Rövid körmös manikűrök

Az elmúlt hónapokban most először kellett nagyjából tövig lereszelnem a körmeimet, egy véletlen balesetnek köszönhetően, pedig már úgy imádtam a hosszát, a formát is, de hát ez van. Ebből kell kihozni most a legjobban, a vászon maradt, csak a mérete változott. 


De le kell, hogy szögezzem, ez nem azt jelenti még mindig, hogy megbékéltem ezzel az állapottal, maximum akkor lesz majd ehhez hasonló hosszú körmöm, ha egyszer gyerekem lesz (meg ha letörik...), egyébként önszántamból nem reszelném le ekkorára.
Azt hittem egyébként, hogy menni fog az, hogy majd hetekig nem lakkozom, max 1-2-szer, de nem igazán bírtam, muszáj alkotnom - ha lenne üres körömmargarétám, valószínűleg megoldottam volna azon, de nincs, így muszáj a saját körmeimmel bohóckodni.

 1. #waitingforsummer

Úgy gondoltam, valami színes és hangulatos manikűrrel kéne kezdeni a csutka körmökre való alkotást, és a Pet'la Plate Lead Anchor lemez tökéletes választásnak bizonyult, alapként pedig fehéret, narancsot és kéket használtam.


2. #pink&mint

A Minty-t szerettem volna felkenni, viszont nem önmagában, ezért a glitterekkel harmonizáló színeket választottam két körmömre. Alapként a Paris, rá pedig a Kaleidoscope fehér nyomdalakkja került a MoYou Holy Shapes 04 segítségével.

3. #minimalmani

Amikor hosszú órákig nincs lehetőségem lakkozni, olyankor igyekszem olyan színt választani, amit sokáig képes elviselni a szemem. Így az Avon Aqua verve-re esett a választásom, és fekete díszítőcsíkokkal dobtam fel, amik ugyan megadták magukat a nap folyamán, pedig fedőlakk védte őket, de nem zavart a hiányuk sem.

4. #floral&honeycomb

Érdekes páros a méhkaptár belső (Pet'la Plate Geek chic) és a vízfestékes hatású virág páros, és a sötétkék "keretet" leszámítva egészen tetszik, a körvonalakat már megbántam, de összességében kikapcsolt az elkészítési folyamat, szóval szerettem.


5. #watercolourstainedglass

A Pet'la Plate Stained glass egyike azoknak a lemezeknek, amiken csodás minták vannak, mégsem érzem magamon annyira kihasználhatónak őket. Viszont a legnagyobb minta jobb oldali felének használatával már próbálkoztam korábban, és úgy döntöttem, ismétlés a tudás anyja, úgyhogy egy akrilfestékes színes alapra fel is nyomdáztam, és nagyon tetszett. Nem került mindenhol középre a minta, de a legkevésbé sem zavart.

14 megjegyzés

  1. A virágos és az utolsó mani a kedvencem, az utolsó különösen megdobogtatta a szívem a lágy színek kavalkádja miatt, amelyhez istenien illik a választott minta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az utolsónál nagyon élveztem az alap elkészítését, végre sikerült úgy megvalósítani, ahogy szerettem volna :)

      Törlés
  2. mindegyik nagyon szuper manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik csodás és nekem sokkal jobban tetszenek ezek a rövid körmök. :) Az első mani a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Azt én is eléggé megszerettem, a nyarat idézi számomra :)

      Törlés
  4. Hosszú órákig nincs lehetőséged...? :O
    Miért egyébként pár óránként fested át a körmeidet? Az nem semmi. :)
    Egyébként a manik nagyon tetszenek, a virágos a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van, hogy egymás után többször is új manikűrt készítek, vannak manikűrök, amik csak blogra vagy Instára készülnek, és amúgysem sok manikűrt érzek magamon komfortosnak, sőt a legtöbbet egyáltalán nem ... Úgyhogy,amikor alkalmam meg kedvem van rá, akkor több manikűr készül egymás után :) És végül pucér körmökkel fekszem le esténként kb. :D

      Törlés
  5. Az utolsó nagyon tetszik meg a Mintys! Sajnálom a körmeidet, most az enyémek is rövidek, de majd megnőnek. Alig várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Hát igen, majd megnőnek, de ez kevés vigasz annak, aki imádja a hosszú/hosszabb körmöket. :D

      Törlés
    2. Engem sem vigasztal, ráadásul alig tudom őket formázni, mindig kerek lesz a forma, pedig már olyan jó kocka volt.

      Törlés
  6. Nagyon szépek lettek még rövid körmön is!! (-: Sajnos nagyon bosszantó egy ilyen baleset, és még az sem vigasz, hogy röviden is szép formájúak a körmeid.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszenek, főként az első és a második :) nekem bejön így röviden a körmöd, de tudom hogy nem annyira szereted így, úgyhogy drukkolok h gyorsan visszanőljenek!

    VálaszTörlés
  8. Nem is tudom, melyik tetszik jobban. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.