AVON | Anew Vitale BB


Nemrég érkezett hozzám ez az Avon BB krém. Korábban már próbáltam BB-t az Avon kínálatából, ám az nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket részemről, így kíváncsi voltam nagyon, hogy ez a júniusi újdonság hogyan "alakít".


Amit írnak róla:

» Segít egyenletesebbé tenni a bőr tónusát, halványítani a bőrhibákat, és csökkenteni a tág pórusok és az apró ráncok külsejét. Akár 2 hét elteltével segít láthatóan javítani a bőr textúráját, csökkenteni a pórusok és az apróbb ráncok méretét, és egyenletesebbnek mutatja a bőr tónusát.* 20-as fényvédő faktorral segít a bőr öregedésének késleltetésében.


Bőrfinomító Perfect Cell komplex-szel és selyemkivonattal alkottuk meg az Anew Vitale termékeket, így hozzájárulnak a bőrsejtek megújulásához és a bőr belső szerkezetének újjáépítéséhez. Segítenek abban, hogy bőröd tónusa egyenletes maradjon és csökkenjen a ráncok megjelenése.

JELLEMZŐI:
*segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és elrejteni az apróbb bőrhibákat

*csökkenti a pórusok megjelenését és a ráncok méretét
*segít helyreállítani a bőr természetes ragyogását
*minden bőrtónushoz illeszkedik
*hathatós antioxidánsokkal - A-, E-, C-vitaminnal 
«


Maga a termék egy világos rózsaszín dobozban, azon belül pedig egy pink (csillámos), csőrös tubusban lapul. Nem kell erőlködni, a krém könnyen kinyerhető belőle. A krém alapvetően sápadtabb, nem sárgás, nem is rózsaszínes tónusú, eloszlatva viszont inkább a rózsaszín felé hajlik - ami nem probléma, hiszen ha nem visszük túlzásba a felvitelét, akkor szinte észrevehetetlen, hogy rajtunk van. Mivel BB krém és nem alapozó, nem cél a tökéletes fedés, és nem is javaslom a rétegezést, ugyanis úgy nagyon krémes (ragacsos) hatás marad az arcon, ami elég zavaró - ha fixáljuk púderrel, akkor viszont elmarad az egészségesen ragyogó bőr, amit a termék ígér. Viszont nagyon zsíros bőrűeknek mindenféleképp javasolt hozzá legalább a T-zónában egy kis mattítás, ugyanis én nap végére úgy néztem ki, mint aki magára öltötte a diszkógömb szerepét.
Van egy kevés illata, felvitel után nem érezhető, nem tudom, mire emlékeztet egyébként és azt sem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem.



 egy (picit nagyobb) pöttynyi a kézfejen és eldolgozva ↓


Ugyan nem tüntet el semmilyen nagyobb bőrhibát, de sokkal egységesebb és egészségesebb arcbőr lesz a végeredmény. Az arcom pirossága sem tűnik el tőle 100%-osan, de mégsem olyan feltűnő, az összkép viszont szemmel láthatóan szebb (mármint nem a fejem, csak az összkép :D). Kényelmes viselet, egyáltalán nem tűnik maszkhatásúnak, sőt, ahogy feljebb írtam, mintha ott sem lenne. 

← BB krém nélkül és BB krémmel →


Nekem nagyon bevált, és habár a nagy melegben ezt sem viselem szívesen (arra megmarad a szemöldök pomade - szempillaspirál kombó), máskor biztos ezután fogok nyúlni, mert a fedés, amit nyújt, bőven tökéletes jelenleg, a SPF20 pedig jól jön a kevésbé meleg időszakban is.

A júniusi katalógusban 1699 Ft-os áron kapható, az eredeti ára 2899 Ft, a termék maga pedig 30 ml.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.