Kézkrémfüggőségem újabb "áldozata"...


Nemrég kaptam egy kölnit és egy kézkrémet az Avontól, azt hiszem, lassan mindkét terméktípust nevezhetjük igazából függőségnek részemről. De a mai poszt csak az utóbbiról fog szólni, mivel jóból is megárt a sok :). Alapvetően szeretem, ha több kézkrémem van, egyrészt mert nálam hajlamosak eltűnni, másrészt szeretek az éjjeliszekrényen, az asztalomon, a táskámban is tartani belőlük, így ez máris legalább 3 kézkrémet igényel. No meg a kíváncsiság is hajtott, hogy vajon mit is tud ez a kicsike.

Amit írnak róla:
"A Planet Spa közkedvelt Blissfully Nourishing mélytápláló kéz- és lábápoló családja új taggal bővült. Az AVON Planet Spa mélytápláló kézkrém afrikai shea vajjal hidratálja a kiszáradt kezet és körömágyat, amely gyorsan beszívódik a bőrbe és fejti ki jótékony hatását. Praktikus kiszerelésének köszönhetően mindenhová magunkkal vihetjük, így a nap bármely szakában megadhatjuk kézfejünknek azt a gondoskodó ápolást, amire szüksége van.

JELLEMZŐI:
➤ hidratál
➤ mélyen táplál
➤ gyorsan beszívódik
➤ shea vajjal"



Azon túl, hogy egyébként szeretem a kézkrémeket és fontosnak tartom ilyen módon is ápolni a kezeket, a külső sem szokott hidegen hagyni, persze általában nem szempont, de egy szép tubusnak, doboznak nehéz ellenállni. Egyaránt szemet gyönyörködtetőnek találom a doboz és a tubus mintázatát is, bár a Planet Spa termékcsaládra mindig jellemző, hogy minőségi csomagolást kapnak a termékek. A kézkrém borítása matt, nem csúszós. Méretéből adódóan akár táskába dobósnak is tökéletes, ám a csavargatós kupakos megoldást olyankor nem preferálom, viszont mivel most egyébként nincs pattintós kupakos kézkrémem itthon, így jelenleg lényegtelen, meg egyébként sem a termék hibája ez. 

A 30 ml mennyiség elsőre nem tűnhet soknak, de egyszeri használat során nagyjából 1 vagy 2 borsónyi mennyiség tökéletesen elég. Nem mondanám könnyű krémnek, viszonylag nehéz, ez valószínűleg a benne található shea vajnak köszönhető, viszont valóban hamar beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet maga után. Az illata engem a frissen, nagyim által készített, kissé odapirult karamellás (cukros) tej illatára emlékeztet, de nagyon tetszik, egyébként is vonzódom a kissé érdekes illatú kézkrémekhez (korábban volt sáfrányos süti illatúm, odáig voltam érte) . Puha, kellemes tapintású kezeket varázsol, nem tudom, hogy extra száraz bőrrel mennyire tud elbánni, de egy kevésbé száraz kéznek biztosan tökéletes, legalábbis a saját tapasztalataim alapján.


Annak, aki egy kis ápolásra és a kezei kényeztetésére vágyik, tökéletes választás lehet ez a krém. Érdemes lehet a termékcsalád többi tagjára is pillantást vetni egyébként, a külsejük alapján  pedig ajándéknak sem utolsók.

Ami azt illeti, a februári katalógusban 599 Ft-os bevezető áron kapható, ennyiért szerintem valóban ajándék, mert szuper kézkrém. A teljes ára pedig 1099 Ft.

4 megjegyzés

  1. De szépek a körmeid!! (-: Ha hozzájutok a katalógushoz - kolléganőm ígérte -, szerintem teszek egy próbát vele, szimpatikus krémnek tűnik, és az édes illatokat imádom!! Sajnos nekem is van már egy kézkrém gyűjtaményem......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (: Számomra inkább égett, mint édes egyébként, de van, aki szerint cukros meg túl gejl, émelyítő, szóval érdemes megszaglászni vásárlás előtt, ha van rá lehetőség :)

      Törlés
  2. Én a korábbi változatát próbáltam, jól hidratált, de annyira erős volt az illata, hogy nem tudtam elviselni. :( Próbáltam már lábra is elkenegetni, de éjszaka még így is fulladoztam tőle :D
    Tetszik ez a csomagolás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy nem jött be, ennek is elég erős egyébként, szóval csak akkor érdemes ezt beszerezni, ha valaki nagyon, de nagyon szereti az illatát :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.