BPS | Kék holo


A holo lakkok a szívem egy hatalmas szegletét foglalták el már a kezdetek óta, vagyis azóta, hogy az első holografikus lakk bekerült a készletembe. Amikor választani lehet a Born Pretty Store kínálatából, igyekszem valami szép lakkot is a csomagba kérni, akár az újdonságok tagja, akár nem, és hát, ha holo is, meg kék is, akkor nyert ügye van. Nagyon hosszú ideje keresem a tökéletes mély kék holo lakkot, és le fogom lőni a poént, ő nem az. Viszont ennek ellenére gyönyörű (szerintem) farmerkék holo, fényviszonyoktól függően kicsi lilás beütéssel. Szóval erről a gyönyörűségről lesz ma szó.


Az enyémnek az ecsete kissé ferdén vágott, nem tudom, hogy ez normális-e kimondottan ennél a lakknál, mindenesetre nem volt nehezebben kezelhető, mint más ecsetek. Két rétegben tökéletesen fed, akár egy vastagban is, nem szárad fényesre, viszont a száradási sebessége szerintem eléggé gyors. A holo hatás, ha csak egy picit is, de árnyékban is jelen van, napsütésben (és lámpafénynél) pedig igazán gyönyörű. 






Készítettem vele és az ILNP Clockworkkel egy negative space manikűrt, igazán egyszerű volt, a WhatsUpNails X stencilről megmaradt kis V alakú csíkokat felragasztottam, és a közöttük/mellettük megmaradt réseket kifestettem a lakkokkal. Majd mehetett rá a fedőlakk és kész is :)



A bejegyzés elkészültekor $5,99 a webshopban (teljes áron $15,88), de nem hiszem, hogy közel 1800 Ft-ért érdemes lenne 6ml lakkot megvenni, max. ha valami extrán hiperszuper, és KELL, meg musthave lenne. Tényleg szép, tényleg jók a tulajdonságai, mindenki döntse el maga, hogy neki belefér-e. Pontokat egyébként fel lehet rá használni, így már nem vészes :)

http://www.bornprettystore.com/born-pretty-holographic-holo-glitter-nail-polish-varnish-hologram-effect-p-24876.html


Nektek hogy tetszik? És a manikűr? :)

9 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a lakk. :) A manikűr is remek lett. :)

    VálaszTörlés
  2. Rajtam jól bírta strapát ez a lakk,kellemesen csalódtam a Bps holókban.Annyira nem vagyok kék (holo)lakk fan,de ez a szín nagyon tetszik!Sajnos egy baja van,amit Te is írtál már,kicsit borsos az ára (ennyiért tuti nem venném meg) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos eléggé túlárazott lakk(ok) ez(ek), pedig csodásak és szinte csak jó tapasztalata van velük az embernek, de a teljes árán már veszek egy CbL-t vagy ILNP-t, még így $5,99-ért is max. pontokból venném meg, annak ellenére, hogy a maga nemében egy igencsak szuper és már-már minőségi lakkról beszélünk, de akkor is csak 6 ml.

      Törlés
  3. Nagyon csinos a manikűr, na de 6 ml??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, sajnos csak 6 ml, van, akinek egy életre elegendő mennyiség, azzal nincs is baj, de ez az ár eléggé túlzás érte.

      Törlés
  4. Csodaszép manikűrt készítettél ezzel a lakkal, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. gyönyörű! őt én is meg akartam rendelni :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.