Whats Up Nails | Hypnose stencils


Szintén egy nagyon népszerű sablonnal készítettem mára manikűrt, ami nem más, mint a Hypnose nevű sablon. Nagyon tetszett és sokaknál láttam vele manikűrt, így én is ki akartam próbálni. Szóval, lássuk, hogy sikerült.

A medium íven 16 minta található és bár nem próbáltam, de szerintem a sablon felhasználása után ott maradt kis csíkokat is fel lehet használni valami különlegesebb manikűrhöz, majd egyszer nekiállok alkotni velük is :)


Úgy döntöttem, hogy ezt a manikűrt a MoYou maton fogom elkészíteni, semmi bonyolult, egyszerűen ráragasztottam a matra a sablont, átfestettem PP Badass-szel, megvártam, míg megszárad, kentem rá fedőlakkot, szintén vártam a száradásra, majd alapos körbevágás után a körmeimre illesztettem és tádááá. A végén pedig a manikűr színeivel harmonizáló szegecseket is tettem a körmeire, hogy ez jó ötlet volt-e vagy sem, nem tudom eldönteni, mindenesetre megörökítettem a végeredményt, hogy ti eldönthessétek.






Ezt az ívet a Whats Up Nails-nél itt, a Nailland kínálatában pedig itt találjátok. Próbáltatok már ilyen sablont?

7 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett :) Szerintem jó ötlet volt rátenni a szegecseket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Én még mindig nem tudom eldönteni, de örülök, hogy szerinted jól mutatnak :D

      Törlés
  2. A színválasztás baromi jó (annak ellenére is, hogy nem kedvelem a rózsaszínes/pinkes árnyalatokat), de az El Corazon lakk magában is annyira brutál, hogy én lehagytam volna a szegecseket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)) Az El Corazon alatt egyébként van egy másik glitteres lakk, emiatt tűnik úgy, hogy nagyon "brutál", önmagában csak egy kevés glitteres, tejes lakk lenne :) Viszont lehet, hogy a szegecsek a kis mennyiség ellenére is "soknak" hatnak a sok glitter felett, így megértem az álláspontod :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  4. Elképesztően szép manikűr! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.