LFP! | Ásványok

Ismét elérkezett a LakkozzFotózzPosztolj! egy újabb fordulója, és a mostani ötletgazda Panni volt. Ő témánknak az ásványokat választotta, és megmondom őszintén, nagyon lelkesen indultam neki az egésznek, és a manikűr végéig megmaradt a kezdeti lelkesedés. Amikor kiderült, hogy Panni az ásványokat választja, egyből nekiálltam keresgélni, hogy melyik is legyen a manikűröm inspirációja, majd el is készítettem egyből. Talán most először imádom igazán, amit a LFP! keretein belül alkottam :) Nagyon szeretem az ásványokat, bár itthon sajnos sem ékszerként, sem díszként nincs sok (egy ametiszt és egy tigrisszem van csak), ennek ellenére mindenkinél szívesen nézegetem őket, akár inspirációs bejegyzésről, akár outfit posztról van szó. No de az ásvány, amit választottam és a manikűr....



háttér forrása

Rengeteg csodásnál csodásabb ásvány közül lehet válogatni inspirációként a neten, nekem mégis egy egyszerű darabra esett a választásom. Külsőleg nem tűnik izgalmasnak, inkább az egyszerű és elegáns vonalon mozog, ami számomra már a kezdetektől fogva kedvenccé tette. Ez az ásvány nem más, mint a howlit. Rengeteg pozitív hatást tulajdonítanak neki, nem csak belsőleg segít, hanem lelkileg is - a saját "fejléc" forrásánál megtalálhattok mindent, amit tudni kell róla - ő az én kövem, abszolút "nekem való" :)

és a howlit inspirálta manikűröm:

Megmondom őszintén, először úgy szerettem volna, hogy ne csak a howlit jelenjen meg a manikűrben, hanem  a fekete achát is, de végül az a két körmöm nem nézett ki túl jól és annyira nem is illett a többi fehérhez, úgyhogy sztornóztam a dolgot, és csak a howlit maradt inspirációként. Amit egyébként nem bánok, de megmondom őszintén, mire ezt a kissé füstös, "ásványos" hatást elértem... Pedig azt hinné az ember lánya, hogy pikk-pakk megvan, vagyis biztos van, akinek ez pillanatok alatt kész, de az nem én vagyok :) Viszont a fedőlakk sokat dob azon, hogy valóban ásványos hatása legyen. Az arany díszítőcsík lényegét meg úgyis meglátjátok egy képpel lejjebb :)


az inspiráló kép forrása 

Nagyon tetszenek a Zenzero ékszerek, anno ajánlottam is őket, mint karácsonyi ajándék - bár abba a posztba howlit pont nem került. Érdemes körülnézni a webshopban, csodásak, akármilyen ékszert is választ az ember lánya, tuti szerelmes lesz. 



Felhasznált termékek:

  • Colour Alike kind of white S
  • Brillbird akrilfesték - fehér & fekete
  • Seche Vite
  • díszítőcsík/szalag, kinek hogy tetszik


Nézzétek meg a többiek ásványos manikűrjét is! :)

14 megjegyzés

  1. Csodás lett! Nekem is nagyon tetszenek a Zenzero ékszerek, szerintem hamarosan rendelek is tőlük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Igen, csodásak, nekem is le kellene adnom majd egy rendelést egyszer :D

      Törlés
  2. Ez valami nagyon gyönyörű, egyszerű, de mégis olyan elegáns! :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, gyönyörű! hogyan sikerült ilyen szép márványos hatást elérned? :) A Zenzero ékszer is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Akrilfestékkel meg ecsettel készült, húztam feketével random csíkokat és fehérrel elmaszatoltam :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Mágikusan bánok az ecsettel :D Neeem amúgy, de köszönöm szépen! :)

      Törlés
  5. De gyönyörű és milyen jó ötlet már rá a csík :)

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Még a körmöd alakja is majdnem olyan, mint a nyaklánc medálja. :D Csinos lett. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.