OPI Hurry up and wait


Az OPI a kedvenc körömlakk márkáim közé tartozik, habár nincs itthon sok lakkom tőlük. Ez tipikusan az a márka, amitől ritkán veszek lakkokat, leginkább csak különleges alkalmakkor. Az Infinite Shine vonalból eddig még nem volt lakkom, úgyhogy ennek a darabnak igazán örültem, persze a többinek is szoktam, de azért az "elsők" mindig kicsivel különlegesebbek.


A Notino-n böngészve leltem rá az OPI ezen lakkjaira. Ehhez a típusú lakkokhoz van egy saját alap- és fedőlakkjuk, amik a tartósságot hivatottak meghosszabbítani. Nos, mivel én ezzel (sajnos vagy sem) nem foglalkozom, így nem éreztem szükségét a két tartozék beszerzésének, így nem is tudok nyilatkozni arról, hogy ez a vonal tartósabb-e vagy sem, mint a "sima".

Az üveg annyiban különbözik az sima lakkoktól, hogy fényes bevonatú kupakjuk lett, illetve a az üvegen is fényes minden felirat. A kupak számomra kissé csúszós, nem tartom a legjobbnak, de ha az ember biztosan tartja, akkor nincs gond. És rettentő módon gyűjti az ujjlenyomatokat. A lakk állaga számomra teljesen jó, nem folyós, nem is sűrű, nagyjából az arany középút. 2 rétegben tökéletesen, csíkozódás nélkül fed. Fényesre szárad (a képeken van rajta fedőlakk), viszont nem gyorsan.  A lakk egyébként a 2016-os nyári kollekció darabja, ez a széria limitált kiadás, de a kollekció mind a 6 darabja elérhető még a fenti linken. Rajtam árnyékban rózsaszínesebb/barackosabb, mint napsütésben és lámpafénynél, az alábbi képeken úgyis minden fényviszonyban (jó, borús, felhős időben nem fotóztam) látni fogjátok.



Három manikűrt is készítettem vele, 3 különböző technikával. Az elsőnél és a harmadiknál is a MoYou London Holy SHapes 02 lemezt használtam, viszont míg az elsőnél valóban nyomdáztam, addig a harmadik manikűrnél nyomdamatricát készítettem. A második manikűrnél pedig a blobbicure technikát alkalmazta.






Nagyon megszerettem ezt a lakkot, egy újabb tökéletes nude-dal gyarapodott a gyűjteményem, és remélhetőleg egy következő rendelés alkalmával még a többire is szert tehetek a kollekcióból. Ti szeretitek az OPI lakkokat? És az Infinite Shine vonalat?

3 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Jó ilyet olvasni! (: Nagyon ritkán van férfi látogatója az oldalnak, legalábbis kommentet még nem sokan hagytak, így ez most külön öröm számomra :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.