LFP! | Minimal chic

Jobb későn, mint soha, szóval sikeresen megalkottam a minimal chic témára a manikűrömet, a téma kitalálója pedig Ági volt. Sokféle ötletem volt az elmúlt hetekben, de kevés került megvalósításra, és igazából nem is bánom. Nem érzem még mindig a késztetést arra, hogy alkossak, mostanában több napig viselek egy-egy manikűrt, szóval igyekszem olyat készíteni, amit biztosan nem unok meg 1-2 nap alatt. És mivel leginkább egyszerű, de mutatós manikűröket készítek a leggyakrabban mostanában, ezért még jól is jött ehhez a témához az egyik, amit pár napja készítettem.

A minimal chic kifejezésre leginkább valami nude, halványrózsaszín, esetleg egy egyszerűbb negative space manikűr jut eszembe, ám nem ilyet készítettem. Alapként a nagy szerelemem, az Anna Gorelova by Dance Legend Zolotaya ribka került a körmeimre (a rétegek száma khmmm... még mindig 4, vagy 5 :D), majd egy gyorsszárító fedőlakk réteg után az Emily de Molly 03-as lemezről ezt a három pöttyöt nyomdáztam a körmeimre, a BPS fekete nyomdalakkját használtam. Majd ismét egy réteg fedőlakk, óvatosan, mert ezt a nyomdalakkot keni minden mindenfelé, és kész is. 

Számomra a chic részt az alap jelképezi ebben a manikűrben, a minimalt pedig a pöttyök. Annak ellenére, hogy holo és arany, nem érzem olyan feltűnőnek :)





Igen, ezen a képen van egy kakukktojás köröm, sajnos vagy sem (a gyakorlás szempontjából inkább sem) letört a körmöm, így készítettem magamnak egyet. Viszont mivel jelenleg nagyon tetszik, és mondhatni elégedett vagyok vele több szempontból is, ezért nem akartam lefedni, csak a pöttyök kerültek rá. :)

A többiek alkotását megtekinthetitek itt:

4 megjegyzés

  1. Nagyon csinos manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, tényleg varázslatos ez a lakk, de azért a 4 réteg meredek, hát nem akar sűrűsödni? Nyáron nekem sincs sok kedvem lakkozni, de lehet, a sok más egyéb teendő miatt szorult háttérbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nincs ideje besűrűsödni. Egy üveggel már elfogyasztottam, most a második felénél járok és még van két teli, szóval használva van rendesen... :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.