CbL | Hot buttered rum + egy kis manikűr


Amikor először megláttam ezt a lakkot instagramon Ildikónál, attól a pillanattól fogva menthetetlenül szerelmes lettem ebbe a lakkba. Tudni kell mondjuk, hogy sok lakkal szerelembe esem, de ebből csak kevés teljesül be mostanság. Példának okáért oda voltam a Mocha Grande-ért, de ő mégsem került be a készletembe, az ok pedig nagyon is egyszerű. Nem tudtam volna kihasználni, ezzel ellentétben a HBR egy tökéletes manikűralap számomra.


Amit el tudok róla mondani:
2 rétegben viszonylag jól fed, élőben néha átsejlenek a körömvégek, de egyáltalán nem zavaró, sőt, lehet, hogy csak én látom, mert tudom, mit kell látni. Gyorsan szárad, de nem különösebben fényesre. Jópár manikűröm alapjaként szolgált már, egyszerűen odavagyok érte, félő, hogy hamar el fog fogyni ilyen tempóban. Amint tudom, kiegészítem majd olyan fotókkal, ahol látszik a holografikus mivolta :)




Hogy kicsit feldobjam az alapot, a BornPrettyStore pikkelymintás sablonját használtam. Korábban már próbáltam ilyen terméket tőlük (poszt itt), ezért is került bele ez a kosaramba. Ha összegyűlik mindig x pont, akkor késztetést érzek arra, hogy levásároljam (és nem pedig gyűjtsek még hozzá), így végül megrendeltem ezt, igazából ugyanaz vonatkozik rá, mint a másik sbalonra, bár itt hagytam koppanósra száradni az alapot és nem tapiztam meg a sablon ragacsos felületét. Először fekete lakkal és szivacsos technikával töltöttem ki a réseket, majd erre az In the navy-ból ugyanúgy szivacsos technikával felvittem egy réteget. Sajnos az ITN akármennyire is szép kék, képtelen hihetetlen mélységekre, ezért kellett alá a fekete, hogy olyan színt kapjak, mint amilyenre valóban is vágyom. Még mindig keresem a tökéletes mélykék holo lakkot...



Imádom mind a lakkot, mind a sablont, biztosan fogtok még mindkettővel manikűröket látni, ha nem is együtt, de külön-külön mindenféleképp :)

9 megjegyzés

  1. Szép ez a lakk, de nálam inkább a rózsaszínes halvány árnyalatok a kedvencek, ha ilyen diszkrétet kell választani. Mostanában sokat nézegetem ezt a színt is, bár jobban szeretem, ha egy lakk minta nélkül is jól mutat, ennél mindig az az érzésem lenne, hogy kell rá még valami.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, önmagában valahogy olyan kis jellegtelen, de manikűralapnak tökéletes :) Bár, ha nem tetszene, nem került volna hozzám, szóval díszítés nélkül is nagyon tetszik egyébként :)

      Törlés
  2. Nice! I demand a picture in the sun to see all the holo playing with the light :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you! I will take a photo in sunshine, but later :D

      Törlés
  3. Na , én is voltam mint Te, kellett de nagyon. Nekem csalódás,abszolút nem tetszik magamon. Marhára sápaszt,hamarosan elbúcsuzok tőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerencsére nem csalódás, legalábbis nem a negatív fajta, én szeretem magamon :) Sajnálom, hogy neked nem vált be. :/

      Törlés
    2. Mostanában semmi sem tetszik magamon :D

      Törlés
    3. Hát, én sem vagyok mostanság a helyzet magaslatán, semmi lakk nem fog meg, és magamon sem tudok sokáig elviselni semmit sem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.