Illatoló | Avon Little Lace Dress


Az Avon júniusi újdonságai között szerepel egy újabb parfüm, ami a Little Lace Dress névre hallgat. Meglepődtem, mikor a májusi újdonságos lakkokkal érkezett még egy doboz, elképzelésem sem volt, hogy mi lapulhat benne, hiszen a júniusi újdonságok csak júniusban érkeznek, viszont mikor egy kis levél kíséretében megláttam ezt a szépséget, nagyon megörültem. Egyébként a futár bácsi is nagyon örült, mikor hozta fel, vidáman újságolta, hogy "kettőbe csomagolták" :D

A doboz gyönyörű csipke mintázatot kapott, ami az üvegen is visszaköszön, nagyon letisztult ez a fekete-arany kombináció - semmi felesleges szöveg, semmi flanc, a kevesebb néha több, tartja a mondás, és erre a külsőre tökéletesen igaz. Az üveg hátulján matricaként szerepel a csipkeminta, ami szemből, belülről érvényesül igazán. A kupakot először levenni is alig tudtam, úgyhogy abszolút táskabarát darabnak mondanám. 



Amit a kísérőlevélben írnak róla:
» Ezt a tagadhatatlanul nőies illatot a kézzel készített csipke fortélya ihlette. Illatanyagában szerepet kap a lédús fekete ribizli, a szicíliai mandarin, valamint olyan intenzív, ugyanakkor rejtélyes virágakkordok, mint a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A virágos-orientális illatkategória misztikuma végül a pacsuli illatában bontakozik ki. «

Megmondom őszintén, talán ez az első olyan parfüm, amivel kapcsolatban első szaglásra  (illatolásra) elképzelésem sem volt, hogy mit is érzek leginkább ki belőle, annyira erőteljes illatkombinációt kapunk. Sokadik kipróbálásra viszont már határozottan tudtam, hogy sajnos sem a ribizli, sem a mandarin nem szerepel a kiérezhető illatok között (természetesen ezt az én bőrömre fújva tapasztaltam, máson nem tudom, hogy érvényesülnek-e), amit eléggé sajnálok, mert kifejezetten jól hangzott a leírásban szereplő mandarin és ribizli páros, és szerintem eléggé illett is volna az összképbe. A pacsuli elég határozottan van jelen a parfümben, és ahogy lágyul, csillapodik az illatfelhő, a virágok kellemes kombinációja is előtérbe kerül. A parfüm hosszú órákon át fennmarad - legalábbis az én bőrömön még 5-6 óra elteltével is érződik, de egyáltalán nem tolakodó, sőt, nagyon kellemes illat, ami "hátramarad". Ruhára fújva pedig sokkal tovább is fennmarad az illat.


Ő tipikusan az a parfüm, amit csak és kizárólag alkalmakra (ha már úgyis nyakunkon az esküvőszezon), vagy egy esti partira tudnék elképzelni, hétköznapi flangáláshoz, főleg meleg időben szerintem ez már sok. Szerintem a kezdeti erősségből kifolyólag sokaknak nem lesz a kedvence, viszont aki odavan a pacsuli/virágillat kombinációért, annak tuti befutó lehet.

A júniusi katalógusban most 3099 Ft-os áron tudjátok megrendelni, ezért az árért 50 ml parfümöt kapunk. Egyébként azt tudom csak javasolni, hogy, ha van rá lehetőség, először próbáljátok ki (akár katalógusban az illatmintát, akár rokon, barátnő parfümjét ), így biztosra mehettek, hogy kell-e vagy sem.

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik az üvege. :) Klassz poszt volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az üvege eléggé szemet gyönyörködtető ezzel a csipkés mintázattal :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.