Nyomdalemezeim | Kiegészítés I.

Tavaly júliusban készült egy poszt, amiben bemutattam az akkori nyomdalemez készletem. Úgy gondoltam, ideje egy kiegészítő bejegyzést írni, hiszen azóta már jócskán bővült pár darabbal a gyűjteményem, meg hát lehetne ez ilyen éves bejegyzés, mármint mindig júliusban összegezném az adott lemezeimet. Tudjátok, ez is sorozat, csak jó nagy szünet van a részek között :D Az előző posztban nem történt egyébként változás, úgy értve, hogy azok a lemezek is mind megvannak egytől-egyig :)


A nyomdalemez készletem számokban (a tavalyit is újra felelevenítve):
Tavaly júliusban volt 39 db Pet'lám, 7 BornPrettyStore és 5 Moyou lemezem, ami azt jelenti, hogy 51 db gazdagította akkor a gyűjteményem. Az idei évvel a Pet'la 55 lett, a MoYou 7, a BPS 33 darabot számlál, ezen felül lett egy Cici&Sisi-m, két EDM és két Infinity Nails is került a készletembe, azaz jelenleg 100 lemezem van - előzőleg 102-t írtam, de elszámoltam magam... :D (viszont a jelen levőkből megváltam 4-től, azokhoz oda lesz írva) - így csak 96 a poszt szerinti állás, majd a következő frissítéskor kiderül, hogy egyébként mennyi van :)

Amiért szomorú vagyok, és látni is fogjátok, hogy egy csomó lemez tiszta karc, pedig csak és kizárólag plasztikkártyát használok a lehúzáshoz, nem pakolok rájuk semmit, nem is értem :/


PET'LA PLATE


Két kollekcióval, azaz a 2015 Summer és a 2016 Spring szépségeivel bővül a Pet'la része a gyűjteményemnek.

2015 Summer:





2016 Spring:




BORN PRETTY STORE




Az egész BP-X kollekciót megtaláljátok itt. 01, 03 és 08 már másé :)


BP-L lemezek:




Kerek BP lemezkék:




CICI&SISI


  • Ő a 04-es számot viselő darab, önmagában nem találtam a webshopjukban, csak a Jumbo Series 1 tagjaként..



Emily de Molly


  • 02 és 03, mindkettőt a Hypnotic Polish webshopjáról linkeltem.



Infinity Nails






MOYOU LONDON




Nos, ők az én kollekcióm "legújabb" tagjai :) Jövőre jön majd a Kiegészítés II., hogy mennyi új lemezzel, fogalmam sincs, hét már biztosan lesz benne :))

7 megjegyzés

  1. "102 lemezem van (úgy akartam, hogy 100-ra jöjjön ki, de két nagy BPS lemez keresztülhúzta a számításaimat - és azóta még hét úton van)" :DDD
    Sajnos én is védtelen vagyok a lakkokkal, lemezekkel szemben, egy impulzusvásárlás felborít mindent vagy ha nagyon betalál egy lakk. Szép kollekció!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bűnös vagyok teljes mértékben :D Szerencsére a lakkok nem különösebben mozgatnak meg mostanság, meg nem is igazán nyomdázom ugye, de ha jól néz ki egy lemez (vagy akár csak pár minta), akkor elvesztem a küzdelmet. Felesleges harcolni. :D Mondjuk szerencsére nem több ezres lemezekről van szó, de hát sok piciből is egy nagy lesz a végén :D

      Törlés
  2. Egy két hónapja én is függő vagyok, már vettem is jó pár lemezt, illetve a géllak ami nagyon tetszik, van már vagy 15 lakkom. Jobb is ha nem számolom össze a dolgokat, de ezt a bejegyzést nyugodt szívvel mutogatom a családnak, hogy nem csak én vagyok "függő". Bár a lány tagok szeretik, hogy nekik is készítek egy két mintát :) Nekem egyébként az új lemezek is karcosak, amiről leveszem a fóliát :) Nah most válogatok egy kettőt mait nekem is be kell szereznem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan mutasd meg nekik :D Igen, nekem is szokott karcosan érkezni lemez, a fólia ellenére is :/ De az, hogy a plasztikkártya is felsérti valahogy, bosszantóbb számomra :/

      Törlés
  3. Szép Petla gyűjtemény, nekem is van néhány kedvencem :) CISI&SISI lemezeket lehet külön is venni, nem csak szettben.. http://www.ciciandsisi.com/stainless-steel/, vagy http://www.ciciandsisi.com/nail-art-stamping-plate-01-6/. Én így vettem meg legtöbb cici&sisi lemezemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy kijavítottál, valamiért azon már átsiklottam - néztem én, csak nem láttam :D Kiegészítem majd a bejegyzést a linkkel :)

      Törlés
  4. nagyon szuper bejegyzés lett :) szeretem az ilyen posztokat olvasni :) és mennyi szépséges lemez *-*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.