NYX | Liquid Suede *Brooklyn Thorn


Nemrég volt szerencsém egy kevés időt Budapesten eltölteni - igen, sajnos csak ilyen kevés idők jutnak mostanában, nem panaszkodom persze, de imádom Budapestet, sok személy van, akivel szívesen találkoznék, de sajnos rövid időbe fizikailag képtelenség sok embert és dolgot belesűríteni. Az ott töltött idő során ellátogattam a nemrég nyílt NYX üzletbe is, amiről én egyébként azt hittem, hogy nagyobb, de anno a Naillandről is ezt hittem, szóval az én fejemben van a baj.

Korábban még a Müllerben láttam NYX termékeket, ám akkor egy sem keltette fel az érdeklődésemet, viszont amióta láttam a matt hatású rúzsaikat a neten, úgy éreztem, nekem is kell egy. Ezt hosszas swatch keresgélés, utánaolvasás előzte meg, sajnos nem budapesti lévén, a rendeléseim is így zajlanak általában. Az pici üzletben elég sokan voltak, ez kissé el is vette a kedvem az egésztől, és nem volt teszter pont abból az árnyalatból (az eladók beszélgetése során kiderült, hogy nem ez az első eset hogy valamiből épp felszívódik a teszter), amit szerettem volna, ez még inkább a negatív irányba sodorta a vásárlási kedvem, végül legyőztem a negatív érzéseimet, és gyorsan kikaptam a polcról a Brooklyn Thorn-t, majd rekordgyorsasággal fizettem és távoztam is az üzletből. Nem mondom, hogy épp a legjobb kedvükben voltak egyébként az eladók, de ennek ellenére is kedvesek voltak, szóval rájuk nem lehet panaszom :). Néha örülök, hogy kisvárosban élek, ami ugye azt jelenti, hogy sok dologhoz csak rendelés útján jutok hozzá, vagy még úgy sem, de nagyon sok felesleges, idegeskedéssel teli időt spórolok meg, főleg, ha amúgy sem tudom swatcholni, amit egyébként szeretnék, akkor nem feltétlenül egyszerűbb élőben vásárolni.

Persze alapvetően maga a rúzs lesz a poszt főszereplője, de szerettem volna megosztani a tapasztalataimat, és igazából még örülök is, hogy nem a nyitás napján álltam ott, mert azt hiszem, instant agyvérzést kaptam volna minden egyes percben.



A Brooklyn Thorn csodaszép, és számomra különleges árnyalat, ilyen még nem volt a készletemben. Szerettem volna egy olyan rúzst, ami ugyan nem élénk, de nem rózsaszín és nem is nude, így mindenféleképp win-win, hiszen ki is lépek a komfortzónámból, de mégsem olyan színnel, ami esetleg nagyon távol áll tőlem. A BT a Liquid Suede kollekció tagja, az ígéret szerint selymesen puha, vízálló, és matt finisű lesz a végeredmény. Alapvetően nem vagyok oda a barna ajakkencékért, ez a árnyalat viszont nagyon kellemes, kissé mályvás barna, nem mondom, hogy hétköznapi darab, de annyira tetszenek az ilyen színű rúzsok, hogy mindenféleképp szerettem volna már (legalább) egyet a magaménak tudni. Az én ajkaimon kicsit szürkésebbnek tűnik, mint amilyen egyébként, de nem bánom, tetszik magamon.


A tubus, amiben helyet kapott a folyékony ajakrúzs, nem átlátszó, de a termék színével közel megegyező, viszont így nem látszik, hogy mennyi van még a tubusban. Az applikátora hosszú, lapos, nem nehéz vele dolgozni, de egy kicsivel kisebb és keskenyebb is megfelelne a célnak szerintem. Viszonylag sok anyagot vesz fel, érdemes lehúzni a felesleget. Maga a termék elég folyékony, krémesnek sem igazán mondanám. Nekem egy rétegben kissé foltos volt, viszont az egy vastag elég sokára szárad meg, ezért inkább két vékonnyal dolgozom. Miután bemattul, nekem még utána is ragacsos marad, órákkal később is képes nyomot hagyni, az evés és ivás pedig kikezdi, belülről kifelé haladva szép lassan megadja magát, eltűnik, kifelé foltokban halványodik, és sajnos nem nyújt túl szép látványt. Nem szárít. Az eltávolítása egyszerű és nem fogja meg az ajkakat.



Összességében kicsit vegyesek az érzéseim a termékkel kapcsolatban, alapvetően imádom, mert különleges színe van, de jobb minőséget vártam volna, pedig egyébként az a típus vagyok, aki igyekszik tényleg mindenben meglátni a jót, de a ragacsos érzet sokat ront a megítélésén részemről, a nem nagyon létező tartóssága annyira nem is zavarna egyébként. Remélhetőleg idővel túllendülök ezen (vagy a termék lesz idővel jobb, hiszek a csodákban), nem szeretném, ha csak porosodna a polcon. Majd ha lehetőségem adódik még, biztosan megtekintem az üzletben a többi mattra száradó darabot is, hátha, de egyelőre nem bánom, hogy nem a szomszédban van az üzlet...

1 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.