Kívánságlista | 25.


Bár az év elejét is listával kezdtem, a mai lista maaajdnem teljesen más, egyetlen lakk egyezik mindkét listámon. Nyilvánvalóan egy születésnapi kívánságlista is olyanokat tartalmaz, amiket egész évben elfogadna az ember lánya, de ezért születésnapra mégjobban. Bár én mondjuk mindig elfogadnék mindent. :D


Nem vagyok telhetetlen, és nincsenek nagy vágyaim sem, leginkább szükségleteim. Létszükségleteim. Ugyan kinek ne hiányozna egy kis csillogás, szuper farmer, hajformázó eszközök és egy fantasztikus illat a mindennapokból? :D Jó, tudom, ez így hülyeség, de gondolom értitek, hogy miről próbálok itt hadoválni.




Farmerből sosem elég, sajnos a combomnál elég hamar kidörzsölődnek, így másokhoz képest elég gyakran kell új farmert beszereznem. Általában a Tesco F&F részlegén szoktam nadrágot vásárolni, mert ott többnyire tetszik a kínálat, bár egy tavaly évvégi látogatáskor elég siralmas volt a felhozatal, de nemrég újra körülnéztünk, és maga volt a mennyország nacik terén - meg kb. minden más téren, felsők, kiegészítők, kardik, átmeneti kabát... :D
A parfümre konkrétan 5 éve ácsingózom. Még 2011-ben lettem Avon tanácsadónő (elég pocsék vagyok benne...), és akkor éreztem először a fantasztikus illatát, de valahogy sosem jött úgy össze, hogy meg is tudjam venni.
A Remington termékek a favoritjaim, ha hajformázásról van szó. Sajnos a mostani hajszárítóm megadta magát, azt még apukám szerelte össze több hajszárítóból, és elég sokáig bírta (apu ért az ilyesmihez, szóval no para :D), de most csak egy pinduri hajszárítónk van és wah... Kúpvason már régóta gondolkodom, nagyon szeretnék sokszor szép göndör fürtöket (a sajátjaim nem mindig azok), de hajvasalóval nem olyan mókás megoldani. Tudom, hogy van olyan hajvasaló, amivel lehet göndöríteni, de jobban szeretem, ha a vasaló vasal, a göndörítő pedig göndörít. :D Sajnos a hajvasalóm is elég régi már, úgyhogy ideje lenne egy újabb beszerzése :)
A FUN Milion Dollar Dream (h) tökéletes "pótlása" lehetne a 24 karat diamond (h)-nak, bár bevallom őszintén, ettől függetlenül egyszer pótolva lesz, amennyi van belőle, azt már sajnálom használni... :D A két Cupcake Polish lakk pedig szinte minden swatchon tetszett eddig, ha egyszer az enyémek lesznek, akkor valószínűleg élőben sem okoznak majd csalódást :)
A legésszerűtlenebb dolog, amit tehettem, hogy felnéztem az Avocada webshopba (miután bekövettek instán), amiről tudtam, hogy ékszeres, és azt hittem, csak borzalmas áron lehet ékszereket találni, de tévedtem, sajnos. Fantasztikus gyűrűk vannak fenn (mások is, de a gyűrűk, ahj..), a fenti képen levő két ékszer csak tájékoztató jellegű, minden más is jöhet (minden gyűrű pl.) :D (na de azt se hagyjuk ki, hogy szuper Éksze(R)észek inspiráció források! :) )

És a képen ugyan nem szerepel, de egy hordozható töltő (powerbank, ha így jobban tetszik) is jól jönne, amit magammal cipelhetek bárhova, mert sajnos elég hamar merül a telefonom, úgyhogy jó lenne, ha nem rendes, konnektorba dugós töltővel kellene futkosnom, hanem csak bedobnék egy ilyet a táskámba és amikor kell, feltölteném vele a telefont, és kész :)

A farmeron kívül lett még egy kívánságom, ami szintén ruha, mégpedig a Wannabee webshopban található kis kardigán - taupe vagy piszkos-púderes színben. Ha taupe, akkor maradok komfortzónán belül, de a púderrózsaszín annyira tavaszi és szép...

Szóval, ennyi lett volna ez a kis lista, igyekeztem a realitás talaján maradni, remélhetőleg sikerrel, és nagyon boldog leszek, ha ezek közül már csak egy teljesül majd :) De ha nem, akkor sem esem kétségbe. Még hátravan megannyi szülinap. :D

A képek a termékekhez kapcsolódó webáruházakból vannak.

6 megjegyzés

  1. Egy magas derekú farmert én is szeretnék majd Glmaour Napokon. A kúpvasra is régóta ácsingózom. :) Azok a lakkok pedig mesések. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, sikerül venned! Van már kiszemelted, vagy amit találsz, az lesz?

      Törlés
  2. Végre valakinek a listáján látok farmert, én nagyon nehezen találok olyat, ami tetszik, jól áll, és nem csilliárdokat kérnek érte. :D A power bank tényleg egy hasznos dolog, nekem is van, és néhányszor megmentett már a hazautazás unalmától, ugyanis nem volt nálam ebook olvasó, a telefonom pedig úgy döntött, hogy pihenni akar, hagyjam békén. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Én mindig F&F nadrágokat veszek évek óta, mert kényelmesek, nagy méretben is vannak (nekem ez fontos :D), és az áruk sem horror, Glamour-napokon pedig mindig van rájuk kedvezmény, úgyhogy szerintem érdemes ott körülnézni :) Nyilván nem az a tipikus, rendes, masszív farmer egyik sem, de a célnak megfelel :)
      Köszi a powerbankos megerősítést. :D

      Törlés
  3. A Wish lakk igazán gyönyörű! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, egyszerre csillogó, gyönyörű és csajos. :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.