Éksze(R)észek | 14. you STOLE my heart


Nos lányok, így lehet egy hülye szóviccel posztot kezdeni, már a címben. A stóla angolul stole (is lehet), én pedig mostanában eléggé odavagyok ezekért a kiegészítőkért, így mondhatjuk, hogy ellopták a szívem. :) Szóval, a mai egy, csak stólák inspirálta manikűröknek szentelt poszt lesz. Igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni arra vonatkozóan, hogy változatosak legyenek és különböző technikákat is használjak a manikűrök elkészítése során. 

Ismét a Rossetti Bizsu kollekciójából csemegéztem, lássuk be, rengeteg csodás termékük van, a legtöbb remek inspirációforrásként szolgál manikűrökhöz - legalábbis számomra. Szóval a termékek képjére kattintva eljuthattok a webshopjukba.

Az első kendő, ami úgy igazán megfogott, ez az ananászos darab. Vidám, nem túl színes, viszont mégis tökéletes, akár strandra, akár egy szeles, borús időben megtett sétára - garantáltan feldobja a vidámságával a hangulatot. A manikűrömben is megjelenik az ananász motívum, nem is egyszer. Igyekeztem hordható manikűrt alkotni, egyébként én valóban szívesen viselném is ezt :D Élőben a sárgának nem volt ilyen látványosan zöldes beütése, nem tudom, miért mutatja ilyennek, sokkal sárgásabb, élénkebb, remélem, nem bánjátok azért, hogy nem alkotom újra :D Azért nem használtam fedőlakkot, mert viszonylag sok időbe telt, mire elkészítettem az ananászokat, és nagyon mérges lettem volna, ha elkenődik valamelyik minta.




Felhasznált termékek:
* Moyra fehér és fekete nyomdalakk
* L'Oreal Wasabi hint
*Infinity Nails Kids 01
* franken sárga


A második kendőben az érdekes színpárosítás fogott meg, nem tudom, valahogy a narancs meg a türkiz külön-külön jól hangzik, együtt fura, viszont mégis jó ránézni, megvan az összhang. Mutatós darab, akár egy farmerkabival, akár egy kék-fehér szettel is viselhető szerintem. Én barack és menta színeket használtam, hasonlóan idegen párosítás számomra :) Megfestettem az alapot, majd utána sablonnal megalkottam a menta sávokat. Végül akrillal festettem két hőlégballont és fedőlakkal zártam.


Felhasznált termékek:
* Rimmel Peachella
* Dance Legend Velvet 657
* piros, sárga, fekete, fehér akril
* Moyra nyomdafedőlakk




A harmadik stóla egy sárga, narancs, nude és fehér alapon virágmintás kis darab. Szerintem őt is valami farmeros kombinációval viselném. Akár egy csajos délutánra, családi összejövetelre is simán felvehető. A manikűrben az alapot dry brush technikával készítettem el, a már előbb említett színekkel, végül feketével nyomdáztam rá. Fedőlakkot most sem használtam, mert nem akartam, hogy összemosódjanak a színek.


Felhasznált termékek:
* Moyra fekete és fehér nyomdalakk
* dry brush-hoz:
- Essence Love is in the air
- OPI Toucan do it if you try
- Bourjois Chair et tendre
* BP-L024


Nektek hogy tetszik ez a trió? :) No és a kendők?

6 megjegyzés

  1. én nem nagyon szeretem az ilyen kendőket, engem valahogy zavar "meg akar folytani" érzetem van :D a manikűrök nagyon csodásak lettek :)

    VálaszTörlés
  2. A hőlégballonos manikűr lett a kedvencem, valami eszméletlen optimista hangulata van ennek a színpárosításnak, a mintának.
    Az utolsó, a virágmotívumos pedig szebb lett, mint az inspirációt nyújtó kendő, sokkal üdébb, kellemesebb az összhatás, a kendő elmosott mintája számomra kicsit elnagyolt, de a manikűrt simán a nyakamba venném! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ballonosnál féltem, hogy béna lesz, úgyhogy nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik! :) Örültem volna amúgy, ha a manim hasonlít a virágos kendőre mintázatban, de sajna nem volt olyan mintám és mindenféleképp nyomdázni akartam :D

      Törlés
  3. mindegyik szép, de az ananászos a kedvencem. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.