AVON | mark. | szájfények


Valószínűleg hallottatok már arról, hogy az Avon kínálatában megjelent egy új márka, ami a mark. nevet viseli. Csupa színes, csajos és vagány termék kapott a márkán belül helyet, én pedig 3 szájfényre tettem szert az Avon jóvoltából, így a mai bejegyzésben róluk olvashattok.


A legfőbb oka annak, hogy szájfényeket választottam, az, hogy a többi termék valahogy nem igazán mozgatott meg, szájfényt pedig évekkel ezelőtt használtam utoljára, így gondoltam, nézzük, tudnak-e valami olyasmit, ami miatt szeretni fogom őket. Egy nude, egy barack és egy pinkes-pirosas árnyalatot választottam.

Amit írnak róluk:
"Hidratáló zamatos szájfény, mely minden táskába illik - legyen mindig Nálad!
JELLEMZŐI:
  • ragyogó és hidratáló szájfény
  • E-vitaminnal és shea vajjal
  • praktikus kiszerelés"


A tubus nekem nagyon tetszik, külsőre valóban fiatalos, és viszonylag egyszerű, semmi felesleges cicoma. A kupak alatt csőrös megoldás lapul, nekem személy szerint semmi problémám ezzel, kényelmesen fel lehet vinni vele a szájfényt az ajkakra. A szájfényeknek illata is van, engem kókuszos-vaníliás keverékre emlékeztet. Nem zavaró, csak akkor éreztem az illatot, amikor közvetlenül a szájfényt szagolgattam, nem kell attól félni, hogy állandóan érezni - persze aki szereti ezt az illatot, annak valószínűleg nem lenne zavaró, de nem ez az elsődleges funkciója ugye.


Míg a tubusban csodás árnyalatokban pompáznak, az ajkakon már nincs erőteljes színük, a Naturally nude színéből az ajkakon semmi sem látszik, inkább csak vizes hatású fényt ad. A Dreamy Peach-ben leginkább a csillámok látszódnak az ajkakon, a színe szintén nem nagyon tud érvényesülni. Sajnos ahhoz, hogy olyan színe legyen, mint a karomon, elég vastagon kell felvinni, ami elég kényelmetlen tud lenni. Az Apple red viszont az ajkakon is rózsaszínes, bár hajlamos a szín a mélyedésekbe "beleülni", kicsit fura, csíkos lesz így a végeredmény. Egyébként egy vékony rétegben felvive egész kényelmes őket viselni, annak ellenére, hogy az én ízlésemnek kissé ragacsosak.





A szájfények a márciusi katalógusban 799 Ft-os áron kaphatóak, teljes áron 1398 Ft-ba kerülnek, és ezért 15 ml-nyi mennyiség jár, ami egyébként szerintem kifejezetten sok.

6 megjegyzés

  1. Utoljára sztem 8-as koromban, a mi osztályunk által rendezett oskolafarsangon volt rajtam szájfény, de akkor is csak azért, mert cirkuszos kutyaidomárt játszottam, kellett a csilli-villi. Nekem a szájfények gyerekesek, eszembe nem jutna felkenni. Ha szeretnék egy kis fényt, választok egy megfelelő ajakbalzsamot. Az Apple Red-nek klassz a színe, de nem hiányzik ez a ragacsosság, ami ráadásul hamar kopik is, hát fú, mumusom, na. Ez leveri a citromsárgát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a szájfények olyan szempontból zavaróak, hogy szerintem ez a fényes hatás még a szürke rúzsnál is jobban vonzza a tekintetet :D De nyáron a pirosast biztosan fogom párszor viselni :)

      Törlés
    2. Tessék nyitni. Mondjuk valószínű, h figyelemfelkeltőbb, de csak egy szájféj, nem hardcore polgárpukkasztó viselet.

      Törlés
    3. Persze, tudom. Meg valószínűleg az emberek többségét baromira nem érdekli, hogy milyen szájjal futkosok éppen. Majd kinövöm egyszer.

      Törlés
  2. Ezek alig látszanak, a tubustól meg kiver a víz. Régebben sokat szájfényeztem, még csillámosat is felkentem, de már szolid vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nincs erőteljes színūk, ez tény, én is örülnék, ha pigmentáltabbak lennének. Én nagyon ritkán kentem szájfényt régebben, meg úgy egyáltalán bármit is, nem voltam egy sminkelős típus, szemceruza, spirál és ennyi :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.