LFP! | Mackók

Ismét elnézéseteket kérem, amiért kimaradtam egy fordulóból, de elszámítottam magam (nincs olyan mintám nyomdalemezen, amit használni akartam), és ez után el is ment a kedvem... De amint lehetőségem (és ihletem) adódik, pótolom! :) A mai témánk viszont a mackók, az ötlet kitalálója pedig Fanni volt. Igazából az utóbbi időben kezembe akadt egy, eddig még nem igazán használt lemezem, és mivel irtó cuki figurák vannak rajta, nem is hezitáltam, tudtam, hogy az a lemez lesz most is a segítségemre.


A lemez egyébként nem más, mint az Infinity Nails Kids ©-01, amiről igyekszem majd írni, a másik Infinity lemezemmel együtt. :) Szóval, kétféle macis mintát választottam, és bár szerintem az egyik inkább koala (ami ugye nem mackó), mint panda, de megoldottam. Alapként két réteg Avon Lavender Sky-ra "kicsit kevésbé dry" brush technikával pacákat készítettem (fehér Lora, Essence Love is in the air és Avon Aqua verve segítségével), majd húztam rájuk fedőlakkot és erre kerültek a mackók. 





Ne felejtsétek el a többiek manikűrjeit megnézni! :)

6 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.