AVON | Perfect Reds * Real Red & Poppy Love


Az októberi újdonságok között helyet kapott az Avonnál 7-7 vöröses árnyalatú körömlakk és rúzs is egyaránt, amik szerintem remekül párosíthatóak egymással. A körmeimen nagyon szívesen viselek piros/vörös/bordó lakkokat alkalmanként, és hát lássuk be, a tökéletes vörös rúzs is jó, ha helyet kap a készletünkben.
----------------------------

A lakkok közül a Real red nevű darabot választottam, habár volt még 1-2 árnyalat, ami tetszett, de úgy gondoltam, hogy ez állhat a legközelebb az elképzeléseimhez.

Amit írnak róla:
"A True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok hosszan tartó színbe öltöztetik és erőt adnak körmeinknek. A könnyű és egyenletes felvitelt a precíziós, lapos ecset segíti, amellyel pillanatok alatt elkészíthetjük a manikűrünket."

Az üveg és az ecset is a már jól megszokott, az üveg alakja tárolás szempontjából még mindig nagyon praktikus számomra, az ecsettel pedig viszonylag könnyű lakkozni. Kicsit több lakkot vesz fel, mint amennyire szükség van, erre érdemes odafigyelni. A lakk két rétegben tökéletesen fed (habár most épp műkörmeim vannak, viszont átlátszóak) és viszonylag (és meglepően) gyorsan meg is szárad a két réteg. Fényes végeredményt kapunk, a tartósságot pedig sajnos nem tudom nektek véleményezni.



A minta az EDM03 lemezről van, a lakk színe viszont csalóka itt, mert sokkal inkább hasonlít a sima üveges képen levő árnyalatra, de a fényképezőgépem valamiért ezzel nincs tisztában...

--------------------------------

Ugyan van már vörös rúzsom, de szeretek kipróbálni újdonságokat, így került hozzám a Poppy Love.

Amit írnak róla:
A True Colour Perfect Reds ajakrúzsok önmegújító pigmentjeinek köszönhetően intenzív színt és krémes hatást biztosítanak. Emellett kondicionáló olajokkal és E-vitaminnal dúsított formulájuknak köszönhetően ápolják is ajkainkat.

Fekete, fényes tokban érkezik, felül van egy kis "ablak" (épp úgy, mint a matt rúzsoknál, vagy akár a színezett ajakápolóknál), így akár kinyitás nélkül is láthatjuk, hogy melyik az a darab, amire épp szükségünk van a készletünkben levők közül. A Poppy Love nagyon szép, kissé narancsos, vibráló árnyalat. Valóban krémes, könnyű felvinni, viszont ajakkontúrceruzát javaslok hozzá, hajlamos kicsit "túlfutni" a széleken. Érdemes kicsit építgetni, az első réteg kissé foltos, a másodikkal ez már tökéletesen korrigálható. Kellemes viselet, viszont nem tartós.






Mindkét terméket megtaláljátok az októberi katalógusban, a rúzsok jelenleg 979 Ft-ba, a körömlakkok pedig 799 Ft-ba kerülnek.

8 megjegyzés

  1. Ezek nagyon szép világos, vidám árnyalatok, bár inkább nyáron hordok ilyesmit. A mani nagyon tetszik, egyszerű, mutatós!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A lakk az inkább őszi, mert nem olyan élénk, mint pl. az utolsó fotón, hanem kicsit mélyebb, mint az első körmös képen például. De nálam inkább hangulat-, mintsem évszakfüggőek a vörös lakkok. :)
      A rúzs viszont valóban élénk, vibráló, sőt, lehet, hogy az én arcomhoz még túlontúl is az :D

      Törlés
  2. Nem rossz szín, nem tudom miért nem rendeltem meg legutóbb. Keresem azt az igazi pirosat.
    Olyan szép körmeid voltak, miért vállaltad be a műkörmöket? Nem rosszindulatból kérdezem, csak kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elmúlt pár hónapban valahogy nem erősödnek a körmeim, csak csendben letörtek, semmi nem segít most... Ezért úgy gondoltam, hogy ha hozzájuthatok másképp is a hosszú körmökhöz, és én magam is képes vagyok elkészíteni, akkor miért ne :)

      Törlés
    2. Igazad van, megértelek...gyakorlásnak sem rossz :) Én csak egy körmömet áldoztam fel műkörömre, de gyorsan le is szedtem, pedig látványra nem volt rossz.

      Törlés
    3. Igen, gyakorlásnak nagyon jó egyébként, főleg, hogy sosem vagyok teljesen elégedett, mindig tudom javítani a kisebb hibákat :D Ha erősek és szépek lennének a körmeim, rajtam sem lenne műköröm, megértem, hogy leszedted azt az egyet is :D

      Törlés
    4. Nekem volt egy időszak, amikor (fogalmam sincs miért) folyton letörtek a körmeim. Akkor kezdtem el szedni a DM Das Gesunde Plus cinkes hajvitaminját, ami szépen rendbe tette a körmeimet :)

      Törlés
    5. Szedtem én is még régebben, de sajnos semmit sem hatott. :/

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.