Éksze(R)észek | XII. Egy kis tavaszi felfrissítés...


Utoljára tavaly júliusban volt Éksze(R)észek bejegyzés a blogon, ami nem mostanában volt, az biztos. Elmaradoztak ezek a posztok, pedig lett volna miből inspirálódni, de valahogy nem igazán éreztem azt, hogy lenne kedvem ilyen bejegyzéseket készíteni. Viszont az elmúlt napokban ismét sikerült inspiráció forrás(oka)t és kedvet is "szereznem", így megszületett a mai bejegyzés :)

Ahogy olvashattátok egy sorral feljebb, több inspiráció forrásom is lett. Nemrég Facebook-on láttam egy Rossetti Bizsus posztot, amiben a tavaszi kollekciójukat reklámozták. Rá is kattintottam a linkre, és valóban szebbnél szebb tavaszi ékszerre bukkantam, amik bár nem találhatóak meg a készletemben, de ki mondta, hogy Éksze(R)észek csak akkor születhet, ha nálam van az inspirációként szolgáló ékszer? Igyekeztem mindegyik ékszerhez minél egyszerűbb, hétköznap is viselhető manikűrt készíteni.





Az első ékszer ez az érdekes megoldású nyaklánc, név szerint Azura tollas nyaklánc. Egyébként az ékszerek nevére kattintva mindig a webshopban lyukadtok majd ki. Bár ő nekem inkább nyári hangulatot idéz, mindenesetre örülök, hogy a tavaszi kollekció része, különben még nem bukkantam volna rá :D Érdekes megoldás a sok gyöngy, bőr és tollak párosítása, nekem nagyon tetszik. Amivel el tudom képzelni, az egy ujjatlan és pánt nélküli hosszú nyári ruha, egy farmermellénnyel például, meg saruval, szalmakalappal. De akár farmeringgel is simán viselném (már ha lenne farmeringem :D) :)


Felhasznált termékek:
* Lovely Classics nr. 25
* Golden Rose Rich Color 57
* fekete és fehér akrilfesték
* Everglaze top




A második ékszer egy csodás színekből álló nyaklánc, név szerint Arany indián nyakék.  Ennél nem a mintázatra, inkább csak a színekre fektettem a hangsúlyt. Nagyon tetszik ez a színösszeállítás, remekül feldob még egy egyszerűbb öltözéket is, akár valami nadrágos megoldást, akár ruhát, szoknyát választunk. Én itt valószínűleg a kiegészítőkre helyezném inkább a hangsúlyt, egy hasonló árnyalatokban (akár korall, akár türkiz színben) pompázó táska, cipő, egyszerűbb arany(ozott) fülbevaló.


Felhasznált termékek:
* Avon Aqua verve
* Essence Indian summer
* Lovely Classics nr. 25
* Everglaze top
* szegecsek



A harmadik a tavaszi kollekcióból egy sál/stóla/kendő, ami nevéhez hűen Párizsból ad egy kis ízelítőt, már ami a stílust, a hangulatot idézi. Ő nem más, mint a Párizs szele stóla. Igazán szuper kiegészítője lehet egy csajos összejövetelre, egy kirándulásra és egy randevúra szánt öltözéknek egyaránt. Itt is a színek kombinációja volt, ami a leginkább megragadta a fantáziám, így lett kék, vízfestékes hatású az alap és ezt dobtam fel a stólán is megtalálható, bár ott virágos hatású, piros pöttyökkel.


Felhasznált termékek:
* Lovely Classics nr. 25
* Lovely mattító fedőlakk
* piros és kék akrilfesték
* Everglaze top



A negyedik ékszer, amiből inspirálódtam, egy szépséges fülbevaló, ami az Álomfogó nevet viseli. Igyekeztem a manikűrben a lehető legtöbb színt megjeleníteni a fülbevalóból. A kör rész mintáit leegyszerűsítettem, aztán pedig végigpöttyöztem 3 narancsos-rózsaszínes árnyalatú lakkal és fehér akrillal, viszont alapnak itt most nem fehér lakkot használtam, hanem egy kissé "tejes" lakkot, egyrészt a fehér pöttyök miatt, másrészt pedig nem akartam ezt is fehér alappal elkészíteni :)



Felhasznált termékek:
* Ella+Mila Lust in love
* Barry M Gold foil
* China Glaze Petal to the metal
* Essence Indian summer
* NYC Harlem figure
* fehér akril
* Everglaze top

Nos, egyelőre ennyi lett volna :) Nekem bejött, hogy egy bejegyzésen belül több termék, így több manikűr is szerepel, és törekedtem arra, hogy egyiknél se használjak nyomdát, így ha valakinek esetleg megtetszenek, akkor könnyebb reprodukálni a manikűröket :) Nektek tetszik ez az egy bejegyzésben több manikűr megoldás ilyen Éksze(R)észek bejegyzésnél, vagy maradjak a régebbi, "megszokott" egy ékszer-egy manikűr-egy bejegyzés felosztásnál?

