Harunouta | ...of time ♡


Itt a decembeeeer! *-* Most, hogy kiörömködtem magam, kezdjünk neki a posztnak. Ismét egy harunoutától kapott vizes matrica kerül terítékre, ezúttal romantikusabb vonalon mozog maga a matrica és a vele készült manikűr is. Valamiért úgy emlékeztem egyébként, hogy szebbek a színek, aztán újra megnéztem a webshopban, és örülök, hogy élőben szebb, mint a webshop képein. 

Egyébként könnyen használható, viszonylag jól kihasználható, bár nem értem, hogy a szíves, csepp, ovális és kör alakú formáknál miért sima, ABC betűk vannak, miért nem valami "romantikusabb", dőlt betűs blabla szöveg van, remélem, érthető vagyok...

A manikűrhöz egy szív alakú formát és az egyik I will be your Valentine until the end of time szöveget használtam fel, ám a körmömre az 'of time' rész már nem fért fel, ezért került a címbe, hiszen így teljes :) Alapnak az ILNP Daisy Jane-t használtam, erre fehér akrilfestékkel készítettem márványos hatást. Fedőlakkoztam, majd utána felapplikáltam a matricákat. A szívet fehér akrillal körvonalaztam, a többi körmömre még kis szíveket is pingáltam, ismét fedőlakkot vittem fel. Ezután, hogy a szív 3D-s hatást kapjon, zselét vittem fel a forma fölé, köttettem, fixáltam, és a végén (kapaszkodjatok meg) még egy réteg fedőlakkot kentem fel. Amióta ismét van gyorsszárító fedőlakkom, kicsit túl sokat használom... 





Nem tudom egyébként, milyen manikűrhöz fogom felhasználni ezeket a mintákat, a webshopban található példákat inspirálónak találom egyébként, lehet, valami színeset majd én is készítek szerintem :)

2000JPY felett az alábbi kódot tudjátok használni a webshopban, ezzel 300JPY kedvezményt kaphattok :FRAT300

Nektek hogy tetszik a matrica? És a manikűr? (:

5 megjegyzés

  1. Csinos a manikűr, de még mindig nem vagyok vizesmatrica-párti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ez ilyen, nem vagyunk egyformák, természetes, hogy nem feltétlenül tetszenek ugyanazok a díszítési technikák :)

      Törlés
  2. ez a márványhatás gyönyörű lett! régóta keresek egy jó technikát a márványmintára, de még n nincs meg az igazi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Érdemes lehet esetleg Youtube-on, Instagramon keresgélni tutorialok után, hátha :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.