AVON | Alapozás eloszlatását segítő szivacs

*Tesztelésre kapott termék


A Beauty Blender típusú sminkszivacsok fénykorukat élik, nagyon sok youtube gurunál előkerül sminkes videókban (meg gondolom a hétköznapok során is :D). Az Avonnál is kapható már ilyen típusú szivacs, és hát róla is lesz ma szó.


Korábban sosem próbáltam még ilyen típusú szivacsot, csak a lapos, kör alakú, bármelyik drogériában fellelhető fajtát. Az alapozómat is ecsettel szoktam általában eloszlatni az arcbőrömön, vagy néhanapján kézzel, viszont mikor megláttam a katalógusban, éreztem, hogy én ezt nagyon ki szeretném próbálni.

A szivacs pink színű, csúcsos tojás alakú, kis picike, lejjebb majd láthattok egy kis szemléltetést, hogy tényleg pici. Bár nincs összehasonlítási alapom, így nem tudom, hogy a többi ilyen típusú szivacs (BB, ebayes, stb) mekkorák lehetnek hozzá képest, annyi biztos, hogy ez pont kézre áll.



  benedvesítés előtt        -     benedvesítés után

Lehet szárazon és nedvesen használni, de én csak bevizezve próbáltam ki (a lényeg, hogy alaposan és óvatosan nyomjuk ki belőle a vizet). Puhább lesz és nagyobb is, így könnyebb eloszlatni az alapozót, és a korrektort is - a felső, "hegyes" rész tökéletesen alkalmas a szem alatti, és ott melletti területeknél. Az alapozó természetesebbnek tűnik, ha ezzel oszlatjuk el, bár nálam nem is lett olyan erős a fedés, mintha ecsettel oszlattam volna el, mondjuk én ezt kicsit sem bánom, nem szeretem a maszkhatást, még alapozóval is a természetesség híve vagyok inkább. Használat után egyből kimostam, majd hagytam meleg helyen megszáradni - nem deformálódott el (visszanyerte az eredeti kis méretét), sérülés sem keletkezett rajta, bár egyébként is próbáltam kíméletesen átmosni, szeretném, ha még egy jó darabig tudnám használni, mert szuper termékről van szó.

A februári katalógusban 1399 forintos áron érhető el.

Ti használtatok már ilyen sminkszivacsot? Tapasztalatok?

4 megjegyzés

  1. Én a DM Ebelinjét vettem meg. Imádom, nagyon szépen, természetes hatással lehet felvinni az alapozót vele, viszont nem valami tartós. Kb. 3 hónapja használom, és már tele van mini repedésekkel, pedig nem csavargatom ezerrel. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, az enyém tovább kitart :) Nálunk nem láttam sajnos a DM-ben ilyen sminkszivacsot egyébként, bár hozzánk egyébként is kevés dolog jut el :D

      Törlés
  2. Sok jót hallottam a sminkszivacsokról, ezért én is rendeltem egyet a Born Pretty Storeról. Nem tudtam, hogy az AVON-nál is már kapható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokat szemeztem a BPS-en és az ebay-en fellelhető sminkszivacsokkal, de végül nem rendeltem onnan egyszer sem. Jól működik? :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.