BP-X | 1-5


Nemrég új nyomdalemez kollekció (meg azóta már több másik) vált elérhetővé a Born Pretty Store kínálatában. Ez annyiból rossz, hogy néha rohadt nehéz választani, de egyébként a nagy választékban biztos mindenki talál magának megfelelő mintázatot. Hozzám most a BP-X nevű kollekció érkezett. 


A lemezek 6x6-osak, a minták mérete változó, most nem méregettem le, de az én körömhosszommal és -szélességemmel simán kompatibilisek, nem kell trükközni. Vannak egyedülálló minták és vannak összetett motívumok is, így bőven van választási lehetőség. Első körben az első 5 lemezzel készült manikűröket láthattok a posztban, soknak éreztem volna mind a 15-öt belesűríteni egybe. A lemezek minősége egyébként változó, van, amiről nehéz volt felszedni a mintát még sima nyomdapárnával is, van, aminél meg az átlátszó nyomdapárna is vidáman felveszi a mintát...

Az első lemezen cirádás, meg elegáns, virágos motívumok vannak, jól fedő nyomdalakkot ajánlok, mert a vájatok nem mélyek (sem itt, sem a többi lemezen), így egy vacak nyomdalakk nem lesz erőteljes majd a körmökön.

A második lemezen japán/kínai (help!) minták vannak, virággal, papuccsal, sárkánnyal, felhőkkel, stb. A jól fedő nyomdalakk itt is ajánlott - mint minden másiknál, úgyhogy többet nem említem.

A harmadik lemezen csipkék, hálók, magassarkú meg egyéb szexi (:D) minta van, itt pl. működött az átlátszó nyomdapárna.

A negyedik lemez az egyik kedvencem, tele vidám gyümölcsös mintákkal, annyira jópofa, tökéletes nyárra.

Az ötödik lemez tribal mintás, ő csak a sima nyomdapárnával akart nálam működni, de így is megoldottam a manikűrt :)



BP-X01

 
BP-X02



BP-X03



BP-X04



BP-X05



Ez lett volna az első rész, nekem ebből az utolsó három lemez a kedvencem, az első kettőt annyira nem érzem magaménak - látszik is szerintem a velük készült manikűrökön...

Nem fogom azt mondani, hogy ajánlom az egész kollekciót, mert van olyan lemez, már a második "csoportban", ami hihetetlenül felbosszantott :D 

http://www.bornprettystore.com/15pcsset-born-pretty-66cm-square-nail-stamp-template-image-plate-x01x15-p-29992.html



Nektek melyik manikűr tetszik a leginkább?

8 megjegyzés

  1. Szuperek lettek a manik :) Nekem leginkább a gyümölcsös és az azték lemez tetszik, a többi is szép, de valamiért azok nem annyira fogtak meg. Ebből a BP-X kollekcióból még nincs lemezem, de lehet h érdemes lenne körülnézni köztük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Érdemes körülnézni, hátha talál az ember lánya valami szupert, főleg, hogy sok-sok új van most :)

      Törlés
  2. Annyira tetszenek a manikűrjeid, mostanában mindig olyat alkotsz, ami nagyon megfog! A lemezek közül az utolsóra mondanám, hogy kell, de valahogy a nyomdázás még mindig nem az én világom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem ez a legegyszerűbb, leggyorsabb körömdíszítési módszer és ugye rengeteg minta van, ezért is élek a nyomda nyújtotta lehetőségekkel :)

      Törlés
  3. Nekem az utolsó manikűr lemeze jön be. :) De még egyelőre nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá.

    VálaszTörlés
  4. Nekem az első és az ötödik manikűröd lett a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  5. A gyümölcsös csodás, de mindegyik nagyon ízléses!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.