Manikűrvadász | 26. forduló

A mostani forduló házigazdája Timi lett. Izgatottan vártam ezt a fordulót is, és ezt már múltkor is írtam, de az egyik legjobb rész a Manivadászok során, mikor kiderül, hogy kitől kell majd manikűrt vadásznunk. Aztán meg sok-sok manikűr átnézése után megtalálni azt az egyet, amit nagyon szívesen átvariálnánk a saját ízlésünk szerint. Az én párom most Dóri lett, és igazán egyszerű dolgom volt. Csodásakat alkot, de én már korábban kinéztem nála egy olyan manikűrt, amilyet még sosem készítettem, így ez most tökéletes alkalom volt arra, hogy elkészítsem az én elképzelésemet.

Ezt a szépséges, virágos - szegecses manikűrt választottam tőle. Már a bejegyzés kikerülésekor is megcsodáltam, és persze ott abban a pillanatban eldöntöttem, hogy valamilyen úton-módon majd nekem is lesz ilyen manikűröm, ez pedig most jött el.








A virágok nálam is szerepet kaptak a manikűrben, csak a középső-gyűrűs felosztás helyett a gyűrűs- és a kisujjamra kerültek. Nem használtam lilát és sárgát, az egyetlen, amit megtartottam a színek közül Dóri manikűrjéből, az a fehér. A virágok közepében nálam arany színű kaviár gyöngyök vannak. A hüvelyk-, mutató- és a középső ujjamon pedig a három fő színt (rózsaszín, barack és fehér) dry brush technikával vittem fel, de haloványan és az egész manikűr alapja is kissé tejes-nude-os, igyekeztem egyensúlyt tartani a virágos és nem virágos körmeim között. És a dry brush körmökre pedig szegecsek kerültek (kivéve a hüvelykre, mert az úgysem látszik. :D). 




Felhasznált lakkok:
* Lora fehér
* Rimmel Peachella
* franken pink
* Avon Gel shine top

Tekintsétek meg a többiek alkotásait is!

21 megjegyzés

  1. De szép lett! Gondolom nem direkt volt, de ugyanazt a Rimmel lakkot használtad, mint a mi a kezdőképen van :) *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nem volt tudatos a lakkválasztás, az volt épp kéznél :)

      Törlés
  2. nagyon szuper manikűrt alkottál :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás lett, nagyon tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  4. Nem tudnék dönteni a kettő között, annyira szép mindkettő. Az eredeti bohókás-vidám-csajos, a Tied pedig kifinomult nőies. Tetszik :-)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű! Nagyon tetszik ez a barackos színvilág! :))

    VálaszTörlés
  6. Mindkettőtök manikűrje álomszép, a tiéd a légiesen könnyed összhatás miatt tetszik, Dórinál pedig a hangsúlyosabb színválasztás az, amit imádok. Én se tudnék dönteni, felváltva viselném mindkettőt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik mindkettőnké! (:

      Törlés
  7. Nagyon szép lett! Nem szeretem a kiálló díszeket, de a szegecseket igen, annyira jól mutatnak a dry brushon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Hosszú távon én sem szeretem őket viselni, mert úgyis csak elhagyom az ilyeneket, de egyébként meg jól feldobják a manikűröket :)

      Törlés
  8. Imádnivaló! Nagyon bájos és nyárias lett! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép és harmonikus, Ciiskás lett a manikűröd, remekül átalakítottad Dóriét, amit szintén imádok a vidám, tavaszias színei miatt :)

    VálaszTörlés
  10. Imádom! nagyon jó lett ez a manikűr! :3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.