BPS | króm porok & nyomdapárna


A mai bejegyzés igencsak nehezen akart "megszületni"... Valahogy nem volt kedvem pepecselni a króm porokkal, annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt nagyon lelkesen mondtam rájuk igent, meg a nyomdapárna sem egy rossz darab, használtam is már nem is egyszer, viszont lefotózni, meg kitenni a blogra már nehéz feladatnak bizonyult, vagyis leginkább ez a baj, hogy feladatnak éreztem... No de most itt vannak, amolyan 2in1 bejegyzést készítettem, mivel van benne króm por is, nyomda is, ám igazából csak a kettőt ötvöztem :)


A Born Pretty Store króm porokból az arany és az ezüst érkezett hozzám, amik egyébként nagyon jól tudnak mutatni különböző alapokon. Ám én most ilyennel nem foglalkoztam, simán csak felvittem a (mű)körmeimre (amik nem tökéletesek) őket, előttem már sokan mások (pl. Dóra) készítettek nagyon részletes és alapos tesztet, amit érdemes elolvasni egyébként! Az én csomagomban volt emellett még egy gél alap (primer) és fényzselé is, egyébként többféle variációban (több vagy más króm porok; csak fedővel; fekete gél lakkal együtt, önmagukban; stb.) kaphatóak.
Az én 5 részes szettem linkje:
http://www.bornprettystore.com/5pcsset-shinning-mirror-glitter-powder-nail-chrome-pigment-base-coat-coat-brush-p-30898.html


Ezen a képen még eléggé átsejlik a rózsaszínes, nude alapszín, ezért vittem fel még nem keveset az ujjammal és jó alaposan belemasszíroztam, amennyire csak lehetett. A végén már akár varázsolhattam volna, annyi felé szállt a por csak attól, hogy felemeltem a kezem :) 


A nyomdapárna egyébként jó kis darab, jár hozzá egy lehúzó kártya is, ám ahogy másoknál már olvastam korábban, az egyetlen probléma vele, hogy néha benyomódik a párna rész a foglalatba, és kicsit zavaró tud lenni, de egyébként szépen felveszi a lakkokat, szóval nincs vele problémám.
A linkje:
http://www.bornprettystore.com/2pcsset-clear-marshmallow-silicone-jelly-stamper-with-nail-stamper-scraper-p-26498.html


Igazából a nyomdázás résznél jött a képbe az arany por, ugyanis őt használtam a nyomdázáshoz. A Pet'la Plate Spinning lemezt használtam, erre szórtam rá a port, lehúztam egy plasztikkártyával a felesleget, felvettem a nyomdapárnával, majd a körmömre már előzőleg felvitt ragacsos alapra nyomtam - nem tudom, hogy ragacsos alap (nem fixáltam a fényzselét) nélkül mennyire marad meg a fényes vagy esetleg elmattított körmökön, de így teljesen jól megtapadt a felületen. Végül minden körmömre fényzselét tettem, és fixáltam az egészet. 



A komplett "manikűr" egyben. Itt-ott még vannak csillogó porszemcsék, de egyszerűen olyan szinten nehéz megszabadulni tőlük, hogy még a sokadik kéz- és arcmosás után is csillogok, a ruhám tele vele, szóval ez a "kapcsolat" szerintem mostantól már "egy életre szól" :D







A KYSQ10 kuponkóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a nem leárazott termékekre.

2 megjegyzés

  1. Jó lett :) Nekem előbb-utóbb mindegyik nyomdapárnám megsüllyed, nem tudom, miért csőbe rakják ezeket, legalább egy kis perem lenne belül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Van olyan, aminek van pereme, legalábbis a sima, nem áttetszőek közül van, azt hiszem, a többit nem vizsgáltam még, de ennél a fentinél sem kimondottan zavaró, legalábbis számomra nem az :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.