Sajtóanyag | Soft & Gentle



A Soft & Gentle Nagy-Britanniában már évtizedek óta az angol piac egyik legmeghatározóbb szereplője az izzadásgátlók piacán, és most egy forradalmi újítással frissítette termékportfólióját. Az ÚJ alumínium-mentes izzadásgátló termékcsalád három különböző illatban lesz elérhető Magyarországon 2016. április közepétől.

  • Igazi újdonság az izzadásgátló termékek között
  • Az egyedi formula alapját növényi kivonatok alkotják, így természetes összetevők gátolják meg az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását

Ha eddig kompromisszumot kellett kötnöd izzadásgátlás területén, az új Soft & Gentle spray dezodorok tökéletes megoldást nyújthatnak számodra! Alumínium származékok nélkül, a mezei zsurló és zsálya erejét felhasználva természetes módon, káros anyagok nélkül akadályozza meg az izzadást és a kellemetlen testszagot, mindezt egy modern és fiatalos spray formában. 
Az új Soft & Gentle izzadásgátlók ezen kívül nem tartalmaznak allergizáló anyagokat, parabént, alkoholt és kíméletesek még a legérzékenyebb bőrhöz is.

Az alumínium-klorid mentes formula egyedülálló módon akadályozza meg a verejtékezést.A természetes növényi kivonatok összehúzzák a verejtékmirigyeket ezáltal jelentősen csökken az izzadás mértéke is. 
A zsálya kivonat puhítja a hónalj érzékeny bőrét, megakadályozza a testszag kialakulását, míg a mezei zsurló hatékonyan csökkenti a verejtékmirigyek méretét. Az igazán hatékony formulának köszönhetően a termékek olyan izzadásgátló hatást tudnak biztosítani, amelyet eddig csak az alumínium tartalmú dezodorok nyújtottak!


Az új Soft & Gentle izzadásgátlókat vegánok és vegetáriánusok is használhatják, az újrahasznosítható flakonokban kapható termékek három kellemes illatban – Active, Floral és Care – érhetőek el, így mindenki könnyedén megtalálhatja a személyes kedvencét.

Az alumínium-mentes Soft & Gentle termékek 150 ml-es kiszerelésben elérhetőek a dm és Rossmann üzletekben és a TakemeShop webáruházban 1099 Ft-os áron.


Ti próbáltatok már alumínium-mentes dezodort? Bevált?

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.