BPS | Thermo gél lakkok


Ahogy a mágneses (gél) lakkok, úgy a thermo változatok is nagyon tetszenek, pedig korábban el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyet kenek fel, de úgy látszik, változik az ember ízlése, legalábbis az enyém biztosan. Szintén 3 lakkot (ezzel együtt 6 színt) mutatok a bejegyzésben, ha érdekel, olvass tovább! :)


Ebben a csoportban a 01, 07 és 14 került hozzám. A 01 a rózsaszín fan énemnek kedvez, melegben pasztell rózsaszín, hidegben pedig igazi csajos pink. A 07 első és sokadik ránézésre is fura színkombináció, ugyanis a hideg zöldes-szürkés árnyalatból lesz világos lila, igen, lila. A 14-es pedig inkább őszies, legalábbis ami a hideg árnyalatot illeti, ugyanis padlizsánlila színt viselhetünk az utcán pl, de melegben már egy kellemes, kevésbé élénk, de rózsaszín kerül a körmeinkre (hasonlít a 01-es hidegjére, de annál tompább).

Belőlük is két vékony réteget vittem fel, előkészítés után alap-, a végén pedig fedőréteg is szükséges.


melegben

hidegben




Szerintem szuperek ezek a gél lakkok, legalábbis nekem nagyon bejönnek, van köztük különleges, szép és érdekes színkombináció is, szerintem mindenki megtalálja a neki valót, persze csak akkor, ha az ember lánya szereti a thermo típusú lakkokat, gél lakkokat :) 
Ezen a linken megtaláljátok őket.

A KYSQ10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a nem akciós termékekből (bár egyébként a termékek nagy részen akciós, legalábbis amiket én kinézek, azok mindig azok, szóval ezt ki érti? :D)

Nektek hogy tetszenek? Reméljem, nem bánjátok, hogy nem csak sima lakkos bejegyzések készülnek a blogra :)

7 megjegyzés

  1. Nagyon jópofák 😀 Örülök a változatos bejegyzéseknek, ki tudja, hátha 1-2 év múlva géllakkozni akarok majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a választ, igazából nem érezném jól magam, ha olyan dolgokról írnék, amik egy kicsit sem hasznosak mások számára,max. engem szórakoztatnak, de így nyugodtabb szívvel teszek ki ilyen posztot :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a 7-es. Én nekem a 4-es van meg és azon kívűl, hohy nagyon sűrűnek találom, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig minden BPS gél lakkot nagyon sűrűnek éreztem, viszont szerencsére könnyű belőlük vékony réteget felkenni, és a többség nagyon jól pigmentált (max. 1-2 világosabb, illetve sheer lakk nem), úgyhogy nincs ok panaszra :)

      Törlés
  3. még decemberben rendeltem a 2m beautytól színváltós géllakkokat, de nekem nagyon bejöttek, mostanában mindenkinek ilyet kenek fel. :D most kaptam a BP-től is tesztre, de azt hiszem befogok még újítani egy pár árnyalatot, mert ezek is nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem is értem egyébként, milyen felindulásból választottam ezeket, de így utólag nagyon örülök, hogy végül belekerültek a csomagba, annyira jók :D

      Törlés
  4. nagyon jók a színek, és szerintem együtt is királyak! :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.