AVON | Gel Shine Nudeitude és a pöttyök


Nagyon szeretem a nude lakkokat, legyen szó akár matt, akár fényes finishű lakkról, engem egyaránt meg lehet győzni mindkettővel, hogy nekem az bizony kell. Akkor is, ha tudom, hogy nem fog passzolni mondjuk a bőrszínemhez, vagy ha tudvalevő, hogy adott lakk képtelen normális fedésre, ilyenkor az észérvek nem számítanak, kell és kész. Ehhez hozzátartozik az is, hogy egy jól megválasztott nude lakk akármilyen alkalomra tökéletes lehet és persze különböző alkotások alapjaként is remekül funkcionálhat. Nos, lássuk, mit is tud a Nudeitude.


Fekete papírdobozkában érkezett, ahogy az Avon lakkok általában. 10 millilitert tartalmaz az üvegecske, ez egy teljesen jó mennyiség, nyilván annak, aki éjjel-nappal lakkoz, hamarabb elfogy, mint annak, aki hetente/kéthetente 1x. Az ecsete a szokásos, s bár jobban szeretem a lekerekített ecseteket, ezzel is bőven jól, a bőr összelakkozása nélkül lehet a körmeinkre applikálni a lakkot. 

Két normál rétegben már tökéletesen fed, bár érdemes lehet kikísérletezni, hogy kinek mennyire válik be az egy vékony, egy vastag réteg felállás. Nálam volt, hogy foltosan fedett, így 1-2 körmömön elkélt egy harmadik réteg is, viszont a többin problémamentesen elég volt a kettő is. A száradása, épp úgy, mint a legtöbb Avon lakké, teljesen normál tempóban történik, így sietős percekben gyorsszárító fedőlakk bevetése ajánlott. Tartósságot nem teszteltem. Fényesre szárad, de nem gél hatásúra - ehhez ott van a saját fedőlakkja, vagy akármelyik másik, fényesre száradó fedőlakk. A képek természetes fényben készültek.




Hogy ne legyen olyan egyhangú a poszt, készítettem egy rettentően "bonyolult" manikűrt is vele... :) Először úgy terveztem egyébként, hogy 3 féle verzióban is készítenék pöttyös manikűrt vele, végül ez elmaradt, de ha lenne rá igény, szívesen készítek és kiegészítem velük a posztot. Na meg már láthattátok a blogon, ő volt a kis kedvences manikűröm alapja :)




A gél hatású lakkok most 899 Ft-ért kaphatóak :)

13 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszik, csak így egyszerűen :) Sőt, most már ez a szín is kell :)

    VálaszTörlés
  2. Még ez a legjobb a kollekcióból, szép árnyalat szerintem is, az egyszerű manikért meg odavagyok, ez is csodás!!

    VálaszTörlés
  3. Eddig minden nude lakk, aminek megfelelt a színe, és beruháztam rá, borzalmas fedése volt... Azt hiszem, ezzel teszek egy próbát, meggyőző, amit olvastam eddig róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig viszonylag szerencsém volt a nude lakkokkal, talán 1-2, ami nem volt képes 2 rétegben full fedést produkálni, a többi igen. Remélem, neked is beválik majd ez :)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez az árnyalat, a fotóidon majdnem csontszínbe hajlik, és ezt biztos, hogy imádnám magamon.
    Nem normális,hogy ebben a hónapban milyen szinten kattantam rá a nude lakkokra, lehet, meg se kellett volna nyitnom ezt a posztot, mert most kocoghatok el ezért is, mert ilyen fotók után szerintem álmodni fogok erről az üvegcséről! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nehéz körülírni a színét, de igyekeztem színhű fotókat készíteni (bár ugye ez monitor és kijelző függő). :)

      Törlés
  5. Nagyon szép árnyalatú ez a nude lakk :) én is szeretem a nude lakkokat, jöhet bármilyen mennyiségben, mindig elfér egy ujabb :D jól áll a körmeiden ez a szín, és a manikűr is kis aranyos lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem is nagyon tetszik ez az árnyalat. Még gondolkodom valami extrább díszítésen is :D

      Törlés
  6. Tetszik ez a szín,azon gondolkoztam,hogy van hasonlóm,Opiban de nem ugrik be a neve.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem elsőre a vaníliás ugrana be a Coca Cola kollekcióból, de az talán kicsit világosabb és vaníliafagyisabb. Nem tudom, melyikre gondolhatsz :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.