2017. január 14., szombat

Gabriella Salvete | Caffelatte


Korábban még sosem hallottam a Gabriella Salvete nevű márkáról, így a körömlakkjaikat sem ismertem. Viszont nem olyan régen rábukkantam erre a szépségre a Notino-n, ami a matt kollekció része és a Caffelatte névre hallgat, joggal, hiszen valóban igazi tejeskávé színe van.Az ecsete egész jól használható, semmi problémám nincs vele, persze jobban beválnak a lekerekített fejű ecsetek, de ez legyen a legnagyobb gondom. Az ívek jól kialakíthatóak, nem kemény, jól teríti a lakkot. A lakk maga kissé folyós, így én 3 vékony rétegben tudtam vele elérni teljes fedést, a második réteg néhol jó volt, néhol elkélt 1-2 sávban még egy harmadik réteg is, úgyhogy amellett döntöttem, kell az a harmadik. Viszonylag hamar megszárad, legalábbis gyorsszárító fedőlakk nem került rá, mivel érdekelt, mennyire lesz matt, így nagyjából 5-10 perc közöttire saccolnám a száradást, ami fedőlakk nélkül szerintem gyorsnak tekinthető. Ami a matt hatást illeti, sikerült felülmúlnia a várakozásaimat, 1-2 swatchot találtam róla, amiken nekem nem tűnt igazán mattnak, és igazából azt nem is tudom állítani, hogy valóban a szó szoros értelmében matt lesz, de egészen közeli.Készült vele egy manikűr (eddig csak egy, de nem ez az utolsó, az biztos), mellé a DIfferent Dimension Rejoice-t választottam, a nyomdaminta is vele készült, illetve a kisujjamra két rétegben került.


Ha esetleg érdekel titeket ez a márka, ezen a linken találtok termékeket. Körömápoló lakkjaik, a színes lakkok és a sminktermékek között is vannak érdekesek, biztosan nem ez az utolsó, amit kipróbáltam a márkától :)

4 megjegyzés :

 1. Felkenve sokkal világosabb, mint amire az első képek alapján számítottam. Ez nekem nude felkenve, szép árnyalat. Addig jó nekem, amíg nem látok más márkákat, ha nem olvasnék blogot, szerintem ellennék 2 db lakkal :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban az első képeken kicsit sötétebb árnyalatnak tűnik, de a körmös képeken az igazi egyébként.
   Hát, blogok nélkül valószínűleg én is max. 10 lakkal rendelkeznék szerintem :D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszik! (: Pont az az árnyalat, ami nagyjából mindenhol viselhető, olyan egyszerűen elegáns.

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)