LFP! | Inspired by fashion

A mai témánk kitalálója Andi volt. Én mostanában mindent bevallok - mármint egy csomószor kezdek így bejegyzést, vagy írom le egy egyszerű kommentben. Szóval, be kell vallanom, ez a bejegyzés éppen, hogy elkészült. Nem igazán, vagyis inkább nagyon nehezen tudtam rávenni magam, hogy keressek valami divat témába illő akármit, amiből inspirálódhatok, aztán meg semmi nem fogott meg, hosszas kutakodás után sem - pedig a keresés az már napok óta ment, de egyszerűen nem találtam semmit, amit szívesen a körmeimre varázsolnék, így csúsztam is a posztolással. 

Majd megtaláltam a számomra tökéletes inspirációt. Holografikus. Cipők. Mostanában szinte mindenhonnan a csodálatosabbnál csodálatosabb holo cipők jönnek szembe, és én valóban odáig vagyok értük - sajnos tulajdonosa egynek sem vagyok, de sosem lehet tudni. Igazából az alapötlet onnan jött, hogy felkentem egy holo lakkot, a pink punk téma pótlása miatt, de inkább lilás lett az alap, mint rózsaszínes, így gondoltam, a fashion-re még jól jöhet, csak mit alkossak. Hát mit, na mit. :) Végül egy kis keresgélés után meg is lett az inspiráció.

A manikűröm pedig a következő:



Tudom, nem lett semmi extra, de nem is bánom, nekem így is tetszik :) Holo is, cipős is, néha kellenek lazább alkotások :)

Lessétek meg a többiek alkotásait is, érdemes! :)

13 megjegyzés

  1. Hu, tök jó lett :) nagyon durva ez a Dance legend lakk! A cipőt nem hiszem hogy hordanám, de a mani nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Én le sem venném a lábaimról :D

      Törlés
  2. Nagyon jól néz ki a manikűr és a holografikus cipők is tetszenek, illetve majdnem minden cipő tetszik, ami nem szokványos, mert a lakkok után közvetlenül a táskákat szorosan követve a cipőimádatom az, amit nehezen tudok kordában tartani! :D :D

    Imádom a manid effektjét és a mintáját is, finoman kidolgozott, és ízléses munka. Egy ilyen szemkiverős holo esetén a legritkább esetben lesz kifinomult a manikűr, de te a rád jellemző biztos kézzel, ízléssel lakkoztál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, lakkok, táskák, cipők, micsoda kellemes hangzású szavak :D

      Köszönöm szépen! :) Miközben fotóztam a manikűrt, féltem tőle, hogy semmi nem fog látszódni a mintából a holo hatás miatt, de szerencsére minden jól kivehető :) Egyébként a cipőfűzős résznél kentem fel kék holot is, hogy kicsit elüssön és ne legyen unalmas, de szerintem ez leginkább csak a gyűrűsujjamon megfigyelhető és csak akkor, ha mondom, hogy ott kék. :D

      Törlés
  3. Hű de jó!!!! Nagyon tetszik a cipő és a manikűr is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A cipő remek inspirációnak bizonyult :D

      Törlés
  4. A cipő nem az én stílusom, de a manikűr ...wow woo és wow! Nagyon csodajó lett <3

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon tetszik! Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett a manikűr!! :)

    VálaszTörlés
  7. De jópofa, mennyire minimalista és ötletes egyben!!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.