Manicute | Greenery


A Pantone minden évben megválasztja az adott év színét (vagy színeit), az idei évben pedig a  Color of the year 1027 megtisztelő címet a Greenery árnyalat kapta. Elképzelésem sem volt, hogy mit fogok ebből a színből kihozni, valahogy ezt az árnyalatot nem érzem a magaménak jelenleg, persze ez változhat. No meg pont ilyen zöldem nincs, úgyhogy azzal dolgoztam, amilyenem van. De mutatom is, hogy mit sikerült kihoznom belőle.


Ha lombzöld, akkor a lombból nyilván adná magát valami erdős nail art, vagy levelek, madarakkal, akár nyomda, akár kézzel festett minta, a szín felhasználásával. Viszont nekem egyikhez sem volt kedvem, sőt. Igazából nehéz úgy alkotni, hogy az ember már az adott színnel sem tud igazán mit kezdeni. Végül egy egyszerű, lakk és akrilfesték kombinációjával készült manikűr született. 3 körmömre teljes egészében felvittem a zöld lakkot 2 rétegben, a középső és gyűrűsujjamon pedig csak a körmöm felső 3/4-ét festettem ki középen egy sávban, a formát az ecsettel alakítottam ki, a lekerekített vég a segítségemre volt. Végül körvonalaztam a mintát, illetve minden körmömet, a teljesen kifestetteteknél pedig beljebb kezdtem. Végül fedőlakk került rá és kész is volt, igazából az elkészült manikűr végül nagyon is tetszett. Amúgy az jutott eszembe a poszt elkészítése után, hogy akár a kezdőkép is lehetett volna az inspirációm, ugyanígy keretezve van a zöld szín :D





Felhasznált termékek:
↪ L'Oréal Wasabi hint (833)
↪ Brillbird fehér akrilfesték
↪ CND Vinylux Weekly Top Coat

Nektek hogy tetszik ez a szín? 
No és persze ne felejtsétek el megtekinteni a többiek alkotásait sem!

10 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a zöld lakk, pedig annyira én sem szeretem a körmeimen a zöldet.... Nagyon tetszik a manikűröd, főként a kt középső ujjad!! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy alapvetően nem vagyok oda mostanság a zöld lakkokért, csak ha van bennük valami plusz :) Nagyon örülök, hogy tetszik! (:

      Törlés
  2. annyira irigyellek hogy ilyen egyenes vonalakat tudsz festeni kézzel! nagyon szép a mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyakorlás kérdése az egész (: Köszönöm szépen!

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, gyönyörű munka!!

    VálaszTörlés
  4. Fu nagy kedvencem!! én imàdom a zoldet, csodaszèp lett ez a manikur!

    VálaszTörlés
  5. Azt hittem már tegnap írtam hozzászólást, de csak megcsodáltam a körmeid :D Csodaszép lett, egyszerű, de mégis látványos. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon mutatós lett ez a minta! :) És szuper ez a zöld árnyalat. :3

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szuper manikűr lett, mindig olyan jó ötleteid vannak, és olyan szuper manikűröket tudsz alkotni :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.