartom bármelyik általam használt lemeznél. Nekem is annyi a bajom, hogy kár hogy nem felel meg az ízlésemnek sok minta. És ezt nem szeretem magamban :D szó szerint sajnálom, hogy nem több paletta tetszik...de tudom, hogy eljön az én időm:'D

      Törlés
    5. Így van, egyszer mindenki talál majd neki tetszőt. Lehet, hogy nem most, nem holnap és nem 2 hónap múlva, de meg kell adni neki az esélyt :) Melyik tetszik egyébként? :) Csak nem a Curls? :D

      Törlés
    6. Ismersz mint a rossz pénzt:'D azt meg is veszem :)

      Törlés
    7. Természetesen ha valaki kutyaszart akar mind a 10 körmére nyomdázni, akkor nyugodtan tegye azt, tőlem aztán a homlokára is nyomhatja.
      Engem személy szerint a legcsekélyebb mértékben sem érdekel, hogy egy termék magyar-e vagy sem.
      Szerintem(!) túlhypeolt, ezzel nem kell egyetérteni, magánvélemény.

      Törlés
    8. Így van, mindenkinek szíve joga azt nyomdázni a körmeire, amit csak akar, örülök, hogy legalább ebben egyet értünk. De az, hogy (túl)hype-olt lenne, teljesen megalapozatlan vélemény, szerintem(!).

      Törlés
    9. Vivi, nem adekvátan használod a hype szót, ezért vagyunk rajta fennakadva... ennyi az egész... Kérlek ellenőrizd a hype szó valódi jelentését a további félreértések elkerülése végett..

      Törlés
    10. A hype egy erőszakos marketingstrategia, amit egyáltalán nem alkalmazunk.

      Törlés
    11. Meg most őszintén...?! Amíg nem próbáltad honnan tudod, hogy hype vagy sem?! Én általában arról nyilatkozom ilyen határozottan, amit próbáltam. Csomószor érzem nálad, hogy lázadsz. Nem tudom ki, meg mi ellen, de van amikor nem menő a jól Megmondom dolog. Szerintem. És ezzel nem megsérteni akartalak Vivi, hanem figyelmeztetni Mielőtt máshol beégeted magad, a hozzá nem értéseddel. Pl szavak jelentésével. Mindenesetre ha valamiről véleményed van, ildomos előtte kipróbálni, hogy tudd mikor kell egy szót helyesen használni.

      Törlés
    12. Ha nem tetszik, hát nem tetszik, tovább kell lépni és reménykedni, hogy a következő kollekció majd betalál. Nem tudom, mit kell ennyit foglalkozni egy dologgal, ami nem tetszik :) Én azon eszem magam, ha valami tetszik, de már annyi lemezem van, hogy vacillálok, tényleg kell-e? :)

      Törlés
    13. Nem próbáltam, mivel nem tetszik. Akkor minek próbáljam? Nem dobálok ki több ezer forintokat, mert nincs miből. A hype nem csak azt jelenti, aminek ti írjátok, hanem azt is, hogy túl nagy a felhajtás körülötte. Ha egy szót nem ismerek, akkor nem használom, baromi egyszerű. Egy szónak meg nem csak egy jelentése lehet, hiába erősködtök. Én személy szerint a felhajtásra gondoltam, mert ÉN így látom és SZÁMOMRA kezd unalmas lenni, ennyi. A termék minőségét illetően pedig nem nyilvánítottam véleményt, ne keverjük össze a dolgokat.
      Nem tudom, hogy hol láttad/érezted te azt, hogy én lázadok...meg milyen menő dologról beszélsz? Ezt passzolom, nem tudom miről van szó.
      Nem lázadok, nem akarok menő lenni, leírtam a véleményem. Azt meg undorítónak találom, hogy beauty blogokon nem lehet negatív véleményt nyilvánítani, csak a szépet és jót leírni folyamatosan. Ha meg valaki leírja az őszinte véleményét, akkor rámennek 5-en és erőltetik az emberre a saját véleményüket.

      Törlés
    14. Lehet negatív véleményt is írni, csak normálisan. Audrey is leírta, hogy neki nem tetszenek a lemezek, elmondta, hogy miért, én válaszoltam rá, és ennyi. Te meg itt próbálod bizonyítani, hogy hype van körülötte, holott pont ezt magyarázzuk, hogy egyáltalán nem övezi felhajtás a márkát. Attól, hogy ugyanazt az "érzésedet" leírod 80 kommentben, mert te baromi biztos vagy benne, még nem lesz igaz, mert nincs semmi valóságalapja. Majd ha normális hangnemben képes leszel elmagyarázni, hogy milyen felhajtás van a lemezek körül, akkor esetleg érdekel a véleményed, de amíg csak ugyanazt a lenéző hangnemet tudod megereszteni mindenkivel szemben, amiben itt is épp írogatsz, ráadásul hülyeséget, addig bocs, de sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel az egésszel. Azt tudom tanácsolni, hogy foglalkozz olyan dolgokkal, amik tetszenek, ne pazarold olyanra az energiád, ami nem okoz neked örömöt.

