Manikűrök, amik még nem szerepeltek a blogon

Ilyen bejegyzés viszonylag régen volt a blogon, és persze én sem igazán voltam aktív, de az elmúlt pár hétben sikerült készítenem 1-2 manikűrt, amiket ugyan kitettem facebookra és/vagy instagramra, viszont a blogon nem kaptak helyet. Úgyhogy már épp itt volt az ideje :)

Nem mondom, hogy hatalmas mennyiség, de 7 manikűr került ebbe a bejegyzésbe. Kivételesen csak 2 készült nyomdával, minden más kézzel festett, néhol gyorsan megvolt, amit elképzeltem, néhol pepecselős munkát végeztem, de mindet szerettem :)

1. Matt tribal manikűr

Alapvetően pulcsis manikűrnek indult, ám festegetés közben a kezem elvitt egészen más irányba, így született meg a fenti alkotás. Hamar megvolt, de jobb kézre nem készítettem el, érthető okokból :D

2. pulcsis manikűr

Persze a fenti tribal mani után elkészítettem egy valóban pulcsisat, ám ezt már nyomdával, ehhez egy BPS lemezt használtam. A bordó szín nekem kimondottan őszi, máskor nem is igazán tudom elviselni magamon.


3. menta - őszies

A menta OPI-t még a féláras Müller akció alkalmával sikerült megszereznem, szuper alapnak érzem, önmagában viszont jelenleg nem tartom az igazinak valamiért, remélhetőleg elmúlik majd ez az érzés. Mustársárga és a fenti bordó lakk volt segítségemre a nyomdázásnál.


4. halloween

Nem igazán erőltettem meg magam, már ami a halloweenre való alkotást illeti, de nem is volt egyébként tervben, így is örültem, hogy egyet sikerült alkotnom. Több ilyen manikűr is fellelhető a neten, gondoltam, én is készítek egyet, így jött létre ez a #holoween alkotás :)


5. a bohóchal

Nekem erről a manikűrről Némó jutott eszembe, pedig nem is narancsos az alap, viszont a fekete-fehér minta kissé rá emlékeztet :) 


6.piCture pOlish manikűr

Tegnap este élénk színeket akartam viselni magamon, legalábbis az őszies lakkoknál élénkebbet, így akadt a kezembe ez a két PP, amik sajnos eléggé hanyagolva vannak az utóbbi időben - a többi PP lakkommal egyetemben... Az 'egy mozdulat' mintákon még van mit fejlesztenem, de egyelőre elégedett voltam ezekkel a kis nyomi virágokkal :D


7. emlékezés

Végül éjjel még elkészült az alábbi "alkotás" is, szerettem volna valami nem túl bonyolult, de mégis a mai naphoz illő manikűrt készíteni. Minden akrilfestékkel készült, végül fedőlakkal zártam, hogy tudjam viselni ma is - persze csak a bal kezemen, a jobbra nem készítettem el, ennyire nem voltam fitt éjjel, na meg valószínűleg amúgy sem tudtam volna így elkészíteni...


Ezek lettek volna az elmúlt időszakban készült manikűrjeim. Van, ami jobban tetszik, van, ami kevésbé, legalábbis így egymás "mellett", de nem akartam egyet sem kihagyni. Nektek melyik tetszik a legjobban?

10 megjegyzés

  1. A gyertyás hihetetlen csodás*_*

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. (: Megértem, a többi ahhoz képest nem túl kreatív :D

      Törlés
  3. A bohóchal" :) Gyönyörű még az alaplakkja is, a mintáról nem is beszélve!

    VálaszTörlés
  4. Egyértelműen a gyertyás tetszik legjobban, aztán jön a szemes. :D De mondegyik nagyon szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Azt hiszem, a gyertyás nyerte a nem létező versenyt :D

      Törlés
  5. Nagyon szépek, a gyertyás nekem is azért tetszik, egyrészt mert szépen megcsináltad, másrészt meg nem láttam még senkinél ilyet.
    Az első meg a menta OPI is szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A gyertyáshoz eleinte próbáltam inspirációt keresni, de semmi olyat nem találtam, ami megmozgatott volna, másrészt már egy idő után kialakult a fejemben a kép, hogy mit is akarok a körmeimen látni :)
      Nagyon örülök, hogy tetszenek! :)

      Törlés
  6. uh az a matt tribal nagyon bejövős! <3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.