HBB. | 3. felvonás

Kicsit hihetetlen számomra, hogy milyen gyorsan telnek az évek. Ez néha jó, néha nem, de az évfordulók, különleges alkalmak szempontjából szuper dolog. Igazából csak a napokban eszméltem rá, hogy itt a blog születésnapja, és már ovis korba lép. A bejegyzés leginkább egy nagy összevisszaság lett, de ez most így sikerült :)
Sajnos az utóbbi időben nem tudok úgy foglalkozni a bloggal, mint ahogy szerintem kellene, és ezt őszintén sajnálom. Nem szabadkozok, nem magyarázkodok, egyszerűen az utóbbi időben tehernek éreztem mind a lakkozást, mind a bloggal való törődést is. Ettől függetlenül viszont eszembe sem jutna abbahagyni ezt az egészet, "ő az én gyermekem", és amint van kedvem-időm-erőm-lehetőségem, igyekszem aktív lenni, nem csak itt, hanem mindenhol (Facebook oldal, Insta).

Örülök egyébként, hogy a kisebb-nagyobb szünetek ellenére is velem maradtatok. Tavasszal azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szeretném, ha elérné a blog a 300 feliratkozót, és 294 feliratkozónál ez eléggé reális célnak tűnt, ám mikor "visszaesett" 287-re, éreztem, hogy itt valami nem oké. Mikor az ember csak belső kényszerből csinálja, amit, azt megérzik mások is. Én sem szívesen járok olyan helyre, ahol nem érzem jól magam, és abszolút megértem a leiratkozókat, ha nem találták otthonosnak a blogot, emiatt léptek. 

Persze nem a számok hajtanak - bár lássuk be, mindenkinek jólesik, ha újabb és újabb embereket vonz, amit csinál, hiszen akkor valamit jól csinál, ha többeket is érdekel. Nagyon örülök a sok kommentnek, a véleményeiteknek a posztok alatt, és legfőképp nektek, tényleg. Hiába mondom, hogy alapvetően magam szórakoztatására írom a blogot, ez így nem állja meg a helyét. Elsősorban nektek, és másodsorban a magam szórakoztatására készül minden egyes bejegyzés. Remélhetőleg még pár évet együtt tudunk tölteni ebben a kis közösségben, nélkületek nem lenne ilyen ez az egész. Nem lenne szórakoztató, nem lenne benne különösebb élvezet.

Ebben az évben nem történt semmi olyan kiemelkedő, legalábbis nem emlékszem olyan eseményre, ami nagyrészt a bloghoz kapcsolódik, de azért azt sem mondhatom, hogy pocsék évem lett volna, szerencsére :) Ez csak egy laza kis év volt a blog életében, de ilyenek is kellenek. Nem mondom, hogy arany középút, mert jobb, ha sok jó dolog történik, de nem vagyok telhetetlen :) Persze kipróbálhattam rengeteg számomra új terméket, megismerkedtem új márkákkal, ezekért igazán hálás vagyok a cégeknek, akik megtiszteltek a bizalmukkal.

Köszönöm, hogy elolvastátok! Remélhetőleg, jövőre ugyanekkor, ugyanitt "találkozunk" majd :)

Legyen szép napotok!

19 megjegyzés

  1. Boldog blogszülinapot!! 3 éve csinálod, szerintem természetes, ha néha csökken a lelkesedés, majd visszajön. Most nekem sincs kedvem lakkozni, pedig az csak egy lakkozás, nem is blog. Más van előtérben, ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az elmúlt 1-2 napban egyébként egészen van kedvem lakkozni, szóval talán van remény :D

      Törlés
  2. Boldog Blogszülinapot ♥ Az pedig előfordul, hogy az embernek még az életkedve is elmegy :D Majd ahogy tudod, ahogy van lelkesedés, ihlett, kedv akkor majd csinálod :) A kitartó olvasók úgy is maradni fognak, még akkor is ha kisebb szneteid vannak/lesznek :) Magamból kiindulva legalább is, én nagyon szeretem a blogodat, így örülök annak is ha csak ritkán van bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Boldog Blogszületésnapot Kívánok! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog születésnapot a blognak!! (-: Én is szeretem a blogodat, még ha kicsit ritkábban is van bejegyzés, vagy ha nem vagyok annyira aktív kommentelő, de olvasni azt szoktam. Néha én is érzek olyat, hogy nincs kedvem lakkozni, de szerencsére azért nem tartósan. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Most mintha kezdeni egyébként visszatérni a lakkozási kedv, de még nem akarom elszólni magam :D

      Törlés
  5. Isten éltesse a blogodat! :)
    Előfordul, hogy nekem is beüt az alkotói válság, és nincs kedvem lakkozni, ilyenkor nekem mindig segít, ha picit megpihenek és feltöltődöm mások munkáit nézegetve, olvasgatva. Volt már, hogy pont a te egyik lakkozásod segített át ilyen holtponton, és ezért nagyon hálás vagyok.