      Törlés
    15. Jól írta, Ciska, hogy nem értjük mit értesz hype alatt. Mert az most sem derült ki. Mást nem tudok hozzászólni. Egyébként nincsen baj a negatív véleménnyel, a tálaláson és a hozzáértéssel van gond...vagy éppen annak hiányáról. Én pl a hype szót akkor használom, ha ki is próbáltam a terméket. De még most sem értem, hogy a Petla körül miért lenne felhajtás?! Szoktam olvasni a kommentjeid máshol is. És nekem tűnt már úgy hogy kb úgy viselkedsz, hogy azért sem fogom szeretni mert más szereti. Pl: 14 évesen nem néztem meg a Gyűrűk Urát mert mindenki azt nézte. Azt hittem azzal menő leszek, ha én nem hypeolom...aztán ma már odáig fajult, hogy a kedvenc filmem/könyvem. Szóval Petla körül már azért sincsen felhajtás mert nem minden második blogger ír róla kétnaponta. Hónapokig. Ez jelenti a felhajtás.

      Törlés
  5. Remélem, mihamarabb láthatom nálad élesben ezeket a mintákat, mert sajnos a vízjelek miatt kissé nehéz átlátni a "készletet" :)
    Egyébként úgy tűnik, hogy a fogaskerekes lemezt megkívántam! :)
    Még úgy is, hogy az általam birtokolt egyetlen Pet'la palettával még mindig nem sikerült békét kötnöm, majdnem lehetetlen kitisztítani a lakktól a vésetet.
    Petra munkáját és erőfeszítéseit nagyon tisztelem, és bízok benne, hogy egyszer a magamfajta, fura mintákat kedvelő mániákusokra is gondol majd hamarosan! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy nem a legjobb ennyi vízjellel, de sajnos baromi nehéz másképp kivédeni a minták lopását, a lemezek óccó reprodukálását.
      Nekem talán 1-2 olyan lemezem van, amit nehezebben takarítok, de szerencsére a többséggel nincs gond.
      Mit értesz fura minta alatt? :)

      Törlés
    2. Sharklady honlapján van egy lemeztakarító módszer, szivacsos :)

      Törlés
  6. Mint pl az ujjlenyomat, fakéreg, NEM CUKI rovarok, stb...ami ráfér a körmömre :D
    Olyasmi, mint a Terra lemez mintái. Balról a második oszlop csak nem fakéregminta? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, fakéreg minta, ha szeretnéd! :D Egyébként a legtöbb minta azon a lemezen olyan, amilyennek mi szeretnénk. Az elsőre nekem pl eszembe jutott repedezett agyag, de ugyanígy el tudok vele képzelni fehér-szürke-fekete márványmintás körmöket is. A második oszlop ugyanígy lehet fakéreg minta, vagy türkiz. A többi lehet állatminta, köves manikűr, vagy akár splatter effekt (bár ezt mondjuk inkább az utolsó előtti oszlopra tudom elképzelni) :)

      Törlés
  7. Nekem nagyon tetszenek Pet'la lemezei, sajnos eddig csak egyet tudhatok magaménak, a karácsonyi kollekcióból a Ho-Ho-Ho lemezt, amin imádom a mintákat. A barátnőmnek a Mistletoe-t vettem meg, szerintem mindegyik nagyon cuki. Innen az újakból most a kutyusos tetszik (mily meglepő, haha!)... :D Bár a kutyakaki nekem már too much, és szívesebben látnék több kutyusos mintát rajta, a feliratosak helyett, de az ötlet maga szuper! Nagyon bejön a Curls is és a Happiness meg a Kaboom. "Sajnos" annyi lemezt vásároltam mostanában hogy stopot rendeltem el magamnak, de majd azért meglátjuk, hátha hoz a nyuszika nekem valamelyikből ;) Én nagyon szeretem Ciiskánál nézegetni a Pet'lás manikűröket (is). Barátnők vagytok egyébként, ezt már rég meg akartam kérdezni, vagy van valamiféle kötődés? :) Én nem érzem azt hogy túl lenne hype-olva a márka, sőt!!! Szerintem igenis több említést érdemelne!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a manikűrjeim, nagy lelkesedéssel és örömmel készítem őket, persze van, hogy épp nincs kedvem nyomdázni, de ez általában elmúlik :D.
      Sajnos, ahogy feljebb is írtam, más lányoknál, nehéz mindenkinek megfelelni. Van, akinek a kutyakaki poénos, és van, akinek nem igazán, mint pl. neked, sajnos nehéz mindenki ízlése szerint elkészíteni egy lemezt. Tudta ezt Petra is, hogy lesz olyan, aki szerint nem poénos, viszont én támogattam ebben pl, mert egy kutyushoz nem csak a játék, meg alvás és zaba tartozik, hanem a kellemetlenebb dolgok, de ezeket is lehet poénosra venni, valószínűleg így született meg a kaki minta :)
      Petrával nem vagyunk rokonok, "csak" jó barátnők :)
      Szorítok a nyuszinak, hogy sok Pet'la Plate lemezzel el tudjon látni téged :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.