Téli manikűrök | 3.

Fura, egy hét múlva jön a "sorozat" utolsó bejegyzése, legalábbis ami az idei évet illeti, aztán pedig kevesebb, mint egy hét múlva szenteste. Amióta "felnőtt" lettem, úgy rohannak az évek, mintha valami verseny lenne, melyik telik el hamarabb. Nos, most a harmadik vasárnapra ismét egy egyszerű és elegánsabb manikűrrel készültem, mintha egyébként valami szabály lenne, hogy csak elegáns(abb) készülhet, pedig nem, de egyszerűen ezek állnak kézre mostanság.


Nem használtam nyomdát a manikűr készítése során, pedig imádok nyomdázni, de sokszor érzem magam "telítődve" és szükségem van arra, hogy valami kevésbé szabályosat készítsek. A hópelyhek pedig tökéletes alapot biztosítanak erre, hiszen, mint tudjuk, nincs két egyforma hópehely (annyira imádom ezt a szót, olyan lágy hangzása van), és nekem sem sikerült egyformára megfesteni őket, de nem is bánom.

Első lépésként 2 rétegben kifestettem az alapszínnel a körmeim, és egy réteg gyosszárító fedőlakkot kentem fel. Utána WhatsUpNails sablon segítségével megfestettem a széleken az íveket, majd fehér akrilfestékkel meghúztam az "elválasztót", pontozóval fehér pöttyöket készítettem, végül az "üres" területekre pedig 1-1 hópelyhet festettem. Ezután ismét egy réteg fedőlakk következett, és tádám. 




Termékek, amiket használtam:
* Colour Alike 501
* Color Club Blue heaven
* WhatsUpNails French tip tape
* fehér akrilfesték
* SV

Ugyanilyen elven készült egy, a fentinél is egyszerűbb manikűr, aminél bordó alapot (IsaDora Dark decadence - imádom, annyira gyönyörű...) és az ILNP Clockwork-öt használtam, ugyanígy a WUN stencillel, csak ferdén helyeztem fel. Saját bejegyzést nem kapott volna semmiféleképp, viszont szerettem volna megmutatni, mert nekem így, a maga egyszerűségével is nagyon tetszett, imádtam :)



A "sorozat" előző két része:
* 1. rész
* 2. rész

5 megjegyzés

  1. nagyon jól illik a Colour Alike 501 és a Color Club Blue heaven egymáshoz :3 nagyon szép mani lett!

    VálaszTörlés
  2. Tyűha, ez nagyon ott van :) Gyönyörű! Hány órádba telt míg elkészült?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Szerintem negyed-fél óra, több nem kell, mert a gyorsszárító fedőlakk miatt nem kell sokat várni a lakkokra, a pelyhek pedig gyorsan megvoltak a pöttyökkel egyetemben :)

      Törlés
  3. Az első, az zöld....! Csodálatos látvány. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.