    Egyébként én kevésbé vettem észre, hogy kedvetlen vagy, mert mindig találtam az új posztjaid között kellemes olvasnivalót, nem a néma csend fogadott, így nem érzékeltem, hogy kevésbé vagy aktív.

    Az a jó, hogy sokoldalú vagy, és bőven van mit mutatnod az olvasóknak, mert azért valljuk be, nemcsak a körmökből áll a világ :)

    Tehetséges lány vagy, öröm olvasni a posztjaidat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igazán jólesett, amit írtál!
      Nem is gondoltam volna, hogy az én alkotásaim közül bármelyik is "segíthet" másnak, de nagyon örülök, persze nem annak, hogy alkotói válságod volt :)
      Szerencsére volt miről írni bizonyos időközönként, még ha meg is kellett "erőltetnem" magam ahhoz, hogy leüljek és pötyögjek, de persze nem bánom ezeket a bejegyzéseket, csak nekiállni nehéz. De majd elmúlik ez az időszak hamar, remélhetőleg :)

      Törlés
  6. Boldog blogszülinapot! Nekem sokszor van olyan, hogy ülök a körömlakkos fiók mellet, egy óráig dilemmázok, hogy melyik lakk legyen, majd sehogyse találok ki valami mintát rá, hamár felmentem... Ilyenkor keresem meg a lementett képeket, meg használom a Pinterestet 😂😂😂😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nekem sajnos nem segítenek alkotói válságban az inspirációk sem, olyankor menthetetlen és reménytelen vagyok :D

      Törlés
  7. Boldog szülcsi napcsit egyik legjobb körmös blog!
    Vettem egy csomó körmös ezt meg azt, hogy le tudjam utánozni amit csinálsz, szóval vigyázz jövök:)

    Magadnak te vagy az első, aztán jövünk mi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)

      Huhú, kíváncsian várom (de tényleg), hogy miket fogsz alkotni! A lakkokat, amiket épp veszel (és szuper ízlésed van!) szoktam látni videókban és a posztokban, de kíváncsi vagyok az "ez meg az" dolgokra is :D

      Hiába is próbálok változtatni azon, hogy ne másokat helyezzek magam elé, nem megy. És ez a blogra is igaz. Nélkületek nem lenne ilyen jó hely :)

      Törlés
  8. 3 év eltel azóta? :O Nagyon gyorsan repül az idő!!Szóval Boldog Blogszülinapot.
    Én régebben kezdtem el a blogolást,nálam voltak komolyabb krízisek amikor azt mondtam,hogy végleg befejezem.Aztán eszembe jutott egy-két szuper manikűr ötlete,vagy a polcomon megláttam egy régi lakkot amit nagyon szeretek,felkenés után visszatért a kedvem.Viszont erőltetni nem jó,mert ez meglátszik a lakkozáson is (nálam mindenképp,mert én hangulat lakkozó vagyok :D ),de nem hiszem,hogy ezért iratkoztak le rólad emberek.Simán meglesz a 300 feliratkozód,szerintem ennél még több is lesz,az se szegje a kedved,ha néha rövidebb a körmöd,úgy is nagyon szépeket,és kreatív dolgokat tudsz alkotni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, rohan az idő :) Köszönöm! :)
      Egyébként már nem fontos, hogy elérjem a 300-at. Nyilván tök jó lesz, főleg ha több is lesz, mint 300, de azoknak írok inkább, akik mindig itt vannak, ha valaki pedig idetéved és feliratkozik, annak én nagyon fogok örülni, de már nem nézegetem a számokat.
      Egyszer volt, hogy úgy éreztem, és valóban fontolóra is vettem, hogy feladom ezt az egészet, nem éri meg egy pernyi idegeskedés sem, hiába történnek jó dolgok is a bloggal, a rosszak valahogy nagyon bele tudnak égni az emberbe.
      Igyekszem rövid körmökkel is készíteni új posztokat, manikat, az utóbbi időben már nem érdekel a hossza, ha bekattan nálam valami, simán lereszelem rövidre magamtól, ez csak köröm, majd megnő. Bár most épp hosszú, eljátszottam a mandula körmök gondolatával, de még a hegyesével is, de nem tudom, hogy mennyire szeretném magamon őket megint.

      Törlés
    2. Én elég pozitív ember vagyok,valahogy a rossz dolgot az interneten engem nem hatnak meg.Persze elolvasom a negatív kommenteket is,de nálam ennek nincs helye,ezért is moderálom a kommenteket (az építő jelleggel írottakat megfontolom,de nem minden esetben fogadom meg,hisz' valójában nehéz megismerni a bloggert).Egyszerűen azért sem,mert nem tetszhet mindegyik manikűr mindenkinek,és megfelelni sem szeretnék senkinek.Minden bloggernek van saját stílusa,van aki arra törekszik,hogy sok feliratkozója legyen és van akinek mindez hobby,ergó a negativitás is lepereg.
      Te kreatív vagy,semmi se szegje a kedved,csak így tovább,és további sok sikert ( a műkörömhöz is :) )

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.