26 megjegyzés

  1. Az első ékszert abszolút a személyiségedhez passzolónak érzem! :)
    A másik kettő is tetszik, de az első "nyitott" nyakék ráadásul érdekes, izgalmas is!
    A sálmintás manikűrödbe pedig szerelmes vagyok, elképesztő szépségű, légies díszítés.
    Én magam részéről az egy manikűr/bejegyzés felosztásnak vagyok a híve, de nálad nem hat zavarónak, hogy több mani szerepel egy posztban, sőt, örülök, hogy több ékszert, manit mutattál ma egyszerre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy ennyire tetszik az első és a sálas :)

      Törlés
  2. A sálas mani a kedvencem, hogyan készült? Nagyon tetszik az összhatás az átsejlő színekkel!!! Igazán eredeti megoldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lemattított körmökre kissé felvizezett akrilfestékből vékony ecsettel pacákat vittem fel, ha kellett, még a körmeimen is hígítottam pluszban :) Aztán pár csík meg pötty pluszban és kész is. :) Amint tudok, igyekszem majd valami videót összedobni erről :)

      Törlés
  3. Oh, nagyon különleges kis cuccok, az első tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első ékszer volt, amin megakadt a szemem és elkezdtem utána tovább nézelődni :) Örülök, hogy rábukkantam, mert szuper inspiráció volt.

      Törlés
  4. Én is nagyon szeretem az ékszereiket. :) A manikűrök pedig csodálatosak lettek! Egyre ügyesebb vagy! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez nagyon jól esik! :) Igyekszem fejlődni és örülök, hogy látszik is a próbálkozásaimon :)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett mindegyik és számomra teljesen harmonizálnak az ékszerekkel :)

    VálaszTörlés
  6. mindegyik szép, de az első a kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik manikűr csodás lett, nagyon jól illenek az ékszerekhez, sálhoz. Az első manikűr a kedvencem, mennyire szép <3
    Én szeretem az ilyen több manikűr egy posztban bejegyzéseket, igaz, én nem nagyon szoktam ilyeneket készíteni, de másoknál olyan jó nézegetni :)

    VálaszTörlés
  8. Hát ezek fantasztikusak lettek, tökéletesen ,,raktad" rá a körmödre ezeket a gyönyörűségeket ❤❤😍

    VálaszTörlés
  9. Mindegyik mani csodálatos! Imádom a munkáidat!!!

    VálaszTörlés
  10. Csodálatos az összes!:) Az első tetszik a legjobban. Nagyon érdekes egyébként a nyaklánc megoldása, kicsit nekem indiános hatást kelt, de mindenképpen egy olyan darab amit viselnék mondjuk egy fehér nadrággal és egy nagyon halvány púderrózsasín ujjatlan felsővel. Láttam már ilyen nyitott nyakláncot de annak a két végén egy-egy nagy gyöngy volt. Na azt biztosan nem tudtam volna beépíteni a ruhatáramba, mert azzal a két nagy gyönggyel eléggé kiesik a komfortzónámból. Ami még szuper hatású az a sál inspirálta köröm.
    Nagyon ügyes vagy!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat! :)
      A nagy gyöngyös viselését az én hétköznapi ruhatáram sem tenné igazán lehetővé, de egy-egy csinosabb vagy alkalmi szetthez simán mehet szerintem :)

      Törlés
  11. Az első manikűr te jó ég, gyönyörű *-* csodás lett a minta, imádom úgy, ahogy van! A harmadik is nagyon tetszik, olyan különleges :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Úgy látszik, az első és a stóla inspirálta mani nyert szinte mindenkinél :D

      Törlés
  12. De gyönyörű mindegyik!! Az Avon lakkos és a sálas a kedvencem. Ahogy neked jólesik, annyit posztolj egyszerre :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szépek! És tök jó így egyben posztolva gyűjteménybe. Nekem is már egysíkú volt az utóbbi időbe végig kidolgozni egy-egy posztot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Én szeretem egyesével (egy bejegyzés, egy manikűr) elkészíteni a bejegyzéseimet, úgy részletesebb szöveggel és több képpel tudom "feltölteni" a posztokat, így csak arra a manikűrre terelődik a figyelem, amiről épp szó van. Az ilyen, több manikűr - egy bejegyzés típust is szeretem, mert így pedig többet tudok megmutatni egyszerre, ez sokszor amiatt is jól jön, hogy így olyan manikűrök is megmutatkoznak a blogon, amiket egyébként önmagukban nem mutatnék meg, vagy jelen esetben is, több olyan manikűr is van, amit nagyon is szívesen megmutatnék, egyszerre, mert mind tetszik és nem szeretnék közöttük sorrendet felállítani, ilyenkor jó megoldás, hogy nem külön posztot kapnak, hanem közösen egyet :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.