Éksze(R)észek | 13.



A múltkori, 12. rész után azt vettem észre, hogy maga a poszt, az ékszerek és a manikűrök is "sikert arattak", és bevallom őszintén, nagyon élveztem én is a manikűrök készítését, no meg nagyon örültem, hogy ennyire tetszett nektek, így mindenféleképp szeretnék néha ilyen bejegyzéssel jelentkezni. 


Ismét a Rossetti Bizsu kínálatából szemezgettem, próbáltam megint változatosan alkotni és nem csak egyféle mintánál/terméktípusnál leragadni. Megint csak célom volt a hétköznapi hordhatóság és nem bonyolítottam semmit sem túl, ám mivel az ékszerek akár egy különlegesebb alkalomra is felvehetőek, így simán viselhetőek a manikűrök is akár egy parti, akár egy esküvő során is. Mindegyik ékszernél az ékszer képére kattintva eljuttok a webshopba.


Az első ékszer, amit kiválasztottam, egy bohókás, ám mégis elegáns nyaklánc, ami egyszerre viselhető valami alkalmibb és valami "hippisebb" öltözékkel is. Legalábbis szerintem. A színek nagyon megfogtak - nem csak erre a színkombinációra értem, hanem az összes színösszeállításra, amiben ez a nyaklánc elérhető, talán a fekete az, ami a legalkalmibb, a korall és a türkiz pedig szuper nyári, hétköznapi darabok is lehetnek. A manikűrben igyekeztem a kör motívumot és a lelógó részt is visszaadni, az arany talán nem annyira arany, mint szerettem volna, de a manikűrbe viszont remekül beleillik szerintem, úgyhogy annyira nem bántam... :)
 


Felhasznált termékek:
* S-he gel like 511 (2 rétegben)
* INLP Clockwork
* türkiz és fehér akril
* Avon Gel Shine fedőlakk

A következő, amit választottam, egy stóla, ám most a romantikus hatást leváltotta egy kis "piszkos", szürke szépség. Elefántok vannak rajta, így kihagyhatatlan volt számomra, ha nem lenne elefántos mintám, akkor is megoldottam volna. Hidegebb estékre, és hétköznapokra is tökéletes választás lehet, már amennyiben szereted a szürkét és a fánikat... Farmerhez tudnám leginkább elképzelni, meg valami szürke vagy fehér pólóhoz, tophoz, de mindenféleképp a sportosabb vonalon mozogva. A manikűrben is igyekeztem visszaadni a piszkosabb, nem kimondottan fehér alapot és persze az elefántos, tribal minta szerűséget. Csak két ujjamra került minta, így volt kényelmes - mert bár macerás egyáltalán nem volt, de soknak éreztem volna most minden körmön.


Felhasznált termékek:
* Ella + Mila Lust in love
* Lora fehér
* PP Badass a nyomdázáshoz
* BPS nyomdalemez BP-L010
* Avon Gel shine fedőlakk



A harmadik, amit a mai posztba inspirációként gondoltam, ez a karkötő, ami az Aphrodité karkötő nevet viseli. Nagyon tetszenek az ilyen típusú merev karperecek, egy ezüst színűm van is itthon, és nagyon megfogott ennek a mintázata, a színei. Egy fehér ruhával akár valóban istennős hatást érhetünk el, hát még ha napbarnított bőr társul ehhez. A manikűr elkészítése során nem törekedtem a szabályosságra, igyekeztem olyan technikát alkalmazni, amihez sem nyomda, sem akrilfesték, sőt különösebb kézügyesség sem kell, ám mégis "formákat" alakíthatunk ki, így jött képbe a blobbicure. Alapként három ujjamra kissé bronzos lakkot használtam, de nem akartam megtartani a "régies" hatást, így holo-ra esett a választásom.




Felhasznált lakkok:
* Polish Me Silly Rusty but ready
* Lovely fekete
fedőlakk nélkül látható a képeken


Nektek melyik a kedvencetek ebből a trióból? :)

12 megjegyzés

  1. De gyönyörűek! Az első a kedvencem, de a másodiknak a technikai megoldásai tetszenek.

    VálaszTörlés
  2. Az a pöttyös valami csodálatos. Én is hasonló manit készítettem a minap. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A te manid megtekinthető valahol? :)

      Törlés
  3. Egytől egyik csodás, de leginkább a sálas tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Mindig elképedek azon, hogyan vagy képes a világ legfinomabb anyagait, textúráit megidézni a körmeiden, de ahogy most a sál leheletvékony anyagát, mintáját megalkottad, az bámulatos, több, mint amit valaha is hittem erről a műfajról.
    Mindhárom mani szívcsücsök, de a sálas... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen <3 Annyira, de annyira, szóval hihetetlenül jólesik, amit írtál :)

      Törlés
  5. Mindhárom csodálatos! (-: Olyan jól visszaadod az ékszereket bennük.. Ha mégis választanom kellene, akkor az elefántos. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Mindig igyekszem a lehető legtöbb és legfontosabb részletet belesűríteni a manikűrökbe, de persze nem akarok túlzásba sem esni, néha nem egyszerű a hordhatóság határain belül maradni :D

      Törlés
  6. Gyönyörűek...a többit már leírták előttem :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.