BPS | Mágneses gél lakkok


Még december vége felé megérkezett a BPS tesztcsomagom, amiben pár gél lakk is lapult, ebben a bejegyzésben a mágneses darabok kerülnek bemutatásra. Egyébként egy ideje egyre inkább tetszenek az ilyen típusú gél lakkok, szóval ezek is belopták magukat a szívembe, jól mutatnak felkenve, együtt és külön-külön is.


3 darab, az 1, az 5 és a 7 érkezett hozzám, de a képeken az 5, 1 és 7 sorrend szerepel, valamiért nem jól raktam vissza a kupakokat és végig abban a hitben voltam, hogy a kék az első. Mágnest már egy korábbi BPS mágneses teszt gél lakk mellé kaptam, így azt most ismét ki tudtam használni ehhez a bejegyzéshez. A gél lakkok eléggé sűrűek, viszont vékony réteget is fel lehet belőlük vinni, és már úgy is eszméletlen pigmentáltak, nincs panaszom rájuk. Alap- és fedőréteg (és megfelelő előkészítés) is kell hozzájuk, ők nem a "felkenem, lámpázom és már megyek is" típusú gél lakkok.




07




01 & 05 illetve 05 & 07

Így viseld a sarki fényt a körmeiden! :) Sima átmenet, egymás mellé húztam a két gél lakkból, és lassan összemostam őket az egyik lakk saját ecsetével. Majd mágnes, lámpa, fedő és kész. (:






Nemsokára mutatom a thermo gél lakkokat is!

Összességében bátran merem nektek ajánlani ezeket a gél lakkokat, nem csak 10, hanem 5ml-es kiszerelésben is kaphatóak ($2,59), de egyébként a 10 ml-esek a maguk $3,37 akciós árával is bőven megérik, annyi, hogy ugye várni kell rájuk... 
Ezen a linken megtaláljátok őket. A KYSQ10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaphattok a nem akciós termékek árából.

Nektek hogy tetszenek a mágneses (gél) lakkok?

6 megjegyzés

  1. az összemosás nagyon szép lett, irtó jó ötlet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Gél lakkokkal sokkal könnyebb kivitelezni ezt, mint sima lakkokkal :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik a 3 szín együtt, csoda jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld miatt fura, de különleges az összhatás szerintem, érdekes, a szó lehető legpozitívabb értelmében :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.