OPI | This cost me a mint


Még október folyamán volt a Müllerekben egy 50%-os OPI akció, amelynek keretein belül a színes lakkokat féláron lehetett beszerezni. Így került hozzám a mai alany. Igazából, mikor töltődtek fel a képek, azon gondolkodtam, hogy vajon mentából is valóban mindig a lehető legtökéletesebbet keressük-e, de aztán rájöttem, hogy szinte minden menta tökéletes és különleges, csak szinte mindegyik más és más, épp ezért indokolt a beszerzésük. Legalábbis nekem. :D


Az OPI lakkokkal egyébként is jó a viszonyom, bár nem sok található meg a készletemben belőlük. Minőségi lakkoknak tartom őket, különösebb negatív tapasztalatom nem volt (maximum a Chic from ears to tail 3 réteges fedése a kezdetekben). Ennél a lakknál szerencsére ilyen probléma nem áll fenn, szépen fed két rétegben. Kezdetben kicsit folyósabb volt, mostanra már eléggé könnyen kezelhető állaga lett, szinte siklik a körmökön, nem mondom, hogy álom, de álom közeli vele lakkozni. Az ecsete a szokásos szögletes, nem ez a kedvencem, de könnyű ezzel lakkozni, szóval különösebb rossz szavam nem lehet rá.




Végül készítettem vele egy egyszerű manikűrt, ilyet biztosan nem fogok soha viselni, de így pár pillanat erejéig jó móka volt a körmeimen hordani ezeket a díszeket. :) A középső és kisujjamon egy, a gyűrűsön pedig két rétegben az Ella+Mila Lust in love-ot kentem fel, majd az egyrétegesekre kb. a közepüktől kiindulva felfestettem az OPI-t, nem ügyeltem a pontosságra, nem használtam semmi segédeszközt, hiszen végül a díszítőcsík úgyis ápol és eltakar :) A gyűrűsre meg felapplikáltam a strasszokat és kaviárokat.




Nektek megvan ez az OPI lakk? Mi a kedvenc OPI és menta lakkotok?

8 megjegyzés

  1. nem olyan rossz ez a strassz díszítés, karácsonyra simán el tudom képzelni valakin - magamon nekem is elég csicsa már, de másokon bejön. :D nincs menta lakkom, de ezt sürgősen pótolnom kell azt hiszem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körülbelül én is így vagyok, máson oké a sok strassz, gyöngy, bigyó, rajtam nem :D Szerencsére szép menta lakk sok márkánál található, úgyhogy könnyű dolgod lesz :)

      Törlés
  2. Régebben volt több OPI lakkom, de aztán rájöttem, hogy túl drága krémes lakkhoz és nem is különösebben tartós rajtam. Nekem nagy az ecset. Viszont nagyon szép színek vannak és pigmentáltak, nyomdázni is lehet velük. Csinos a manikűr, főleg a szalagos része. Tetszik a menta szín is. Nekem Moyra, Astor és Avon menta lakkom van, Moyrát már kétszer újravettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feketét és fehéret én sem vennék pl, meg ilyen alapszíneket, amik úgy fogynak, mintha innám. De 1-1 olyan árnyalat, ami mondjuk például évszakhoz köthető, nálam jöhet alkalomadtán drágább lakkból. Főleg ilyen leárazások során :)

      Törlés
  3. (ILNP Music box mennyire menta? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel csak netes swatchokra tudok hagyatkozni, nálam kb. félúton van a kék és a menta között, nem tudnám pontosan behatárolni :)

      Törlés
  4. De szép ez a lakk, nem is gondoltam, hogy élénkebb lesz mint az üvegben :). Azokban a Müllerekben, ahol én jártam, azt mondták, hogy azért vannak féláron mert kiárusítják őket :/.

    VálaszTörlés
  5. Szép ez a menta lakk, a manikűrt pedig nagyon feldobják a kövek, nekem tetszik az összhatás :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.