Harunouta L018 | ez állati :)


Mostanában eléggé a háttérbe szorult nálam a nyomdázás, az oka pedig az, hogy nem igazán élvezem (ismét, volt már ilyen időszak, szóval ez nem újdonság). Viszont mindig van egy-egy minta, vagy komplett lemez, ami megdobogtatja a szívem, és ezzel a fent látható lemezzel az előbbi ok miatt szemeztem, mégpedig a sünis minta miatt.


Egyébként is nagyon jópofa mintákat tartalmaz, cuki állatokkal, virágokkal, fával-ágakkal, levelekkel teli az egész, de tényleg a sün volt az egyetlen, ami miatt nekem ez a lemez kellett. Nagyon hasonlít amúgy a MoYou Enchanted széria állatos mintáihoz, legalábbis szerintem, biztos abból inspirálódtak... Van olyan BPS lemezem egyébként, ami meg csak a kutyusok miatt "kellett", de szerintem még egyszer sem használtam, szóval ne keressetek ebben logikát. Két manikűr készült a lemezzel, egy fekete-fehér lemattított és egy színes-nude fényes .

Harunoutás lemezem még nem volt, de a szokásos BPS minőséget hozza, teljesen jól használható, könnyű a mintákat felvenni, semmi probléma nincs vele.

Az első manikűrhöz a Barry M Multi glitter nevű lakkot használtam alapként, amiben elszórtan holo glitterek vannak, viszont most ezek teljes mértékben ezüstnek, vagy inkább por foltoknak tűnnek, igazából az elején annyira nem gondoltam bele, hogy nem fognak majd színesen csillogni szegény glitterek, de már mindegy. Összesen 5 mintát használtam fel, 3 állatosat, illetve 2 virágosat, a hüvelykujjamon tulipánok vannak, ezeket nem is figyeltem, mikor kipróbálásra kértem, de tavasszal biztos lesz vele manikűr, ugyanis a tulipán a kedvenc virágom.


A második manikűrben a Gabriella Salvete matt nude lakkot használtam alapként, erre szivaccsal ütögettem fel fehér (nem volt jó választás) és barnás-nude színekből. A rókát még "matricaként" készítettem el, de fedőlakk a matricakészítés folyamán nem került rá, miután kitöltöttem az üres területet naranccsal, és megszáradt, egyben fel lehetett szedni és simán rá tudtam nyomkodni a körmeimre, így nem kellett vacakolni vele. A macinál pedig a kitöltés után nem vártam a száradással, hanem még ragacsos állapotában rányomtam a nyomdapárnával a körmömre, így utólag talán a rókával is egyszerűbb lett volna ezt csinálni, de már mindegy is. Nagyon tetszett, főleg a macis körmöm, ott egyaránt jól érvényesül az alap és a minta is.


Összességében csak ajánlani tudom ezt a lemezt, minőségileg abszolút kifogástalan, szóval akinek bejönnek az állatos tematikájú lemezek, azok számára jó vétel lehet. 

http://www.bornprettystore.com/rectangle-stamping-plate-forest-animal-pattern-nail-plate-harunouta-l018-p-37411.html

← a kuponkóddal pedig a szokásos 10% kedvezmény jár a nem akciós termékek után.

Nektek hogy tetszik ez a lemez?

12 megjegyzés

  1. a stamping decals-os körmöd nagyon jó lett szerintem, nem csak a maci, a róka is!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manik. Igen, én is tapasztaltam, hogy minden márka kijön hasonló mintával, nem csodálkozom, mit lehet még kitalálni :) Nem nyomdázom én sem minden nap, kevés lemezem is van, lassan minden mintát kipróbáltam, venni nem akarok, szóval várok az ihletre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Igen, nehéz újat alkotni nyomdalemezek terén, de nem lehetetlen :)
      Wow, minden mintát? Én nem tudnám minden mintám kipróbálni, van, amitől nem érezném magam jól, annyira nem én lennék.

      Törlés
  3. Ez a lemez nekem is megtetszett, persze meg is rendeltem :-D az utóbbi hetekben annyi nyomdalemez érkezett meg, hogy mostanában nem vehetek többet. Nyugdíjas koromig se fogom kipróbálni az összes mintát. Nagyon helyes manikűrök lettek. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, a sok nyomdalemez sok szép manikűrt eredményez! :D
      Köszönöm! (:

      Törlés
  4. Jaj az utolsó manikűr nagyon cui lett :)
    Én is nézegettem ezt a lemezt, de helyette inkább a kutyusost rendeltem meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Vannak szuper lemezeik, néha nem egyszerű dönteni :D

      Törlés
  5. Nagyon cuki a lemez, a manikűrök is nagyon cukik lettek, nekem nagyon tetszik mind a két manikűr :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon cuki! A kis rókás a kedvencem! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.